Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah isteyen herkese nasip etsin aratmasın rabbimSiz benden öndesiniz inşallah güzel sonuç alırsınızben de Perşembe gdecem doktora
Canım merhaba bende senin gibi cumartesi başladım klomene yarın bitecek cuma gunu kontrole gidecegimMerhaba kızlar klomende 2.ayım cumartesi içmeye başladım. benimle aynı durumda olan var mıdr acaba![]()
Sen 6 gün mü içtin?Canım merhaba bende senin gibi cumartesi başladım klomene yarın bitecek cuma gunu kontrole gidecegim
Hayır 5 gun. cumartesi akşam içtim ilkSen 6 gün mü içtin?
Canm naptın gittin mi doktora aynı anda başladık klomene benı cuma çağırdı klomenden 2 gun sonra yaniSiz benden öndesiniz inşallah güzel sonuç alırsınızben de Perşembe gdecem doktora
Bende yarın gideceğımBen de cumartesi başladım bugün bitti yarın kontrolüm var
Tam bilmiyorum ama ilaç bes gunde bitiyor ilac bittikten uc gün sonra igne olmuşsunuz cok erken geldi bana yumurtanız hızlı mi büyüdü?Bende 3 şubatta başladım 10 şubatta otriville iğne oldum. Şimdi süreç içerisindeyim.
Evet günde 2 doz 5 gün kullandım. İlaç bittikten üçüncü gün dr gittim 2 tane (18-16mm)yumurtam oluşmuş ertesi gün iğne yaptır o arada 1-2mm daha büyür dedi doktorum. Yani dördüncü gün iğne oldum. İlk defa yaptırdım bende geç mi erken mi bilemiyorum ama inşallah işe yaratmıştırTam bilmiyorum ama ilaç bes gunde bitiyor ilac bittikten uc gün sonra igne olmuşsunuz cok erken geldi bana yumurtanız hızlı mi büyüdü?
Ben gittim baktı canm cumartesi tekrar gel dediCanm naptın gittin mi doktora aynı anda başladık klomene benı cuma çağırdı klomenden 2 gun sonra yani
Büyümüş mü yumurtaların durumu nedirBen gittim baktı canm cumartesi tekrar gel dedi
15 mm olmuş cumartesiye ne kadar olur acabaBüyümüş mü yumurtaların durumu nedir
Bence büyür canm 19 falan olur sanırım 17 yken de yapıyolar çatltma iğnesini benm ilk aşılamada oyle yapılmıştı ama tutmadı bıde haftasonuna denk gelıyordu zaman denk olmado sanırım15 mm olmuş cumartesiye ne kadar olur acaba
Peki ilişki 36 saat sonra mi olsun dediBence büyür canm 19 falan olur sanırım 17 yken de yapıyolar çatltma iğnesini benm ilk aşılamada oyle yapılmıştı ama tutmadı bıde haftasonuna denk gelıyordu zaman denk olmado sanırım
Bana aşılama yapıldı ilkinde bunda da öyle olacak çatlatma iğnesinden sonra genelde o dediğin süreye denk gelıyor sanırımPeki ilişki 36 saat sonra mi olsun dedi