Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisciğim galiba haklısın inşallah melisimde melike gibi olur kız büyüdükçe akılda 5 kat büyüyor maşallah süphanallah diyecem bu konuda mütavazi olmayacam yani
cağlacım olabilir kalem melisin gönderdiklerini saklıyoruz şuan ama kitap istedi dün olmazsa istediği bi kitabı alayım kızıma güzel hediye olur

canım melisim beni baharla eşleştirmişsin ama biliyosun bahar çok giremiyor bide biz denedik olmadı ben onun koçu olacaktım ama o giremediği için yapamamıştık malum bilgisayara pek giremiyor o yüzden eş değişimi istersem ayıp olurmu baharım küsme olurmu canım ya ama gerçekten bir rakibe ihtiyaacım var yoksa yemek devam

merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum moralim sifir az önc eisten geldim tekrar gidecem kaynanam ve kayinbababam hala burda inanin ayaklarimi uzatptv bakmayi bile özledim nete nerdeyse hic giremiyorum hafta sonlari da misafir sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyetler benim kardesimden haber yok herhalde onula bile konusamaz oldum ya offfffffffffffffffffffffffffffff

ben korktum sorulardan dosbam bilmiyorumkismile

ayyy çok mu korkuttum
ne bileyim ya artık biz aramızda hiç bişeye alınmıyoruz ya ... işte öle sordum
seslikeman arkadaşım hoşgeldin valla amacım seni korkutmak değildi
biz çoook yumuşak kibar insanlarız :))

bu arada dosbacığım ve baharcığım ankaraya geldiğimde sizle görüşmek isterim tabi sizde uygun olursanız
canımmm ben bu defa bekliyorum artık... sonuçta ailen burda ... en kısa zamanda tanışalım

canım evet başlıyoruz pazartesi
bende tozunu şimdiden alayım :))
şaka bi tarafa kullanmayınca daha bi zoruma gidiyo sonuçta çok büyük aldım yer kaplıyo... bi de sürekli sil ... yatak odam onun yüzünden düzensiz duruyo ben bu eziyete rağmen kullanmıyorum çok ayıp bana yaaa

karamanlım sabret canım tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu ve seni çok iyi anlıyorum az kalmıştır canım birazdaha sabret evett kardeşini bizde merak ettik nerde acaba ayrıca özledik seni

Karamanlıcım, sen izne ayrılmadan önce inceciktin. Umarım kilo almadın. Ayıptır sorması kayınvaliden daha ne kadar orada kalacaklar? Türkiyeden falan mı geldiler? Çünkü epeydir oradalar. Gayret ve sabır canım.
Anlaştık o zaman dosbikcim. Günaşırı binelim. Üstelik koşu bandı en çok kalori yaktıran alet.

karamanlı canım hıoşgeldin.... bende evde mis. olunca en çok akşam koltuğuma uzanıp tv seyretmeyi özlüyorum
evde rahat kıyafetlerimle gezmeyi özlüyorum
sabret canım umarım az kalmıştır

slm bende katılmak istiyorum ama ben 70-79 kilo arasındakiler yarışıyordayım ordan ayrılmammı gerekiyor ya motive olamıyorum
79 kiloyla başladım şuan72.8 im hedefim 67 gelimmi hı ne dersiniz

maşallah melikeye
canım olur isterseniz 3lü 3lü yapalım aslında fikriye de var ama o da diyor misafirim var pek gleiyorum diye.

karamanlım biz de seni özledik. umarım kilo almamışsındır. biz bildiğin gibiyiz bir an önce aramıza dön. nuru biz de merak ettik.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok korkuttun kaçtı bilmem yani :)

slm bende katılmak istiyorum ama ben 70-79 kilo arasındakiler yarışıyordayım ordan ayrılmammı gerekiyor ya motive olamıyorum

hoşgeldin canım. oradan ayrılman gerekmiyor ama bize de çok vakit ayırman gerekiyor iki yere birden yetişeceksen sorun yok :) bol paylaşım isteriz.
67 süper olur 67ye in sonra daha aşağıyıhedeflersin :)
biraz kendineden bahsedermisin canım?

kızşlar melis uyandı yemeğimizi yedik ben şu dışarı işine bakayım eşim gelmeden hediyesini almam lazım.

Hoşgeldin cheguevera. Kendinden biraz bahseder misin? Kaptanımız Melis. Grubumuza alımları o karar veriyor :)

Tamam şekerim, iyi alışverişler :)) Melisi de öptük

kızlar ben kaçtım gelince konuşuruz. Eşim çıkacakmış birazdan 1 saat içinde halledip dönmeliyim. melisi anneme bırakacağım.

selam kızlar ben hala öğle yemeği yemedim ama çoook açım. çıkamıyorum bişeyler yemem lazım.yeni arkadaşlar yazıp kaçmış. şimdiden söyleyelim kızlar biz böyle yaz kaç olayını pek sevmiyoruz bol paylaşım istiyoruz.
karamanlım canım özledik seni,hayırlısı ile yolcula misafirlerinide gel artık.gerçi misafir 3 gündür.seninkiler yyerleştiler sanırım.gitmiyoruz derlerse şaşırmam.
melzeyit aferin prensese maşallah,başarıları daim olur dilerim.
buralarda olurum öpüldünüz.

ne brownisi hayatım ya.seni mutlu edecekmi hayııırr.diyoruz aman azıcık bişey olmaz ama damlaya damlaya göl olur demişler dimi örtmenim. hiç kayısı içi ceviz denedinmi süper oluyor. tatlı ihtiyacını karşılarsın vede tok tutar.yarın alıcam bende kayısım var milattan kalma bide ceviz içi alayım biraz.

Kızlar, az önce demir eksikliğini azaltmak için yapılması gerekenleri öğrenmek için küçük çapta araştırma yaptım.
Öğrendiklerimi yazıyorum, hepimizde kansızlık olabilir.
çay, kahve, kolalı içecekler malum demiri düşürürler.
yoğurt!! Çok şaşırdım. Hele yoğurdu ıspanak, ebegümeci gibi sebzelerle tüketince demirin emilimi düşüyormuş. Kalsiyum. Salam, sucuk vs. Kepekli ekmek!!! Mayalı ekmek demiri daha iyi emiyormuş

Kızlar, bu durumda ben diyetimde revizyona gitmeye karar verdim. Öğünlerdeki ayranı kaldırayım. Onun yerine acaba meyve suyu alsam ne olur? Görüşleriniz nedir?
Peynir de yemeyeyim bari. Onun yerine her sabah 1 yumurta yiyeyim. Yumurtaya ek ne yapabilirim? Bal ya da pekmez yiyebilirim. 2 hafta okul da yok. Rahat rahat yarim. Ve kızlar, bi süre ben kepekli ekmek, esmer ekmeği bırakayım. Unonun beyaz dilimli ekmeğini yiyeyim. Geçen yıl ekimden beri neredeyse hiç beyaz ekmek yemedim. Ayran, süt ve peyniri çok tükettim. Düşük demirde etkilemiştir.
Lütfen görüşlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…