130 kredi almışım açık lisemin erken bitmesini istiyorum temmuzda biter mi sizce?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
130 kredi almışım açık lisemin erken bitmesini istiyorum temmuzda biter mi sizce? erkenden de üniversite sınavına girmek üniversite kazanıp okumak istiyorum. olabilir mi?
AOL'de Okuduğu Dönem : 10
Alan Kredi : 0 Toplam Dönemi : 12
Toplam Kredi : 130
Kalan Zorunlu Ders Sayısı : 0

Hic kaldigin oldumu.
Hepsini bikeredemi gectin.

İki sınavdanda 31 kredi alırsan geçiyorsun :) Neden olmasın ...

62 krediye daha ihtiyacın var canım.. bende 130 krediyle başladım. geçtiğimiz şubatta zorunlu 22 dersimden 16sını verdim. ve 30 kredi aldım ve 160 oldum.. Martta girdiğim sınavdada 6 tane zorunlu dersimi ve seçmeli dersleri tercih ettim.. şuan sonuçları bekliyorum.. eğer sınava girdiğim tüm derslerden geçersem bu dönem okulum bitiyor..

bende 6 yıl önce bıraktım okulu 4.sınıfa gecmiştim.. açık öğretimin çok zor olduğunu ve başarılı olamayacağımı düşünmüştüm.. taa ki kitaplarla karşılaşıncaya kadar.. sadece arkadaki ünite sorularını çöz ama onları çözecek bilgiye birazcık ucundanda olsa sahip ol. gerisi çok kolay. ve sınavda hep aynı sorular çıkıyor.

başarılar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…