- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.740
- 1.123
- Konu Sahibi drneslihans
-
Eşi zaten yiyicieşinede katmamış önce insan olmak önemli
Muslukları kestim zaten ne kadar sabrederek bekliyorum
Canım diploma insan yapmaz ben egosu olmayan kendini geliştirmiş malesef fazla fedakar ve insanları seven onları uzmekten korkan sabırlı biriyim.benim şanssızlığım takdir eden değil kullanan bir eş bulmameşinede katmamış önce insan olmak önemli
Bravo. Daha da az önemse kendini belki öbür dünyada sever. Neden cidden? Hakikaten onun orneklendirdigi gibi 150 kilo, ahlaksiz abuk subuk bi kadin misin? Niye kendini bu kadar değersiz görüyorsun? [/QUOTEkendimi asla değersiz görmüyorum çok şükür güzel ne normal kiloda bakımlı bir bayanım.agzimdan ne ona ne de ailesine bırak küfürü kotu söz bile çıkmadı ama çocuklarım için kullanılması kanıksanmış gibiyim haklisin
iyide neden 2 çoçuk ve 13 yıl verdiniz ne zaman farketiniz bu durumu yani sizi kulandığını hadi bir çoçuk olur ikinci neden ben bunu anlayamıyorum mutsuzken neden o evliliğe birkişiyi daha dahil ediosunuz ??Canım diploma insan yapmaz ben egosu olmayan kendini geliştirmiş malesef fazla fedakar ve insanları seven onları uzmekten korkan sabırlı biriyim.benim şanssızlığım takdir eden değil kullanan bir eş bulmam
Yazık günah ya valla bu kadar emeğe yazık ayrılmanızda emin olun sefil olan o olur o sertifikalar o bu işe yaramaz çünkü bereketi olan o evlatlar ondan gitmiş olur bu insanlar bakar kör başka hiçbirşey değil.Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Kullandığının hep farkindaydim ama takdir ediyor belki de kendince seviyor diye kendimi kandırıyorsun.4_5kere boşanmak istedim beni sevmiyorsa ayrilalim dedim ama hep cocuklarin üzerinden duygu sömürüsü yaptiiyide neden 2 çoçuk ve 13 yıl verdiniz ne zaman farketiniz bu durumu yani sizi kulandığını hadi bir çoçuk olur ikinci neden ben bunu anlayamıyorum mutsuzken neden o evliliğe birkişiyi daha dahil ediosunuz ??
Eşimle ailemin onayı olmadan evlendim çünkü daha önce bir yıl süren bir evlilik yapmıştı benden 8 yaş büyüktü ve doktor olduğum için ısı bana denk görülmedi.ama sevdim güvendim o benden de çok sevdi ve çok ısrarcı davrandı.benim için de sevilmek sevmekten daha önemliydi.ilk yıl herşey güzeldi hamilelik doğum..daha lohusayken kv mı çok sever ve herkese överken ilk şok..işte yüzlerine gulmuyormusum devamlı uyuyormusum vs.be mübarek ben senin yanından ev tutmusum bir anahtarını kvde biri kpde evimi sakinmamisim günde 2 dolmuş ve extra 50km yol giderek gidip geldiğim bir isim var.hergun yüzünüzü görüyorum hamileyim yoruluyorum yine de annemden çok sana tebessum etmişim ..yine de sarıldım gönlünü aldim.ama bu sonun başlangıcı oldu.hayatim eşimin hayallerini gerçekleştirmeye çalışmakla geçti.ise başladım araba aldı ödedim ki bu yüzden ücretsiz izne ayrilamadim çocuğumu emziremedim.tatil dedi kp kv gorumce balayı yaptık:)çocuğumun kendimin evin tüm masrafları bende.sonra İngiltere'ye dil öğrenmeye gideceğim 6ay dedi.isiyle de dilin hiç alakası yok ve oğlum daha 6 aylık.iyi söyledim olmadı sonra git dedim olmadı.cunku biliyor ki ben dayanamam aramız bozulmasın diye tamam derim.ama son aşamada hayır dedim gidersen dönüşte beni bulamazsın dedim.daha yazsam roman olacak başka olaylar vs 9 ay ayrı kaldık oğlumla başka ev tuttum ve dava açtım ayrıldık.ayrilik esnasında 3 kuruşluk nafakanın bile hesabını yaptı ki hakime nafaka istemiyorum dedim.sonra 3 ay sonra pişmanım barışalım...kaybedecek biseyim yoktu aciysa dedikoduysa dibine vurmuşum zaten.cocugum için şans verdim.ama benim enayiliklerim bitmedi.onun parfümünden tutun da evin,cocuğun her ihtiyacını ev kredisini,market vs her yükü ben yükledim.salaklik işte hemde severek yapıyordum.o ise maaşıyla kendini geliştirdi kurslara gitti sertifikalar aldı.o aklinca büyüdükçe ben