Bebek Beslenmesi 14 -15 aylik bebek gündüz kac kere uyumali ve kac saat

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CakmaLaraCroft

Evimin Kalicesiyim
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
2.794
542
148
Diğer
hanimlar bebegim 14 ayini yeni gecti
gece uykumuz masallah aksam 8 sabah 7 hic uyanmadan uyur
hep böyleydi zaten
gündüz 7 de kalktiktan sonra 10 gibi uyur 1 saat bazan 2 saat
ögleden sonrada 14:00 gibi yatar 15:30 yada 16:0 ya kadar uyur
ama simdi kafama takildi
bu sekilde daha devam etmeli miyim yoksa artik gündüz sadeced öglen uykusumu yapmali bilemiyorum
yardimci olur musunuz?

maşallah bence hiç bozma ne güzel bi düzen oturtmuşsunuz,
benim kızım 15 aylık, son 2 aydır uykusu gün içinde teke düştü, 2 saat uyuyor sadece
gece yatışıda günü gününü tutmuyor bazen 9,30 bazen 11.
gecede o günkü ruh haline göre bazen 1 bazen 3-4 kere kalkıyor emip yatıyor. bazende uykusu kaçarsa oturup oynnuyoruz gecenin yarısında .

maşallah bence hiç bozma ne güzel bi düzen oturtmuşsunuz,
benim kızım 15 aylık, son 2 aydır uykusu gün içinde teke düştü, 2 saat uyuyor sadece
gece yatışıda günü gününü tutmuyor bazen 9,30 bazen 11.
gecede o günkü ruh haline göre bazen 1 bazen 3-4 kere kalkıyor emip yatıyor. bazende uykusu kaçarsa oturup oynnuyoruz gecenin yarısında .

cok tesekkür ediyorum yorumunuz icin
kizimin düzenli uyumasi yemesi icmeci bana Allah tarafindan verilen bir sans cünkü
burada yalnizim kimsem yok
kizimi 5 dk birakacagim esimden baska kimsem yok
oda zaten Allahlik
neyse
yanlis birsey yapmak istemiyorum

sizin kiziniz gunduz tek uykuda 2 saat uyuyup aksama kadar nasil dayaniyor hayret
uykusu geliyordur aslinda ama iste inat yapiyor sanirsam
yalniz gece kalkmasini anlayamadim artik gece beslenmeden uyumasi gerekir
benim kizim 8-9 aydan beri gece hic kalkmiyor
sükür geceleri iyi uyuyorum

aslında artık gece uykusu 11-12 saat, gün içi uykusu 2 saat olması yeterli, kimi bebekler gün içi uykusunu iki parça halinde kimisi blok şekilde uyuyor.

gece beslenmesini 10 aylıktan itibaren bırakmıştı uyanmıyordu ama sonra yine uyanmaya başladı, bu ara memeyede çok düştü, ben memeden kesmediğim sürecede gece kalkmaları bitmeyecek malesefki.

benim oğlum 12. aydan beri gündüz bir kez uyuyor,o da öğleden sonra..dr larda 1 yaşından sonra bir kez yeterli diyorlar..
ama bebekten bebeğe değişiyor tabi,oyunu bırakıp uyumuyorbizimki,bende zorlamıyorum..
emzirmeyide kestiğimden gece deliksiz uyuyor şükür..
tabi sabah fena acıkmış uyanıyor:):nazar:

benim prensesimde 13 aylık oldu bugün zaten geç kalkıyo 11 de falan, ama uykuyu sevdiği için günde 2 sefer uyuyodu en az 3 saat uyuyodu ama 1 haftadır gece yarısı kalkıyo oturuyo oynamak istiyo,dişten diye tahmin ediyoduk çünkü hiç uykuya itiraz etmezdi,bugün 1 kere uyutalım belki daha az uyumak istiyodur diye düşündük,1 sefer uyuttum,12 de kalktı 3 de uyuttum 2 saat uyudu 5 e kadar,11 gibi yatırdık gece uykusuna şimdilik uyuyo inşllh uyur kuzum,dişi ağrıyodur dye yatmadan calpol vermiştim belki ondanda uyuyo olabilir ama artık öğlen daha az uyumak istiyo demekki,uyku sevsemde ben büyüdüm diyo demekki kuzum,11-12 saat gece uyuyo,2 saatte öğlen uyumak yeterlidir heralde ,gecede hiç belli olmuyo buaralar memeye çok düştü anne meme diye kalkıyo,bazen gecede 1 sefer kalkıyo,bazen 2 saatte 1 hiç belli olmuyo,sağlıklı olsun hasta olmasında kuzum uykusunu nasıl alırsa alsın,düzen tabiki çok önemli ama çocukları illa düzene saokcaz diye bişey yok,çünkü diş ağrıları çok oluyo ve her diş ağrısnda düzeni bozuluyo,eskiden 8- 9 da uyurdu biara gece 1 de uyuyodu,şimdi 11 de uyuyo,uykusunu alsın huzurlu olsunda elbet girerler düzene

