Erkek İnfertilitesi 13 yıllık evliyim ve ilk defa hamileyim...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabiki paylaşırım inş kısa zamanda alırım güzel haberi ne güzel başkasına umut olabilmek
bende sizin gibi sürekli bi umut arıyorum buralarda
çok teşekkür ederim güzel duanız için
sizde sağlıklı bişekilde kucağınıza alın yavrunuzu

denizyagmur peki sen neler kullandın hamile kalabilmek için ek olarak vitaminler ve bitkisel bişeyler kullandın mı
Ben hiçbirşey yapmadım. Bazı kürleri zaman zaman denedim ama bahsedilen farlılıkları göremedim. Sadece yumurtlama akuntımla, ısı yı takip ettim. Ama en son bir ay incir kürü yapmıştım, işe yaramışmıdır bilmiyorum.
Eşimin sonuçları düzelme göstermeden de doktora gitmeyeceğime karar vermiştim. Doktora da tekrar gitmedim yani.

Hayırlı uğurlu olsun evladınız, nasıl umut oldunuz bizlere:) benim eşimde klımen kullanıyır şu an da, emıdex ile birlikte... Dilerim bizde güzel haberi alırız sizin gibi, sevgiyle kalın

Gercekten herseyin basi nasip kismet...bazen uygulamalar benzer oluyor sonuclar farkli... Kimi ilk uygulamada sonucu alirken kimisi beklemeye devam ediyor... O ol demeden olmuyor ahhh ahhh... Umut hic bitmez <3

rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın oncelıkle...
gıttıgınız urologun adını alabılır mıyım nerde nasıl ulasabılırız?
bızde azospermı sorunu var vaeıkosel ameliyatından sonra bugun tekrr sonucumuzun sıfır olduğunu ogrendıkk lütfen cvp

Doktor elle muayenede teshis koydu mu canim varikosel ameliyatini nerde oldunuz?

Esimde de varikosel varmis da mikrocerrahi en iyi yontemmis en iyi hekimi bulmaya calisiyoruz

Doktor elle muayenede teshis koydu mu canim varikosel ameliyatini nerde oldunuz?
evet koydu.sag ve sol tarafta da varıkosel vardı. Hatay'da yasıyoruz ozel bır hastahanede yaptık amelıyatımızı. ameliyattan sonra ılaclar, kürler herseyı yaptı bırıcıgım ama ugrasları boşa cıktı maalesef

Ameliyattan sonra belli bi sure gecmesi gerekiyormus sperm degerlerinin yukselmesi icin biz de ameliyat olsak mi olmasak mi diye terddutteyiz.. Siz kac ay oldu ameliyat olali?

Ameliyattan sonra belli bi sure gecmesi gerekiyormus sperm degerlerinin yukselmesi icin biz de ameliyat olsak mi olmasak mi diye terddutteyiz.. Siz kac ay oldu ameliyat olali?
Evet olemiş. biz ameliyatımızı 23 eylülde yaptık. ılaclar, sağlıklı beslenme ,ballar,avakadooo hepsı bır fayda etmedi maalesef..sıze ne dıyecegımı bılemıyorum hep hayal etmısımdır sonucumuz güzel çıkarsa ılk buraya gelıp herkese umut olacağımı ama rabbım nasıp etmedi cok caresızım suan

İnsallah o gunler de yakindir...bozma moralini... Biz direk asilama yapalim diyoruz varikosel duzelse de sperm degerlerini etkilemiyor sanirim pek cok yerde okudugum kadariyla...gerci kisiden kisiye degisiyor dogal yolla hamile kalanlar da yok degil...nasip kismet demekki zamani var... Keciboynuzu kuru denediniz mi?

Keçi boynuzu kurunu burda yapmıştım ona , yurtdısına gıdınce kendı pekmezını aldı , caksır kokunu kullandı , hergun avakado yedı , kestane balı yedı cevızdır falan bunların dısnda ılaçlarda içildi canım kader kısmet etkılıyebılıyormuş ama beklemek istemiyorsanız asılamayı deneyın .. Zaman cok onemlı cokkkkk

İstanbuldayız biz aynı anda iki doktora gitti eşim, ikiside aynı tedaviyi önerdi. Biri Çapa'dan Ateş Kadıoğu, diğeri Taksim Eğitim Araştırmadan Memduh Bey( soyadını unuttum malesef) özellikle Ateş bey yurtdışında bile ün yapmış çok iyi bir doktordur, biraz soğuk mizaçlıdır ama sonuca ulaşmak önemli olan. Özel muaynehaneside var sanırım. İki doktoruda tavsiye ederim, önce Allah sonra onların vesilesiyle mutlu sonuca ulaşıyoruz inşallah.

iyi akşamlar sanırım siz prooxed plusta kullanmıştınız ne kadar süre kullandınız aç mı tokmu içti eşiniz

önermiş. Bunu kullanan çoğu hastamızda
canım e vitamini yazmadı bize dr.klomen ve proxed plus verdi ben eşime e vitamini artı olarak alsam sorun olur mu bide markası ne acaba

iyi akşamlar sanırım siz prooxed plusta kullanmıştınız ne kadar süre kullandınız aç mı tokmu içti eşiniz
Mesajınızı çok geç gördüm kusura bakmayın. Prooxedi tam bir yıl kullandı. Hiçbir etkisi olmadı bizde, sayıyı daha çok düşürdğü hatta ama o doktor sadece prooxed vermişti. O dönem aynı zamana keçiboynuzu kürüde uygulamıştı ama sonucu onlardan değil, diğer yazdıklarımızdan aldık.

canım e vitamini yazmadı bize dr.klomen ve proxed plus verdi ben eşime e vitamini artı olarak alsam sorun olur mu bide markası ne acaba
E vitaminin fazlası vücuda zararlı diye biliyorum bence doktoruna sor canım ama nerdeyse herkese veriliyor e vitamini bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…