gözünde kuculdum.ondan tek şey istedim sevgi ilgi ,özel olduğumu hissetmek.ben inatla istedim o ısrarla vermedi.son 10 yıldır bir defa seni seviyorum dedi ben demeden o da 2.doguma giderken.hep kendimi kandırdım yapisı bu demekki sevgi dili farklı dedim.gozumun içine sevgiyle bakmaz klasik canım aşkım hitabindan başka ağzından hiç övgü sevgi sözcükleri çıkmaz.bana kadınlığımı hissettirecek hiçbir söz ve davranışı yok.eve vaktinde gelir yemeğini yer 10dk çocuklari oper hoop TV yada ders.hep kendi hayallerini anlatır.derdimi anlatmam çünkü kulak ucuyla dinler.saat 11-12 oldu mu yazın hava sıcak diye çocukların odasında kışın yatak odasında yatar.son 4_5 yıldır uyumadan sarilirdik şimdi sırtını döner uyur.neden ilgi gostermiyorsun desem 1 ay küser.artik cooook yoruldum.esek olmaya razıydım ama adam önüme saman(ilgi sevgi)atmaya bile tenezzül etmiyor.3 ay önce konuştum yoruldum tamam ev arkadaşı olalım ama omuzlarımdaki maddi manevi yükü paylaş çocuklarla ilgilen dedim.sonra 10 yıldır neden muhabbetin yok ilgi gostermedin dedim.adam ilk defa içindekileri döktü.belli ki artık bir enayiye ihtiyacı kalmamış.bak dedi bir kadın düşün 150 kilo kocasına devamlı baskı yapıyor bana manken gibi 90_60_90 sin de diye ve alkolik küfürbaz bir kadın düşün kocasına bana dünyanın en ahlaklı kadınısın de diye baskı yapıyor gibi iğrenç iki örnek verdi.benimle evli olmak onun saçlarında istemediği ama birlikte yaşamaya mecbur olduğu beyaz saçlar gibiymis..her zamanki gibi sustum ve bu sözlerin üzerine sanki ben ona söylemişim gibi 1ay küstü.ayrilmak istemiyor belki başka enayi bulamam diye korkuyor.bende ipler koptu zaten sevgisizligi ile benim sevgimi coktaaan bitirmişti.simdi napiyorum onu görmeye sabretmeye calisiyorum
Canım ben çok uzun yıllar önce üye oldum kkne.arkadaslarin sorunlarını hep okudum ama yazmadım.ama artık kendimle yüzleşmek bitti ve kendime sizin gözünüzle bakmak istedimDoktorsun bir de ya... Vallahi alemsiniz. Besleyici olmuşunuz siz. O çocukların da bu babaya ihtiyacı yok sizin de. Yazık gerçekten üzüldüm halinize. Keşke bizim kadar siz de halinize acısanız da ben ne yapıyorum ya bu adam kim deseniz... Vurun tekmeyi gitsin başka kapıya.
sizinde bırakasanız yokmuş ki halende yok ayrılık gibi bir düşünce neden ikinci çoçuk peki bu kadar sizi sevmeyen değer vermeyen bir kocaya sizi paranızı yiene bir adama bunları söyleyip iki çoçuk vermeniz çok çok tuhaf geldi kusuar bakmayın doktor olarak çok çok iyi korunabilirdiniz dimiKullandığının hep farkindaydim ama takdir ediyor belki de kendince seviyor diye kendimi kandırıyorsun.4_5kere boşanmak istedim beni sevmiyorsa ayrilalim dedim ama hep cocuklarin üzerinden duygu sömürüsü yapti
HaklısınızBu evlilik zaten coktan bitmis. Ev arkadasi olalim demissiniz, yani böyle devam etmek istiyorsunuz?
Inanin bana ev arkadasi olmak öyle kolay degil, sizin yinede beklentileriniz olacak,ne kadarda simdi hayir ondan hic bir sey istemiyorum desenizde.
Insallah bi 13 seneniz daha gitmez bosu bosuna!
Kullandığının hep farkindaydim ama takdir ediyor belki de kendince seviyor diye kendimi kandırıyorsun.4_5kere boşanmak istedim beni sevmiyorsa ayrilalim dedim ama hep cocuklarin üzerinden duygu sömürüsü yapti
çocuklar evliliği tutan bi sey degildir.
kullandırmayın kendinizi. bende fedakarlık yaptım , beni üzecek şeyler söyledi üstüne...
kavga sırasında altınlarını da elinden alcam vermicem filan dedi. zmaanında herseyi kendi cabamızla yapmamışız gibi.
şimdi ne alırsak onun da burnundan getriyorum.
sonucunda etrfımda dönüyor düzeldi. maaşı benden fazla araba almadan önce 4 ay maaşıma dokunmadı. biriktirdim kafama göre harcadım...
ama kıymet bilmiyolar maalesef, anası babası ne halin varsa gör dediginde ben vardım yanında ..
sonra onu borca sokan benmişim bu cümleleri kurmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?