benim prensesimde 13 aylık oldu bugün zaten geç kalkıyo 11 de falan, ama uykuyu sevdiği için günde 2 sefer uyuyodu en az 3 saat uyuyodu ama 1 haftadır gece yarısı kalkıyo oturuyo oynamak istiyo,dişten diye tahmin ediyoduk çünkü hiç uykuya itiraz etmezdi,bugün 1 kere uyutalım belki daha az uyumak istiyodur diye düşündük,1 sefer uyuttum,12 de kalktı 3 de uyuttum 2 saat uyudu 5 e kadar,11 gibi yatırdık gece uykusuna şimdilik uyuyo inşllh uyur kuzum,dişi ağrıyodur dye yatmadan calpol vermiştim belki ondanda uyuyo olabilir ama artık öğlen daha az uyumak istiyo demekki,uyku sevsemde ben büyüdüm diyo demekki kuzum,11-12 saat gece uyuyo,2 saatte öğlen uyumak yeterlidir heralde ,gecede hiç belli olmuyo buaralar memeye çok düştü anne meme diye kalkıyo,bazen gecede 1 sefer kalkıyo,bazen 2 saatte 1 hiç belli olmuyo,sağlıklı olsun hasta olmasında kuzum uykusunu nasıl alırsa alsın,düzen tabiki çok önemli ama çocukları illa düzene saokcaz diye bişey yok,çünkü diş ağrıları çok oluyo ve her diş ağrısnda düzeni bozuluyo,eskiden 8- 9 da uyurdu biara gece 1 de uyuyodu,şimdi 11 de uyuyo,uykusunu alsın huzurlu olsunda elbet girerler düzene

benim kizim gece 12 saat full hic uyanmadan uyuyor
ama simdi aklim takiliyor günde bir sefer mi uyumali acaba
yani sadece öglen uykusumu
ögleden sonra hic yatmak istemiyor gibi
ama aksamida zor ediyor o zaman
valla kafam cok karisiyor

benim kizim gece 12 saat full hic uyanmadan uyuyor
ama simdi aklim takiliyor günde bir sefer mi uyumali acaba
yani sadece öglen uykusumu
ögleden sonra hic yatmak istemiyor gibi
ama aksamida zor ediyor o zaman
valla kafam cok karisiyor

valla bende öyleyim kafam çok karışık bizimkide öyle 2.uykuyu zorla uyuyodu,2 gündür böyle deniyorum 1 kere uyutuyorum,gece kalkmaya devam yine öyle bütün uykusu yok,ama en azından emip geri uyuyo

ben bu konuda cok dertliyim kizim 13 aylik ama gece uykumuz hic yok en fazla 2 saatte bir kalkiyor emiyor bazen yarim saatte bir kalktigida oluyor..sabahlari zaten 6 7 gibi uyanir..ogle uykusuda ogle cok degil..aslinda memeden kesmek istiyorum ama biberondanda sut icmiyor sadece su iciyor...boyle oluncada cok mizmiz hic susmuyor bende asiri yorgun oluyorum...

koca bı masallah dıyorum

bızım kı gunduz bı kere uyuyor o daa 1 saat ..gece de bölük pörçük ki zaten kendısı 11.1130 gıbı uyuyr bınbır zorlukla

uykuyu hıc sevmıyor ya

ben bu konuda cok dertliyim kizim 13 aylik ama gece uykumuz hic yok en fazla 2 saatte bir kalkiyor emiyor bazen yarim saatte bir kalktigida oluyor..sabahlari zaten 6 7 gibi uyanir..ogle uykusuda ogle cok degil..aslinda memeden kesmek istiyorum ama biberondanda sut icmiyor sadece su iciyor...boyle oluncada cok mizmiz hic susmuyor bende asiri yorgun oluyorum...

cok kötü yaa
13 aylik bebek coktan gece kesintisiz uyumali
gece uyaninca emzik verin tabi emzik aliyorsa
cunku gece beslenmesine gerek yok artik
yüksek ihtimalle sizi emzik olarak kullaniyor

cok kötü yaa
13 aylik bebek coktan gece kesintisiz uyumali
gece uyaninca emzik verin tabi emzik aliyorsa
cunku gece beslenmesine gerek yok artik
yüksek ihtimalle sizi emzik olarak kullaniyor

evet cnm normalde kesintisiz uyumali ama uyumuyor dedigin gibi beni emzik olarak kullaniyor..normal emzikte almiyor...memeden kesmek istiyorum ama nasil yapicam bilmiyotrum bir iki kere denedim sonuc vermedi...

evet cnm normalde kesintisiz uyumali ama uyumuyor dedigin gibi beni emzik olarak kullaniyor..normal emzikte almiyor...memeden kesmek istiyorum ama nasil yapicam bilmiyotrum bir iki kere denedim sonuc vermedi...

emzigi almiyorsa zor
denemissinir iyice heralde
emzik cok büyük kurtarici cünkü
benim kizim sadece uyurken aliyor emzik
normalde aramiyor hic

Merhaba benim kızım aynı böyle şuan. Şimdi okudum yazdıklarınızı eski bayaa. Sonra nasıl oldu? Düzeldimi? Ne zaman düzeldi? Merak ettim

Merhaba benim oğlum da aynı böyle. Bu kadar az uyuması normal mi ya merak ediyorum. Gece 10-11 gibi yatar sabah en geç 8 de ayakta. Kahvaltı yapıp bi yarım saat uyuyo birde öğleden sonra zorla yarım saat uyursa ne ala. Merak ediyorum normal mi. Bi skntisida yok ama hiç uykuyu sevmiyo

Back
X