kızlar valla dayanamadım yarım dilim ekmek azda peynir yedim içimi bastırsın diye gece kızım uyumadığı için ayaktayım eşide yok düşer kalırım sonra diye korkuyorum
çooookkk tatlı maşallah
canım zaten çok aç kalırsanda kilo veremezsin ben o hatayı çok uzun süre yaptım aksine en ufak yediğim şey kilo oldu...
akşam yemekleri için evde pratik sebze bulundur yada light ton balık tavsiye ederim
eşler evde olmayınca düzen bozuluyor dimi??
Kızlar, benim de kargom gelmiş sabah. Ama eve yeni geldim, kargoya gidip teslim de alamadım, çünkü kapanmıştır(( Çok merak ediyorum ne acaba? Fikoş sen aldın değil mi? Artık eminim!!! Ne aldın canım? Yarına kadar merakta kalmayayım
Kızlar, okulda gene bugün çok yoğundum, bu hafta hep böyle olacak. Öğleye doğru bir paket çikolatalı etiform yedim. Öğleden sonra da 1 kaşarlı tost yedim ve ayran içtim. Ancak, komşumun kızının doğum günü vardı, yarım saat ona uğradım veeeee, bir dilim pasta ve makarna salatası yediiimmm(((((((
afiyet olsun canım pasta falan bende fındık yedim
Canım, bi de mens olacağım galiba. Her yerim de şiş((
yorgunum bitkinim ve uykusuzumm öğleden sonra arkdaşa gittim 1 dilim börek küçüktü 3 tanede küçük mercimek köftesi tatlıları emedim ayıp oldu ama diyetteyim dedim 3 gibi felan yedim ama cnm bişe istemiyo ama yemem lazım ne yesem ki doyurucu ama hafif
DİŞİm aĞrıyor Çok fena İŞkence benİ beklİyor yarın oyyyy
Sorma adcım, yaa((( İnsanlara rejimdyim de demek istemiyorum. Ortamda mevzu oluyorum. Valla, insanlar kilolarını korumak istemiyorlar, vermeye çalışanlara da köstek oluyorlar (((
kızlar valla dayanamadım yarım dilim ekmek azda peynir yedim içimi bastırsın diye gece kızım uyumadığı için ayaktayım eşide yok düşer kalırım sonra diye korkuyorum
kıslar ben geldimm acile gittim ağrıkesici al yarın gel dedi aldım bitane antibiyotik ve ağrıkesici yarın artık büyük günn hadi hediyelerr nerdee
Evet ya sabah gelecekti ama belki evde biri var diye umuduyordum(((((((((((
Canım arkadaşım sende çok meraklı ıktın haa Biraz daha dayan canım.Ne kaldıki yarın hediyeni alıp bakarsın.Fala bişey yok küçük bir hediye ama çok severek aldım.
Canım bu çikolatanın yerine başka bir şey yesen olmazmı.Bak çantana birkaç kuru kayısı ve fındık at iyi gelir inan.Ben çikolatasız dayanabiliyorsam sen de dayanırsın canım.
Canım seninle aynı zamnlarda rengl oluyoruz galiba ben de yarın olabilirm ve hala hayret içindeyim nasıl çikolatasız duruyorum :))))))))))))
Uf sorma eşime aradım ev için alacalar olcaktı listeyi söyledim TATLI ALAYIM SORDU,hayır dedim yok ama bizimki ısrar ediyor alayım ya.Sinirlendim artık ya diyetteyim sen anlamadın galiba dedim,gülüyor karşıma a alay ediyor benimle....Umarım tatlı almamıştır Ama almışsa da inadına yemeyecem boshayallersmile
aynı dertteyiz hayatım o yüzden ben artık demiyorum. sıkıyorlar insanı.Sorma adcım, yaa((( İnsanlara rejimdyim de demek istemiyorum. Ortamda mevzu oluyorum. Valla, insanlar kilolarını korumak istemiyorlar, vermeye çalışanlara da köstek oluyorlar (((
adcığım çok güzel bir kitap benim hayatımda öneml,i bir yeri var o kitabın ve sanada çok faydası olacağına inanıyorumm bunu daha öncede konuşmuştuk oku konuşalımm mutlaka
elecım senin dediğini yapmaya çalışıyorum ama forum3 nerde gulüm.bu arada melzeyit teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?