13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Kullandığının hep farkindaydim ama takdir ediyor belki de kendince seviyor diye kendimi kandırıyorsun.4_5kere boşanmak istedim beni sevmiyorsa ayrilalim dedim ama hep cocuklarin üzerinden duygu sömürüsü yapti
Bu adam yalancı. Çocuklarını düşünen birisi eve gelip 5 dakika oynamaz. Çocuklarının annesine bir sevgisizlik göstermez, bu lafları etmez. 13 yıldır o kadar güzel yedirmişsiniz ki yazık olmuş. Bari bundan sonrasını kendiniz ve çocuklarınız için harcayın.
Direk ayrılın. Siz ücretsiz izne bile çıkmayıp küçücük bebeği evde bırakıp çalışmaya gitmişsiniz. Söylesenize o size ne yaptı? O, çocuklara ne yaptı?
Bir daha inanmayın. Gidin dilekçe verin ve size asla ulaşamamasını sağlayın.
Yoksa kendisi para bulduğunda birden bırakıp gidecek ve o çocuklar travma yaşayacak.

Evet ben de adamı mal mülk sahibi yaptım ama bana bırak takdiri senin yüzünden borca girdik diyor.ben 12 yıldır çalışıyorum ve hep ondan çok daha fazla maaş aldım kendi parasını kendi harcadı ısrar ettiğim halde hiç ortak bütçemiz olmadı.benimle hep yarıştı ya biz rakip değiliz kimse 1_0 önde değil dediğim halde içinde hep bir aşağılık duygusu olmuş demek ki

Hic mi sorgulamadiniz? Bunca seyi ben tek basima ustlendim o zaman bu adam niye var diye hic mi bir sey demediniz?
Disinizle tirnaginizla calismis, bir guzel de gecirmisti iz. Bu adamin hic mi maddi katkısı olmadi eve?
Bosansaniz hepsine ortak olacak bir de.
Siz kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz.

özür dilerim ama bu kadar süre boyunca neden bekledniz ki?
aşağılık duygusu degl. özür dleyrek aşagılık oldugunu söyleyecegm

mehir olarak isteyin ettiginiz malları ...
boşanınca kendi istegiyle size versin. paylaşmayın

Haklısın hiçbirşey yapmadı üzmek dışında.cocuklarima da..bir defa oğlunu al yüzmeye götür.beyfendi her sabah yüzer küçük oğlunu parka götür vs..paylaşım sıfır.10dk bogusmayi babalık zannediyor.oglum ergenlik çağında 1yildir yalvarıyorum al karşına güzelce anlat.onu da benden bekliyor

Şaka gibi. Çocuklarınız büyümüş, hiç kendi canınızı yakmayın. Sizin de mutlu olmaya ihtiyacınız var. Kaç yıl ömrünüz kaldı ki en fazla? Bu kısa hayatı mutlu ve bağımsız geçirmek için kaç gününüz kaldı?

mehir olarak isteyin ettiginiz malları ...
boşanınca kendi istegiyle size versin. paylaşmayın
Canım ilk ayriligimizda anlaşmalı boşandık.avukatim 250 TL nafaka istedi adam hesap yapıyor çok o miktar ya sütü su kadar bezi bu kadar maması su kadar diye..vicdani varsa hakkımı verir yoksa da ahirete yatırım yaptım derim napiyim

bilemedim ya

E aarkadas sorunun ne oldugunu buraya uzuncaa yazmissin aslinda sorunu uazarken cevabinin cozumunun ne oldugunu bilmesen bu kadar uzun yazamazdin.doktorsun bide ablacim ya cocuklarina cok rahat bakarsin hemde bu adam bile olmayan adamin ihtiyaclarini gormeyecegin icin cok daha rahat bakarsin.adam seni sevmiyorda e daha niye cekesinki bu belayi.

Merak etmeyin kimse kimsenin malına konamaz. Hak hukuk diye bir şey var. Açın çekişmeliyi her şeyi alın gerekiyorsa.

Ne diyelim ki ?
Kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahvetmişsiniz.
Çok daha farklı bir hayatınız olabilirdi ama bunu seçmişsiniz...
Bari şu saatten sonrasını kurtarın.

Sevilmeyi o kadar çok özledim ki..bazen rüyamda tanımadığım erkeklerle flört ediyorum:)uyanınca içim kıpır kıpır oluyor.bir erkek eşine bir defa güzelsin kaşın güzel gözün güzel demez mi.bir defa sıkıca sarılıp saçlarını koklamaz mı bir defa iyi ki hayatımdasin vs demez mi?içimdeki çocuğu öldürdü.

Yüzünüze saçınıza 200 tllik banknotları yapıştırın nasıl sever.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…