• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında tekne sahibi olan çocuğun dramı :/

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
[video=youtube;H3hskbuFtVI]https://www.youtube.com/watch?v=H3hskbuFtVI[/video]
Biz de çocuk olduk, biz de denizi severdik, biz de denizin köpürmesini seyretmeyi çok severdik. Ama tutup da bu yaşta bir çocuğa tekne alan anne babanın zihniyetine ne diyebilirim ki? :ssz:
Televizyonda bir dizi var ya, biz sokaklarda oynayan dertsiz son çocuklardık deniliyor dizinin jeneriğinde. Gerçekten de öyle. 90lı nesil tükenmek üzere, şimdiki çocuklar da bi tuhaf :27:

hemde ne tuhaflar
bizim zamanımızda var mıydı cep telefonları tabletlerrr
amann iyikide yokmuş
doya doya çocukluğumu yaşadım
saklambaç oynadım,ip atladım he bi de seksek vardı :)
şimdikiler daha ip atlamayı bilmiyor çok üzülüyorum onların adına yazık valla

$993030_649844181728105_1900547913_n.png

:1::1::1:

ayy ben videoyu izlememiştimmmm
ahh canım bi de ağlıyormuş kıyamaaam :)
bizde zamanında şeker alınınca ağlardık hey gidi günler heyyy

Yazık ya .İçindeki tutku nasıl da tehlikeli bir hal almış .Sevinçten mi ağlıyor hırstan mı belli değil.

Bende ağlardım , bisiklet için , barbie ev için ...

İşte yarın hiç bir şeyden yetinmeyecek olan bir nesil ama ne yazık ki yetinecek tek bir topu olmayan çocuk sayısı hala çok daha fazla .

valla benim oğlum "köpük de köpük" diye tuttursa bindiririm vapura, al sana köpük :27: ruhum fakir benim :27:

Annesi nedne bizim kontrolümüzde gibi bir cümle kurdu orada. Bir tepki toplayacağını bildi önlem almak istedi sanırım. yok tek başına verseydin çocuğa tekneyi bi de manyağa bak ya. :1:

Hasta la çocuk. Tekne alırsın da oğlum al senin bu demezsin. ama yok babası benim yaşayamadığımı oğlum yaşasın diyor heralde. Sonradan görmeler :27:

çocukluğumuz vapurlarda, halka açık teknelerde ayaklarımızı aşağı sarkıtıp sıçrayan sulardan mutlu olmakla geçti bizim yeğen:ssz:

fakir edebiyatı işte :60:

Fakir edebiyatı değil valla, doğru söze ne denir:46:
Bazı şeyler çocuklar için ulaşılmaz olmalı, benim doğru dürüst oyuncağım bile yoktukine :27:
Ufacık şeylerden mutlu olurduk biz :16:
Ağzımızda pötürdeyen şekerlerimiz vardı bizim :32:
Babam haftadan haftaya çikolata getirirdi bize :1: İple çekerdik getireceği günü.
Şimdiki çocuklar neye ele atsa annesi babası üçer beşer alıyor. :31:
Bizim için çikolata bile lükstü ya :27:

Fakir edebiyatı değil valla, doğru söze ne denir:46:
Bazı şeyler çocuklar için ulaşılmaz olmalı, benim doğru dürüst oyuncağım bile yoktukine :27:
Ufacık şeylerden mutlu olurduk biz :16:
Ağzımızda pötürdeyen şekerlerimiz vardı bizim :32:
Babam haftadan haftaya çikolata getirirdi bize :1: İple çekerdik getireceği günü.
Şimdiki çocuklar neye ele atsa annesi babası üçer beşer alıyor. :31:
Bizim için çikolata bile lükstü ya :27:

He valla o patlayan şekerler ne güzeldi dimi :27:
Ayrıca çikolata olayı da cidden öyleydi.
Haftada bir 2 tane kare çikolata gelirdi..Çok pahalı bişey olduğunu düşünürdüm ben de, deli gibi mutlu olurdum :1:

anca şahin hayali kur sen fukara :27: 20 yaşıma gelınce de dünyanın bazı kısımlarını satın almak istiyorum
sıradaki hayalim o :23:

Yar fakır ben de fakır :60:
[video=youtube;A_jE0OnkXKA]http://www.youtube.com/watch?v=A_jE0OnkXKA[/video]

Kolyelerini sata sata alırsın belki Sör :27: Biraz daha büyüt işleri :8:

Annesi nedne bizim kontrolümüzde gibi bir cümle kurdu orada. Bir tepki toplayacağını bildi önlem almak istedi sanırım. yok tek başına verseydin çocuğa tekneyi bi de manyağa bak ya. :1:

Hasta la çocuk. Tekne alırsın da oğlum al senin bu demezsin. ama yok babası benim yaşayamadığımı oğlum yaşasın diyor heralde. Sonradan görmeler :27:

Çocuklar 3-5 sene önce bisiklet için falan ağlıyodu. Şimdi cep telefonu, tablet, tekneyi de gördük, sırada ne var acaba?:27:

Back