13 sene önceki nişan fotom ben kusur kalmıyayım

26lilyum35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
250
3
96
İzmir

Eklentiler

• $tara0004.jpg
    $tara0004.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
bizimkilerden eski ama bizimkilerden daha cesur bir elbise:icecream:
Mutlusunuz ki 13 yıllık evlisiniz oyüzden mutluluğunuz daim olsun diyorum:1hug:

Offfffffffffffff bu nasıl cesur bir elbisedir çok yakışmış.Ben enişteyi tebrik ediyorum giydirdiği için.
Mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah

Süpersin ablacım yaa maşallah :nazar:
Ne kadar modern görünüyorsunuz.
O yıllara göre sen de eşinde çok ama çok şıksınız.
Allah bozamasın.

elbise casur ama fizik de o elbiseyi çok iyi taşıyabilcek kadar güzel..
ben çok başarılı buldum
tebrikler
mutluluklar

oovvv fizik süpermiş
seviyorum böyle iddialı kıyafetleri böyle güzel taşıyabilenleri
dansçı gibi fiziğin var
eskiden dans eder miydin merak ettim
bir de gelinliğini de ekler misin onu çoook merak ettim........

valla supermıssınz
13 sene once deıl sımdı bıle gıyılebılır bu elbıse
fızıgınız cok guselmıss elbıseı guzel tasımıssınız ve allah mutlulugunusu omrunuz boynca bozmasın :)

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.nişanımda 2 tane nişanlık giymiştim.ötekinide bir ara koyarım.bu elbiseyi kayınvalidem bir mağazada beğenmiş.(bu arada ben eskişehirden gelin geldim)bir nişanlıkta kendisi dikmiş.prova için izmire geldiğimde bize gidin bakın ben çok beğendim sizde beğenirseniz alın gelin dedi.eşimi gelin,kayınvalide koalisyonuyla elbisenin belini biraz daha kapatarak razı ettik.kayınvalidem genç o ,bu özel gününde giymicekte ne zaman giyecek dedi.o kadar çok beğenmişti ki razı etmek için elinden geleni yaptı.zaten pasta kesilmeden önce değiştirdim üstümü.elbisenin bir kusuru ayakkabıları.malum 13 sene önce ayakkabıda bu kadar çeşit ve bu kadar alışveriş mer.yoktu.lacivert ayakkabı olarak alsancakta tek bir yerde bi,rtek bu modeli bulabildik.topuk boyuda problem olduğu için eşime yakın boyum:)

oovvv fizik süpermiş
seviyorum böyle iddialı kıyafetleri böyle güzel taşıyabilenleri
dansçı gibi fiziğin var
eskiden dans eder miydin merak ettim
bir de gelinliğini de ekler misin onu çoook merak ettim........
tşk ederim cnm.dansla ilgilenmedim.ama çok merakım var,eşim razı olsa tango dersleri almayı çok isterdim ama nuh diyor peygamber demiyor:)7 sene yüzme sporu yaptım.ayrıca uzun atlama.yüksek atlama ve atletizm çok kısa dönem yaptım.

valla supermıssınz
13 sene once deıl sımdı bıle gıyılebılır bu elbıse
fızıgınız cok guselmıss elbıseı guzel tasımıssınız ve allah mutlulugunusu omrunuz boynca bozmasın :)
tşk ederim cnm.elbise bugünde giyilebilir tabiki.saklıyorum belki kızım mezuniyet balosunda falan giyer.arkadaşlarınada annemin 20 sene önceki nişan kıyafeti dermiş.arkadaşlarının yüz ifadesini düşünemiyorum:))delikafadulden

tşk ederim cnm.dansla ilgilenmedim.ama çok merakım var,eşim razı olsa tango dersleri almayı çok isterdim ama nuh diyor peygamber demiyor:)7 sene yüzme sporu yaptım.ayrıca uzun atlama.yüksek atlama ve atletizm çok kısa dönem yaptım.

ya ondan demek ki..
çünkü çok güzel bir vücudun var illa dans ya da sporla bu hale gelmiştir zaten
senin ilgilendiğin sporlar çok güzel
ben de yüzüyorum ama yeni başladım sayılır düzenli olarak yüzmeye
çok yeni:kedi:
diğer nişan fotoğrafını ve gelinliğini görmeyi de sabırsızlıkla bekliyoruma.s.

Back