Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün neler yedim
kahvaltıda pemet ve ayran
öğlende biber dolması,yoğurt salatası
akşam kıymali pirinç çorbası
ve en kötüsü 1 parça yaş pastası(bugün kaynanamın doğüm günü yemeyim deiyince,a benim pastadan yemeyicek misin dedi,bozuldu gibi..ben de bahane işte hemnci 1 parçça yedim:))))))))

iyi geceler kızlar nasılsınız ben sıkıcı bi haftasonu geçirdim ders çalışmaya da başlayamadım ama yarın başlıyorum diyetim de fena gitmiyo akşam 2-3 kaşık kuskus pilavı yedim yemesem daha iyiydi ama ekmek yemedim gün içinde de klasik kahvaltı ve meyve vardı yarın erken kalkmaya gayret edicem umarım başarılı olurum
dosbacım sen bu azimle bu sefer mezun olacaksın bak gör :)
che lahana yağının incelmeye faydası olduğunu duymuştum ama ben o tarz yaşların tüylenme falan yapabileceğinden hep korkmuşumdur o yüzden hiç bir yağ karışımı süremiyorum vücuduma korkudan :kedi:
nactigallcim seninde maşallahın var perdeleri falan indirmişsin temizlemişsin etrafı ohhh misler gibi ferahlamışsındır ev temiz oluncada
fikriyecim sende pastadan az yemişsin olur o kadar bugün pazardı yarından itibaren sıkı yönetime al kendini hayatım
diğer arkadaşlarım da iyilerdir umarım bugün pazar olduğu için bi yoğunluk yok yarına görüşürüz hepinizle sanırım şimdilik netteyim bişeyler araştırıyorum yazmaya çalışırım burda olduğum süreçte..

evet hayatım kendimi toparlamam lazım,zaten biliyorsun hiç yapamıyordum bu günlerde ama sizinle olurken kendime gelmeye başladım.

SEn de canım yarın kalk dersini çalışmaya başla,çalıştıkça moralin daha da düzelir,motivasyonun olur hem ders hem diyet için.

hadi bakalım umarım olur arkandayım
ya aslından benim sorunum bel bölgesi ya yanlar değil arka sanki kalçamın üzerinde bitane daha kalça var popom düz fiziğimden nefret ediyorum saçıkçası nryaparsam yapim gitmiyor oralar:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben egzersizi evfde ysapıyorum zaten kesinlikle onsuz olmuyor

olumunekankayizsmile
ben ne deyim göbek var...hertarafım puf puf......

kızlar yazarım dedim ama öle dalmışım ki saat 1 i geçmiş yatayım artık hepinize iyi geceler öpüldünüzzz

Checim, süpersin. Sen malilelikte çok kilo almamışsın o zaman, tebrikler.

Fikriyecim, ne güzel gaza geldin :)) Biz bu faaliyetle bu hafta kilo veririz :)
Dosbikim ve ben evdeki aletlerle bugün spora başlıyoruz. Eğer evde aletin yoksa sana bir spor cd'si yazım canım.

Ay canım bu enerjiyi nerden buldun bana söyle......ay hava çok soğuk yataktan çıkısım yoktu..çocuğum olmasaydı bugün yataktın hiç çıkmazdım herhalde:kedi:

Canım yaa, yapıcam yapıcam diyordum bir süre. Hadi dedim, eşim de evdeyken yapayım. Yoksa bütün hafta beni huzursuz edersi:))

İncecik bir dilimden büyük sorun olmaz canım. Bugün biraz daha dikkat edersin.

Canım, sen de bugünden itibaren çalışmaya başla. Hedeflerin var, 90 almak istiyorsun. Şimdiden başla ki hedefine ulaş :)
CAnım, çok güzel yemişsin, afiyet olsun.

günaydın faciaa dolu bir haftadan sonra kedime gelmeye çalışıorum sabah 1 dilim çeçil peyniri ve çeyrek simit yedim halen çok üzgünüm dün cenazeyi kaldırdık canım çok yandı

günaydııııınnnn a.s.
bugün erken kalktım 8de kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek ile ....
ankara acayip soğuk... sabah yürüyüşe diye çıktım böle bi ayaz olamaz hemen eve döndüm ama tel. konuşmalrım nedeniyle hala koşu bandına çıkamadım

bugün şişlik var sanırım baskülde birazcık çok çıktım
öğlene çorba ve salata düşünüyorum

günaydın faciaa dolu bir haftadan sonra kedime gelmeye çalışıorum sabah 1 dilim çeçil peyniri ve çeyrek simit yedim halen çok üzgünüm dün cenazeyi kaldırdık canım çok yandı

