• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Yıllık Hasret Bitsin Anne olmaaak istiyorummm :((

Seskes

Dik Dur..!Virgülü Değilsin Kimsenin...
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
2.341
3.454
133
41
Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle

Anne olursan artık arka koltukda oturursun.Pusette uyumayan çocuk kucağında uyuyakalır ve ütülü elbisen artık ütüsüz olur.Anne olursan ellerinde bişey olmadan yürümek hayâl olur.Her seferinde titizlikle hazırlanan bebek çantasında hep eksik bişeyler olur.Eksik olan şey ne ise o çok lazım olur.En iyi ihtimalle ayakların,bilemedin kolların sallamaktan pert olur.Deliksiz uyumak sana mazi olur.İçmiş olmak için içilen kahveler artık soğuk olur.Alışverişte öncelik bebişin olur.Kendin için çıkarsın ama kazanan çocuk mağazası olur.Anne olursan hayat değişir kimi zaman zehir kimi zaman bal olur.Ama ne olursa olsun son sözün hep İYİ Kİ olur...
13 yıllık hasret bitsin istiyorum Allah'ın izniyle
Hiç arkada otumadım.
Kucağımda uyursa yatağına koydum.
Evet eller dolu oluyor sırt çantası en güzeli.
Eksik olursa heryer market mağaza dolu hemen alırsın.
Hiç ayakta sallamadım.
2 aydan sonra deliksiz uyudum.
Kahve içmem ama çaylarım hep sıcaktı.
Önce çocuğumun eksiğini sonra kendiminkini alırım ama yine de alırım.

Not: tüp bebek yap. İnşallah çocuğun olur.

Hiç arkada otumadım.
Hiç ayakta sallamadım.

Allah bağışlasın huzurunuz daim olsun

Hiç arkada otumadım.
Hiç ayakta sallamadım.

Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.

Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.

Cok luzumsuz geldi bu mesaj bana kusura bakmayin.

Konu sahibi Allahim en kisa zamanda nasip etsin sana anne olmayi. Oyle bi konu ki ondan baska yardimi olacak hic kimse yok.
Size lüzumsuz gelebilir bana lüzumlu geldi yazmak istedim yazdım ...Amin inşallah yinede teşekkür ederim

Bende ikinci çocuk istiyorum olmuyor soğan suyu denıcektım buraya yaşıcaktım yapan deneyen var mı diye . Arkadaşım evlat edindi on yıl olmadı

Back