• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşındaki üvey bi babaya sahip olan kız çocuğuna yardım lütfen :((((

bsli__hande

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
18
0
36
Bursa
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ben bu yardımı kendim için istemiyorum benim annem kuaför ve yanında çalışan eleman bu bahsettiğim kişi. daha 13 yaşında ve anneme anlatır anlatmaz bizde annemle oturup konuştuk ve onu yanımıza almaya karar verdim annemin usta öğretici belgesi olduğu için onu kuaförlük okuluna yazdırdı ve hem mesleğini öğretiyo hemde ona harçlık veriyo. ama annesi kızın elinden harçlığını alıyo ve o üvey babası olacak adam hergün kızcağızı dövüp ona taciz ediyor kız annesine sölüyor sölüyor ama kadının umrunda değil ve şu son 6 gündür kadın kayıp zaten ve o kızcağızda o üvey babasıyla yanlız kalmak zorunda kalıyor burda bu başlığı açmamın nedeni annemle birlikte bu kızı yanımıza almak istiyoruz ama desteğe ihtiyacımız var :((( irtibat için lütfen bana mesaj atın xxxxxxxxxxxxx istediğiniz her bilgiyi verebilirim...teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH O KIZIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:ALLAH ANNENIZ VE SIZDENDE RAZI OLSUN(AMIN):nazar:

fakat burdan nasil bir yardimda bulunulabilir cevrenize bir sosyal hizmetler kurumu yok mu ? danissaniz...

niyetiniz iyi ancak şöyle bir durum var burada binlerce üye var ve bu üyelerden birisi o kızın annesinin tanıdığı olabilir ve kızın başı derde girebilir.ikincisi ise kız resit olmadığından hukuki açıdan siz pek birşey yapamazsınız diye biliyorum avukat değilim avukat arkadaşlar varsa bizi bilgilendirsinler. ancak kıza akıl verebilirsiniz para biriktirmesini sağlayabilirsiniz ilk aklıma gelen haftalıını annesine eksik söylemesini öğretebilirsiniz haftalık 50 lira veriyorsanız 30 lirasını eve götürsün okadr alıyorum desin 20 lirasını sizin küaförde bir yere koysun harçlıksız kalmaz. taciz içinse savcılığa mahkemeye vs. gidilip şikayet edilmesi gerektiğini biliyorum kızcağız ailesinden korkup böyle bişey yapamayabilir. ya da sunu yapabiliyorsanız yapın ailesine yatılı çalıştıracağınızı söyleyin haftanın 2-3 günü izin verin daha az ailesinin yanında zaman geçirmiş olur. kızın yaşı küçükken ve sizinde hukuki haklarınız yokken aklıma gelenler ilk bunlar

polise ihbarda bulunabilirsiniz

allah o kızın yardımcısı olsun :43:

Back