ölüm çok zor ama genç ölüm çok çok daha zor...
Allah kalanlara sabır versin... inan bende üzüldüm tanımadığım halde... acılarından kurtulduğunu düşünerek kendinizi teselli edebilirsiniz canım ... mekanı cennet olsun

kızlar herkese günaydın gerçi öğlen olmak üzere. :))
melzeyitim inşallah kısa sürede toparlarsın hayatım kendini.
dosbikim eşle beraber diyet işi güzel noktalanır inşallah kilolardan kurtulursunuz.
nactigallim 3 dilim sucuk zarar etmez sanırım hayatım meyve suyunuda elma olanının kalorisi daha azdır. sanırım şeftalidede az ama emin değilim.
bhr cım;şu çalışma konusunda adımı biran önce atman lazım hayatım,zaman geçiyor ve yarın pişman olmanı istemem. diyet konusundada tebrikler ,aynı azmi ders konusundada gösterebilirsin hayatım.
yeşil çayı ben sallama kullanıyorum ya pk üzerinde yazıyor,yada bir yerden duydum,2 dkdan fazla bekletmeyin diye. unuttuğum olduğunda döküyordum.
melisim ördek eti sertse sanırım bende yiyemem. ne hikmetse alışmadığımızdan sanırım,hindi,ördek merak ederim ama yemeğe çekinirim. belki birgün denerim. :))
melankolim sıkıntından inşallah hayırlısı ile kurtulursun canım. bizi merakta bırakma sık sık uğra hayatım.
fikriyecim sende bir yerden başla hayatım,hiçbirşey yapamazsan bile öğünleri küçült ve kalorisi daha düşük gıdaları tercih et hayatım.mesela biber dolması 2 tane değilde 1 tane ye,çorbayı 1 kepçe iç.yaşpastayı 1 dilim değilde 2 çatal yada 3 çatal ye. her yediğin yemekte bunun gibi yaparsan ne kadar farkedeceğini göreceksin canım.
durucum o zaman bu hafta daha azimli olman lazım,kolayda kilo verebiliyorsan çok fazla sıkılmıcaksın demekti. hadi bi gayret hayatım.
chegue cim ne güzel demekkki ideal kilona az kalmış, sanırım yakındada ulaşacaksın.tebrikederim canım.sporada dikkat ediyorsun fazla bir sıkıntı yok sende. yanlız mekik çekmeden önce ısınma yapıyormusun merak ettimbende yapmak istiyorum ama ısınmadan olunca sıkıntı oluyor diye eşim yapmamı istemiyor bende sonra üşeniyorum.
bu arada cumartesi sabaha karşı acayip kar yağışı başladı.pazar sabahı bembeyaz uyandık :))
eşim ve oğlum karda oynadılar,bende çıktım ama üşüdüğüm için sadece resim çektirip oğluşumuda alıp eve girdim. kar yağışı hala devam ediyor. aslında bugün işe gelmezdim ama sırf beyanname verilecek diye geldim. hala haledemedim.
kar yağması güzelde acayip soğuklar var dahada soğuyacakmış,buzda ne yapacağız bilmiyorum. acayip korkarım düşmekten ve hepde başıma gelir bakalım bu sefer açılışı ne zaman yapacağım. :))

Son düzenleme:

Melzeyitim, tekrar başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Başladın gene rejime :))) Çeçil peyniri ve sen. Kafamda bir ikilisiniz

nact.. canım ne güzel temizliği yaptın rahat rahat şimdi oturuyorsun
ayy bi de ben yapsam ama hiç canım çekmiyor (
şimdi çorbamı ve salatamı yiyeyim belki ütü yaparım

adcım inş. bu defa sonuna kadar gider ve mezun olurum
hoş dün çok güzeldi baskül bugün kötü(
cumaya kadar melisi geçmeye çalışacağım o bu ara az yiyor kesin bu hafta ii kilo verecek :))

hıııımmmm acaba denesemmi,alışverişlerde gözüme çarparsa alayım,bakalım anlaşabilecekmiyiz. :))

olursun hayatım olursun. eşinde başladı rejime en azından sürekli bir istek olur sende. baskül bendede değişkenlik gösteriyor. sabah tartılıyorum farklı akşam farklı.bizdede nacticim iyi gidiyor beni kesin geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…