Korona aşısı yaptirmadik ama covit gecirdi fakat cok gecti ustunden.Bence de hormon testlerine bir baktirmaliyim.Kovid geçirdi mi yada korona aşısı oldu mu ondan kaynaklı olabiliyor.
Mevsimsel olabilir, antibiyotik kullanımı sonrası olabilir.
Çocuk doktoruna götürmeniz lazım kan tahlili yapılıyor hormonlara bakılıyor.
Bizde gecikme olmadı ama rutin olarak kontrolleri yapılıyor çocuk doktorunda.
Çocuk doktoru hormonlara bakıyor.Korona aşısı yaptirmadik ama covit gecirdi fakat cok gecti ustunden.Bence de hormon testlerine bir baktirmaliyim.
28-35 düzenli adet grubundaHiç endiselenmeyin , benim de adetim hep duzensizdi. Hala daha çok düzenli denemez ama en azından 28-35 gün arasında kesin oluyor.
Kaç tane test de yaptırdım ne kist var ne bir sorunolur öyle şeyler.
Yine de gidin doktora ama çok normal
Yok farkli olacak bir tuylenmesi.Kadin dogum bakmazmis sordurdum.Hava aşırı sıcak ondan olabilir mi?
Vücudunda aşırı tüyllenme veya başka bir değişiklik var mı?
Bence jinekoloji bakmalı ama almıyoruz derlerse de dahiliye olsun derim hormon testi yaparlar.
Ben o yaşlarda kadın doğuma gitmiştim 16 yaş sınırını ilk kez duydum açıkçası.Mune öncelikle konum hic degilse bu gece burada kalır taşınmazsa sevinirim.Burada daha çok cvp alacağımı düşünüyorum.13 yaşındaki kızım 1.5 senedir düzenli adet görüyor.Yaklaşık 28 günde adet döngüsü.Fakat 45 gün gecti son adet tarihi üzerinden ve regl olmadı.Bugun yarin derken bekledim ama yarın doktora götürecegim artık.Sorum hiç bilgisi olan varmı neden olabilir.Hormonal bozukluk olabilirmi bu yaşta.Birde ne doktoruna götürmem lazım cünkü kadın doğumcular 16 yasindan itibaren bakiyorlarmiş.
Eskiden daha duzensizdi.. ergenken falan 25-35-45-50... Böyle giderdi. 19 yaşında ilk kez kadın doğuma gittim o zaman da gayet normal dediler,doğum kontrol hapı verdiler. Zamanla hap kullandıkça (ve büyüdükçe) düzene girdi.28-35 düzenli adet grubunda
35 i gecerse düzensiz geciken belirsiz diye niteliyomus doktorlar
Yarin bir sansimi deneyecegim ama bir kadin dogumcuya sordurdum cocuk doktoruna gidecekler demis.Ben o yaşlarda kadın doğuma gitmiştim 16 yaş sınırını ilk kez duydum açıkçası.
Nasil anlatacağınızı öğreneceğiniz binlerce kaynak var. Anne değilim ama bunlardan haberdarım. Bu devirde de bilmiyorum diye telaş etmeyi tembellik olarak görüyorum. Buyrun en bilineni; Martı Yayınları Regl Kitabı & Genç Kızların Büyüme Rehberi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBenm kızım da nerdeyse 11 olacak, hiç regl nedir anlatmadım daha birsey bir kere ablattım ped görünce unutmuştır yani detaylı hiç anlatmadım henüz zatn daha cocuk gibi hala. İçim bi tuhaf oldu yav nasıl anlatcambem olsam cocuk doktoruma giderdim onlar yönlemdirirdi
İnsallah oyledir ben evham yaptım onun umrunda değilEskiden daha duzensizdi.. ergenken falan 25-35-45-50... Böyle giderdi. 19 yaşında ilk kez kadın doğuma gittim o zaman da gayet normal dediler,doğum kontrol hapı verdiler. Zamanla hap kullandıkça (ve büyüdükçe) düzene girdi.
O yüzden bana normal geliyor. Benim kız arkadaşlarımin da ergenken hep değişikti adetleri, bence sorun yoktur,ergenlikte normal.
Tabii doktordan duysunlar da, endişe etmesinler gidene kadar^^
Doğru demişler ablacım size.Yarin bir sansimi deneyecegim ama bir kadin dogumcuya sordurdum cocuk doktoruna gidecekler demis.
Benim kızımda bu ay gecikti, normaldir diye düşünüyorum çünkü geçen senede böyle olmustu. Mevsimsel ola bilirMune öncelikle konum hic degilse bu gece burada kalır taşınmazsa sevinirim.Burada daha çok cvp alacağımı düşünüyorum.13 yaşındaki kızım 1.5 senedir düzenli adet görüyor.Yaklaşık 28 günde adet döngüsü.Fakat 45 gün gecti son adet tarihi üzerinden ve regl olmadı.Bugun yarin derken bekledim ama yarın doktora götürecegim artık.Sorum hiç bilgisi olan varmı neden olabilir.Hormonal bozukluk olabilirmi bu yaşta.Birde ne doktoruna götürmem lazım cünkü kadın doğumcular 16 yasindan itibaren bakiyorlarmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?