14/02/2009 nişan resimlerriiimm...=)

resmi ilk açınca vayyy dedim o kadar güzel olmuşsun ve o kadar yakışmışsınız ki... maşallah

incitanemtuana gzl kutlaman için cok tesekkür ederm..cok mutlu ettn beni..a.s.
inş.darısı bekleyenlrn başına...sengözlerimebaksanab

Arkadaşlarrrr!! a.s.yorumlarınız çok güzel olmuş....burda bu mutluluğu bekleyen
tüm arkadaşlarımızın yaşaması dileğiyle...

inanmıcaksın ama benim nişanlığımın aynısı:) çok yakışmış.hayırlısı olsun.elbise zaten güzellll eee ben de aldığıma göre:)

canım birbirinize çok yakışmışsınız allah ayırmasın ömür boyu mutluluklar dilerim

inanmıcaksın ama benim nişanlığımın aynısı:) çok yakışmış.hayırlısı olsun.elbise zaten güzellll eee ben de aldığıma göre:)

Öylemi canım...! :1rolleyes: Aslında benim içime pek sinmediği halde nişanlım cok begenmişti..bende kıramadım..ve bunu tercih ettim..kafamda daha farklı modeller vardı...:çok üzgünüm: nys artık gecti gitti..ve elbisede öylecede evde baska zaman giyinlmk üzere beklio..zemuszemus ama bu elbiseyi bir cok ünlüde gördüm...nys sende güle güle kullan cnm..yerimseniben

bana da başta çok sade geldi ama kabarık bişi zaten istemiyordum.sonraları gerçekten hoşuma gitti çevremdekilerde beğendi.bakalım nişanım ağustosta o zaman tepkiler nasıl olacak.şimdileri saçımı ne yapsam ve ne takı taksam diye düşünüyorum.

allah tamamına erdirsin canım çok güzel çıkmışsın.çok yakışmışsınız:jeyyar:Şeniz

çok güsel olmuşssun bu birincisi
nişanlınla birbirinize çok yakışmışsınız bu ikincisi
Allah tamamına erdirsin buda üçüncüsü canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…