ben korktum sorulardan dosbam bilmiyorumkismile
canımmm ben bu defa bekliyorum artık... sonuçta ailen burda ... en kısa zamanda tanışalımbu arada dosbacığım ve baharcığım ankaraya geldiğimde sizle görüşmek isterim tabi sizde uygun olursanız
Hoşgelsin sesli keman. Ben 7 yıllık evliyim. 70 den çizelgemde gördüğün kiloya düştüm.
Sen kendini tanıtır mısın biraz?
PAzartesi başlıyoruz di mi canım? Takip de edeceğiz birbiriminizi
Sen gel şekerim, biz gezdiririz seni. Ama bu aralar gelme. Nasıl bir yağmur var şimdi burada. Pehh
Kızına bence renkli kalem seti al. Ben hala her sınavı farklı renkte kalemle okuyorum :))) Dün bir tane açık mavi, bir tane de yeşil kalem aldım :))) O da daha hevesle ders çalışır
merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum moralim sifir az önc eisten geldim tekrar gidecem kaynanam ve kayinbababam hala burda inanin ayaklarimi uzatptv bakmayi bile özledim nete nerdeyse hic giremiyorum hafta sonlari da misafir sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benim kardesimden haber yok herhalde onula bile konusamaz oldum ya offfffffffffffffffffffffffffffff
Anlaştık o zaman dosbikcim. Günaşırı binelim. Üstelik koşu bandı en çok kalori yaktıran alet.canım evet başlıyoruz pazartesi
bende tozunu şimdiden alayım :))
şaka bi tarafa kullanmayınca daha bi zoruma gidiyo sonuçta çok büyük aldım yer kaplıyo... bi de sürekli sil ... yatak odam onun yüzünden düzensiz duruyo ben bu eziyete rağmen kullanmıyorum çok ayıp bana yaaa
canım melisim beni baharla eşleştirmişsin ama biliyosun bahar çok giremiyor bide biz denedik olmadı ben onun koçu olacaktım ama o giremediği için yapamamıştık malum bilgisayara pek giremiyor o yüzden eş değişimi istersem ayıp olurmu baharım küsme olurmu canım ya ama gerçekten bir rakibe ihtiyaacım var yoksa yemek devam
merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum moralim sifir az önc eisten geldim tekrar gidecem kaynanam ve kayinbababam hala burda inanin ayaklarimi uzatptv bakmayi bile özledim nete nerdeyse hic giremiyorum hafta sonlari da misafir sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benim kardesimden haber yok herhalde onula bile konusamaz oldum ya offfffffffffffffffffffffffffffff
ayyy çok mu korkuttum
ne bileyim ya artık biz aramızda hiç bişeye alınmıyoruz ya ... işte öle sordum
seslikeman arkadaşım hoşgeldin valla amacım seni korkutmak değildi
biz çoook yumuşak kibar insanlarız :))
slm bende katılmak istiyorum ama ben 70-79 kilo arasındakiler yarışıyordayım ordan ayrılmammı gerekiyor ya motive olamıyorum
79 kiloyla başladım şuan72.8 im hedefim 67 gelimmi hı ne dersiniz
slm bende katılmak istiyorum ama ben 70-79 kilo arasındakiler yarışıyordayım ordan ayrılmammı gerekiyor ya motive olamıyorum
79 kiloyla başladım şuan72.8 im hedefim 67 gelimmi hı ne dersiniz
hoşgeldin canım. oradan ayrılman gerekmiyor ama bize de çok vakit ayırman gerekiyor iki yere birden yetişeceksen sorun yok :) bol paylaşım isteriz.
67 süper olur 67ye in sonra daha aşağıyıhedeflersin :)
biraz kendineden bahsedermisin canım?
kızşlar melis uyandı yemeğimizi yedik ben şu dışarı işine bakayım eşim gelmeden hediyesini almam lazım.
yeme sakınnnnnnnnnnnnn hımmmmm döverim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?