- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
-
- Konu Sahibi denizyagmur
tabiki paylaşırım inş kısa zamanda alırım güzel haberiMutlaka aldığınız güzel sonuçları paylaşın, ve bebek haberinizide inşallah. Ben burda yazılanları okuyup çok ağladım bazende çok umutlandım. Allahım milyarlaca insan yaratıyor, yarattıklarından birine de sizi vesile kılsın inşallah. Siz benden daha ağır şeyler yaşamısşınız, 5 olumsuz tüp bebek çok büyük yıkım. Allah yaşadıklarınızın karşılıgını fazla fazla verecektir emin olun.
Ben hiçbirşey yapmadım. Bazı kürleri zaman zaman denedim ama bahsedilen farlılıkları göremedim. Sadece yumurtlama akuntımla, ısı yı takip ettim. Ama en son bir ay incir kürü yapmıştım, işe yaramışmıdır bilmiyorum.denizyagmur peki sen neler kullandın hamile kalabilmek için ek olarak vitaminler ve bitkisel bişeyler kullandın mı
Teşekkür ederim, umarım sizde bir an önce mutlu haberi alırsınız :)Hayırlı uğurlu olsun evladınız, nasıl umut oldunuz bizlere:) benim eşimde klımen kullanıyır şu an da, emıdex ile birlikte... Dilerim bizde güzel haberi alırız sizin gibi, sevgiyle kalın
Doktor elle muayenede teshis koydu mu canim varikosel ameliyatini nerde oldunuz?rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın oncelıkle...
gıttıgınız urologun adını alabılır mıyım nerde nasıl ulasabılırız?
bızde azospermı sorunu var vaeıkosel ameliyatından sonra bugun tekrr sonucumuzun sıfır olduğunu ogrendıkklütfen cvp
Esimde de varikosel varmis da mikrocerrahi en iyi yontemmis en iyi hekimi bulmaya calisiyoruzrabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın oncelıkle...
bızde azospermı sorunu var vaeıkosel ameliyatından sonra bugun tekrr sonucumuzun sıfır olduğunu ogrendıkklütfen cvp
evet koydu.sag ve sol tarafta da varıkosel vardı. Hatay'da yasıyoruz ozel bır hastahanede yaptık amelıyatımızı. ameliyattan sonra ılaclar, kürler herseyı yaptı bırıcıgım ama ugrasları boşa cıktı maalesefDoktor elle muayenede teshis koydu mu canim varikosel ameliyatini nerde oldunuz?
Ameliyattan sonra belli bi sure gecmesi gerekiyormus sperm degerlerinin yukselmesi icin biz de ameliyat olsak mi olmasak mi diye terddutteyiz.. Siz kac ay oldu ameliyat olali?evet koydu.sag ve sol tarafta da varıkosel vardı. Hatay'da yasıyoruz ozel bır hastahanede yaptık amelıyatımızı. ameliyattan sonra ılaclar, kürler herseyı yaptı bırıcıgım ama ugrasları boşa cıktı maalesef
Evet olemiş. biz ameliyatımızı 23 eylülde yaptık. ılaclar, sağlıklı beslenme ,ballar,avakadooo hepsı bır fayda etmedi maalesef..sıze ne dıyecegımı bılemıyorum hep hayal etmısımdır sonucumuz güzel çıkarsa ılk buraya gelıp herkese umut olacağımıAmeliyattan sonra belli bi sure gecmesi gerekiyormus sperm degerlerinin yukselmesi icin biz de ameliyat olsak mi olmasak mi diye terddutteyiz.. Siz kac ay oldu ameliyat olali?
