canım yeni gördüm burayı ne kadar okuyoruz okuyabildiğimiz kadar mı?@NEFSSEMS @yumiti @Sealand @vefa84 @_asmunikal_dnzderya bulut776 @LiLyaNa_ @Dombik
@tulipaevTik Senfonim @Ceylinimdeceylinim @msgulerr @tubatesbih @Fsanft @Hazal @BenIpek @miskamber @TEKPRENSES @synulox @CatlakB @AKovser @Knptr @Munevvergul @cetingulsum @Safistd
@pembesu33 @Enfal97 @Veson @guzbahar @hsevda @hannaz F frenzy80 D Debusi @piskKo @Asyaca @vesselam_ @Nautilus @lisaa-89
HANIMLAR YARIN 20 NİSAN YARIN SALAVATIMIZ BİTİYOR SAYI HENÜZ FAZLA OLMADI UNUTAN VARDIR BELKİ DİYE HATIRLATMAK İSTEDİM ....
evet okuyabildiğimiz kadarıyla canımcanım yeni gördüm burayı ne kadar okuyoruz okuyabildiğimiz kadar mı?
şimdilik 500 alıyım:)evet okuyabildiğimiz kadarıyla canım
maşallah canım ağzına yüreğine sağlık4000 tane okudum...Rabbim kabul ve makbul eylesin...
@NEFSSEMS @yumiti @Sealand @vefa84 @_asmunikal_dnzderya bulut776 @LiLyaNa_ @Dombik
@tulipaevTik Senfonim @Ceylinimdeceylinim @msgulerr @tubatesbih @Fsanft @Hazal @BenIpek @miskamber @TEKPRENSES @synulox @CatlakB @AKovser @Knptr @Munevvergul @cetingulsum @Safistd
@pembesu33 @Enfal97 @Veson @guzbahar @hsevda @hannaz F frenzy80 D Debusi @piskKo @Asyaca @vesselam_ @Nautilus @lisaa-89
HANIMLAR YARIN 20 NİSAN YARIN SALAVATIMIZ BİTİYOR SAYI HENÜZ FAZLA OLMADI UNUTAN VARDIR BELKİ DİYE HATIRLATMAK İSTEDİM ....
maşallah ağzına sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?