• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Şubat klomene başlayanlar

Evet canm beni klomen bittikten ıkı gun sonra çagrdı yani yarın gidecegım bakılacak duruma ona göre iğne yapılacak
Hadi hayırlısı inşallah 🥰 benim de 2.klomen denemem

Merhabaaa ben de 16 şubatta başladım ilk baslayisim klomene polikistik over im reglilerim oldukça düzensiz. Hadi bakalım neler olacak ancak ben reglnin 5. Gunu ilaca başladım ancak ara kanama gibiydi regl den 19 gun sonra kanama yaşadım o zaman başladım umarım ise yarar
İnşallah canım bitti mi ilaç

Evet günde 2 doz 5 gün kullandım. İlaç bittikten üçüncü gün dr gittim 2 tane (18-16mm)yumurtam oluşmuş ertesi gün iğne yaptır o arada 1-2mm daha büyür dedi doktorum. Yani dördüncü gün iğne oldum. İlk defa yaptırdım bende geç mi erken mi bilemiyorum ama inşallah işe yaratmıştır
İnşallah yarar canm alırız hayırlısyla güzel haberini 🥰

Merhaba kizlar bende klomen kullandim 3 sefer ama malesef tutmadi bu ay ara verdim gitmedim tedaviye bakalim tutcakmi tedavisiz 😊

Bende bu ay 16 şubatta klomene başladım sabah akşam 5 gün içtim sonra ovulasyon testi aldım onunla takip ettim hayırlısı bakalım

Back
X