iyi geceler kızlar nasılsınız ben sıkıcı bi haftasonu geçirdim ders çalışmaya da başlayamadım ama yarın başlıyorum diyetim de fena gitmiyo akşam 2-3 kaşık kuskus pilavı yedim yemesem daha iyiydi ama ekmek yemedim gün içinde de klasik kahvaltı ve meyve vardı yarın erken kalkmaya gayret edicem umarım başarılı olurum
dosbacım sen bu azimle bu sefer mezun olacaksın bak gör :)
che lahana yağının incelmeye faydası olduğunu duymuştum ama ben o tarz yaşların tüylenme falan yapabileceğinden hep korkmuşumdur o yüzden hiç bir yağ karışımı süremiyorum vücuduma korkudan :kedi:
nactigallcim seninde maşallahın var perdeleri falan indirmişsin temizlemişsin etrafı ohhh misler gibi ferahlamışsındır ev temiz oluncada
fikriyecim sende pastadan az yemişsin olur o kadar bugün pazardı yarından itibaren sıkı yönetime al kendini hayatım
diğer arkadaşlarım da iyilerdir umarım bugün pazar olduğu için bi yoğunluk yok yarına görüşürüz hepinizle sanırım şimdilik netteyim bişeyler araştırıyorum yazmaya çalışırım burda olduğum süreçte..
hadi bakalım umarım olur arkandayımBaksen bak sen beni gaza getircen şimdi:))))))))))Bebeğin benimkiden küçük ama sen kendini toparlaışsın...ya ben hala yeni doğum yapmış gibiyim...........aaaaaaaaaaaa yarından kendimi iyice sıkmam lazım.
Bu ara kim spora başlıyor,evde spor yapacak olan varmı?Varsa neler yapacaz anlatsın ben de başlıyorum....
hadi bakalım umarım olur arkandayım
ya aslından benim sorunum bel bölgesi ya yanlar değil arka sanki kalçamın üzerinde bitane daha kalça var popom düz fiziğimden nefret ediyorum saçıkçası nryaparsam yapim gitmiyor oralar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben egzersizi evfde ysapıyorum zaten kesinlikle onsuz olmuyor
ben bugün ne yedim
sabah yine sirkeli su kahvaltı cok az peynir yeşilik 1 yumurta çok az ekmek
ara 1 portakal öğle ekmek arası bişeyler yedim yine
akşam mercimek çorbası makarna salata vardı 1 kepçe çorba 5-6 kaşık makarna ve salata yedim
bide biraz önce ufak bir dilim kek yedim :kedi:
yatarkende 30 dk egzersiz tabi lahana yağı sürerek ve sirkeli su
ay bu arada ben hamilelikten önceki pantolonlarımı denedim hepsi olduzemuszemuszemuszemus
nasıl sevindim anlatamam
Baksen bak sen beni gaza getircen şimdi:))))))))))Bebeğin benimkiden küçük ama sen kendini toparlaışsın...ya ben hala yeni doğum yapmış gibiyim...........aaaaaaaaaaaa yarından kendimi iyice sıkmam lazım.
Bu ara kim spora başlıyor,evde spor yapacak olan varmı?Varsa neler yapacaz anlatsın ben de başlıyorum....
Ay canım bu enerjiyi nerden buldun bana söyle......ay hava çok soğuk yataktan çıkısım yoktu..çocuğum olmasaydı bugün yataktın hiç çıkmazdım herhalde:kedi:
bugün neler yedim
kahvaltıda pemet ve ayran
öğlende biber dolması,yoğurt salatası
akşam kıymali pirinç çorbası
ve en kötüsü 1 parça yaş pastası(bugün kaynanamın doğüm günü yemeyim deiyince,a benim pastadan yemeyicek misin dedi,bozuldu gibi..ben de bahane işte hemnci 1 parçça yedim:))))))))
iyi geceler kızlar nasılsınız ben sıkıcı bi haftasonu geçirdim ders çalışmaya da başlayamadım ama yarın başlıyorum diyetim de fena gitmiyo akşam 2-3 kaşık kuskus pilavı yedim yemesem daha iyiydi ama ekmek yemedim gün içinde de klasik kahvaltı ve meyve vardı yarın erken kalkmaya gayret edicem umarım başarılı olurum
günaydın faciaa dolu bir haftadan sonra kedime gelmeye çalışıorum sabah 1 dilim çeçil peyniri ve çeyrek simit yedim halen çok üzgünüm dün cenazeyi kaldırdık canım çok yandı
günaydın faciaa dolu bir haftadan sonra kedime gelmeye çalışıorum sabah 1 dilim çeçil peyniri ve çeyrek simit yedim halen çok üzgünüm dün cenazeyi kaldırdık canım çok yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?