İnsallah o gunler de yakindir...bozma moralini... Biz direk asilama yapalim diyoruz varikosel duzelse de sperm degerlerini etkilemiyor sanirim pek cok yerde okudugum kadariyla...gerci kisiden kisiye degisiyor dogal yolla hamile kalanlar da yok degil...nasip kismet demekki zamani var... Keciboynuzu kuru denediniz mi?Evet olemiş. biz ameliyatımızı 23 eylülde yaptık. ılaclar, sağlıklı beslenme ,ballar,avakadooo hepsı bır fayda etmedi maalesef..sıze ne dıyecegımı bılemıyorum hep hayal etmısımdır sonucumuz güzel çıkarsa ılk buraya gelıp herkese umut olacağımıama rabbım nasıp etmedi cok caresızım suan
Keçi boynuzu kurunu burda yapmıştım ona , yurtdısına gıdınce kendı pekmezını aldı , caksır kokunu kullandı , hergun avakado yedı , kestane balı yedı cevızdır falan bunların dısnda ılaçlarda içildiİnsallah o gunler de yakindir...bozma moralini... Biz direk asilama yapalim diyoruz varikosel duzelse de sperm degerlerini etkilemiyor sanirim pek cok yerde okudugum kadariyla...gerci kisiden kisiye degisiyor dogal yolla hamile kalanlar da yok degil...nasip kismet demekki zamani var... Keciboynuzu kuru denediniz mi?
rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın oncelıkle...
iyi akşamlar sanırım siz prooxed plusta kullanmıştınız ne kadar süre kullandınız aç mı tokmu içti eşinizİstanbuldayız biz aynı anda iki doktora gitti eşim, ikiside aynı tedaviyi önerdi. Biri Çapa'dan Ateş Kadıoğu, diğeri Taksim Eğitim Araştırmadan Memduh Bey( soyadını unuttum malesef) özellikle Ateş bey yurtdışında bile ün yapmış çok iyi bir doktordur, biraz soğuk mizaçlıdır ama sonuca ulaşmak önemli olan. Özel muaynehaneside var sanırım. İki doktoruda tavsiye ederim, önce Allah sonra onların vesilesiyle mutlu sonuca ulaşıyoruz inşallah.
önermiş. Bunu kullanan çoğu hastamızda
canım e vitamini yazmadı bize dr.klomen ve proxed plus verdi ben eşime e vitamini artı olarak alsam sorun olur mu bide markası ne acabaÖncelikle biraz detaylı yazacağım ki belki tek bir kişi bile ortak bir yön bulup umudunu yitirmez, dualarına, inancına devam eder, belki bir faydam olur...
Ben 33 yaşındayım ve 13 yıllık evliyim.belki inanması zor gelecek ama 9 yıl boyunca çocuk istemedik, hep birşeyleri bahane ettik, erteledik. Fakat yaşım 30 a gelince ve etraftan artık zaten sizin tedavisiz çocuğunuz olmaz laflarını duymaya başlayınca, bunlar canımızı yakmaya ve bizi endişelendirmeye başladı. 3,5 -4 yıl önce bebek çalışmalarına başladık. Ben hemen doktora gidip gerekli kontrollerimi yaptırdım, sonuç haşimato tiroittim, prolaktinim yüksekti, fsh 10 olmuştu yani acele etmem gerekiyordu ama hamile kalmama şu an engel değildi. Bu arada adetlerim azalmıştı ve öncesinde lekeler geliyordu. Büyük bir moralsizlikle çalışmalara başladık, ilk 5-6 ay sonuç alamamayı normal karşıladık, bu arada prolaktini ve tiroidi normal seviyeye çektik. Sonrasında bir yıldan fazla bir süre düzeni düzensiz çalışmalar devam etti. Eşimde bir sorun olabileceği hiç aklıma gelmiyordu. Bu arada tayin nedeniyle istanbula yerleştik, bunu fırsat bildim ve taşınma zamanı aklımdan bu konu