• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Şubat klomene başlayanlar

mrve36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
317
135
18
32
Merhaba kızlar klomende 2.ayım cumartesi içmeye başladım. benimle aynı durumda olan var mıdr acaba 🤗🥰

Bende 3 şubatta başladım 10 şubatta otriville iğne oldum. Şimdi süreç içerisindeyim.

Siz benden öndesiniz inşallah güzel sonuç alırsınız 🤗 ben de Perşembe gdecem doktora

Amiinnn inşallah 🥰
Eskisi kadar stres yapmıyorum ama düşünmeden de duramıyorum 😍🤗

Ben de cumartesi başladım bugün bitti yarın kontrolüm var

Merhabaaa ben de 16 şubatta başladım ilk baslayisim klomene polikistik over im reglilerim oldukça düzensiz. Hadi bakalım neler olacak ancak ben reglnin 5. Gunu ilaca başladım ancak ara kanama gibiydi regl den 19 gun sonra kanama yaşadım o zaman başladım umarım ise yarar

Tam bilmiyorum ama ilaç bes gunde bitiyor ilac bittikten uc gün sonra igne olmuşsunuz cok erken geldi bana yumurtanız hızlı mi büyüdü?
Evet günde 2 doz 5 gün kullandım. İlaç bittikten üçüncü gün dr gittim 2 tane (18-16mm)yumurtam oluşmuş ertesi gün iğne yaptır o arada 1-2mm daha büyür dedi doktorum. Yani dördüncü gün iğne oldum. İlk defa yaptırdım bende geç mi erken mi bilemiyorum ama inşallah işe yaratmıştır

Bence büyür canm 19 falan olur sanırım 17 yken de yapıyolar çatltma iğnesini benm ilk aşılamada oyle yapılmıştı ama tutmadı bıde haftasonuna denk gelıyordu zaman denk olmado sanırım
Peki ilişki 36 saat sonra mi olsun dedi

Back
X