çıkacağı için süpriz bir şekilde hamile kalacağımı düşündüm. Hep öyle derler ya " beklemediğim bir zamanda oldu " diye. Ama yine sonuç olumsuzdu ve artık benim her günüm ağlayarak ve berbat bir şekilde geçmeye başlamıştı. Eşim bu halime dayanamayıp benden habersiz çok ünlü özel bir hastaneden randevu almış ve gideceği gün bana söylemişti. Onunla gitmemi istemedi. Evde bekledim. Elinde tahlil kağıdıyla geldi. Sonuç: hareket, sayı, morfoloji hepsi çok düşük. Doktor bu şekilde imkansız demiş... Tedavi olarak 6 ay proxeed önermiş. Bunu kullanan çoğu hastamızda olumlu sonuç aldık demiş. Havalara uçtum. 6 ay içinde bebeğimiz olacaktı... Zaman geçti, tahliller yinelendi çok ufak düzelmeler dışında hiçbirşey olmadı. 6 ay daha devam dedi doktor, olmazsa tüp bebek. Devam ettik, bu arada keçiboynuzu kürü ve balparmaktan aldığımız arısütü-bal-polen karışımı uyguladık.6 ay daha geçti. Ben artık vazgeçtim, bıktım..eşime ara verelim ya da başka doktora git dedim. Eşim 15-20 gün proxeedi kesti.sonra dayanamadık. Özel bir ürologla görüştük.tahlil sonuçlarına baktı, hani kan tahlili dedi yok bakılmadı dedik, ultrasonu sordu, yok dedik. Kızdı, şaşırdı. Hemen tahlil yazdı ultrason temiz çıktı ama fsh çok düşüktü. Ne ilaç kullandınız dedi, proxeed dedik, bu tabloya sadece vitamin mi verdi dedi. Bir yıl oyalamışlar sizi dedi, tüp bebeğe yönlendirmek için böyle yapıyorlarmış. Hemen iki farklı hormon iğnesi yazdı, çok pahalı olduğundan devlette yazdırmamız gerekiyordu. Yolumuz Çapa dan Ateş Bey e düştü. İğneletin çok ağır geleceğini önce ilaçla denemek gerektiğini söyledi, taksim ilkyardımdan başka bir hocaya danıştık, onayladı. Ateş Bey de önceki yapılan tedavinin çok yetersiz olduğunu, oyalandığımızı söyledi. Klomen, e vitamini ve gnc den vitamin yazdı. Fsh yükselmeden sayı artsa bile kalite olmaz işe yaramaz dedi. 6 ay süre verdi. Yine bekleyecektik. 3 yılı geçmişti artık. Biz bu ilaçlara ilaveten havuç kürü ve trabzondan getirttiğimiz karakovan kestane balı karışımı uyguladık. Ve bol kuruyemiş. Bende bu arada yumurtlama günüm için ısı takibi yaptım. Ve 6 ay beklemedik :) 2. Ayda hamile kaldım. Hala inanamıyorum. 14. Haftamdayım :)
Bu yazıyı okuyupta çare arayan kim varsa allahım en hayırlı sonuçları versin sizlere. Sizde bize ve bebeğimize dua edin. Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin.en kısa zamanda huzur gözyaşları dökülsün gözlerinizden...
Mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın. Prooxedi tam bir yıl kullandı. Hiçbir etkisi olmadı bizde, sayıyı daha çok düşürdğü hatta ama o doktor sadece prooxed vermişti. O dönem aynı zamana keçiboynuzu kürüde uygulamıştı ama sonucu onlardan değil, diğer yazdıklarımızdan aldık.iyi akşamlar sanırım siz prooxed plusta kullanmıştınız ne kadar süre kullandınız aç mı tokmu içti eşiniz
E vitaminin fazlası vücuda zararlı diye biliyorum bence doktoruna sor canım ama nerdeyse herkese veriliyor e vitamini bu durumda.canım e vitamini yazmadı bize dr.klomen ve proxed plus verdi ben eşime e vitamini artı olarak alsam sorun olur mu bide markası ne acaba