Koç Burcu
Bu dolunay tam karşıt burcunda gerçekleşiyor ve ikili ilişkilerde çok güçlü bir aydınlanma getiriyor.
Bir süredir “birlikte yürüyor muyuz, yoksa sadece aynı yolu mu zorluyoruz?” diye düşündüğün her bağ, göz önüne seriliyor.
Artık ne istediğini biliyorsun ve kararlarını bu bilinçle alacaksın.
Karşındaki kişiyle olan denge bozulduysa, bu dolunay seni ya bir adım ileriye ya da tamamen vedaya götürecek.
Sakın unutma: Gerçek aşk, dengeyle var olur.
Boğa Burcu
Günlük düzenin, iş ortamın, sağlığın… Bu alanlar Terazi dolunayıyla beraber senden yeniden yapılanma bekliyor.
Sorumluluklarını fazla mı üstleniyorsun? Sürekli başkalarının işini mi toparlıyorsun?
Artık “kendine ne kadar alan bırakıyorsun?” sorusuna dürüst bir cevap vermen gerekiyor.
Dolunay sana diyor ki: “Tüm dengeyi sağlamak zorunda değilsin.”
İş yükünü hafiflet, sağlığına kulak ver ve rutinini yeniden düzenle.
İkizler Burcu
Kalbinin terazisi bu dolunayda devreye giriyor. Aşk, romantizm, flörtler ve duygusal kararlar gündemde.
“Bu ilişki beni büyütüyor mu, yoksa oyalanıyor muyum?” sorusu, ruhunun derinliklerinden yükselecek.
Sanatsal projeler, hobiler, çocuklarla ilgili konular da bu dönemde önem kazanabilir.
Kalbinden geçen neyse onunla barışma zamanı. Gerçek duygularınla yüzleşmeden sahte bir denge kurulamaz.
Yengeç Burcu
Ev hayatın, ailenle olan ilişkilerin, geçmişe ait köklerin bu dolunayda titreşiyor.
Evdeki huzur dengesini yeniden kurman gerekebilir.
Taşınma, aile içi bir karar, ya da geçmişle ilgili bir yüzleşme yaşanabilir.
Bu dolunay sana diyor ki: “Huzurun olduğu yer senin evindir.”
Geçmişi affetmeden geleceğe yürümek zordur. Artık içini ferahlatacak kararları alma zamanı.
Aslan Burcu
İletişim, kardeşler, yakın çevre, eğitim ve zihinsel süreçler… Bu alanlarda yoğun bir tamamlanma enerjisi seni bekliyor.
Belki uzun zamandır içini kurcalayan bir konuşma artık yapılmalı.
Ya da kendini ifade etme biçimin değişmeli.
Dolunay sana diyor ki: “Gerçek iletişim, dengeyle kurulur.”
Bu süreçte, yazmak, konuşmak, anlatmak senin şifan olacak. Ama kalpten gelen sözlerle…
Başak Burcu
Parasal dengeler, kazançlar, harcamalar, özdeğer… Tüm bu temalar dolunayla birlikte ışık altında.
Kendini neye layık görüyorsun?
Sadece başkalarına verdiklerinle mi değer buluyorsun?
Artık öz değerini yeniden tanımlama ve maddi-manevi alışveriş dengesini sağlama zamanı.
Bu dolunay, “kendi değerini fark etmeden başkalarının seni fark etmesini bekleyemezsin” mesajını veriyor.
Terazi Burcu
Sahne senin. Bu dolunay senin burcunda ve seni “kendinle yüzleşmeye” çağırıyor.
Dış görünüşün, kimliğin, hayattaki yönün, ilişkilerin… Hepsi tek tek gözünün önünde.
Artık senin için “başkaları için yaşamayı bırak, kendi terazini kur” zamanı.
Kendine daha adil, daha şefkatli ol.
Dış dünyanın seni takdir etmesi için önce sen kendini takdir etmelisin.
Akrep Burcu
Gizli kalmış duygular, bastırılmış korkular, rüyalar, ruhsal farkındalıklar…
Bu dolunayla birlikte, bilinçaltının derin suları seni içine çekebilir.
“Ben neden bu duyguyu yıllardır taşıyorum?” diyeceğin anlar yaşayabilirsin.
Dolunay sana içsel bir detoks yaptırıyor.
Ruhsal çalışmalar, şifa, meditasyon, affetme… Hepsi senin için çok güçlü olacak.
Artık bırakma, hafifleme ve yükselme zamanı.
Yay Burcu
Sosyal çevre, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve projeler bu dolunayla birlikte dikkat çekiyor.
Artık bazı arkadaşlıklar sona erebilir.
Hangi çevrede kendin olabiliyorsun? Hangi ilişkiler seni yukarı taşıyor?
Dolunay sana diyor ki: “Gerçek dostluk dengedir. Tek taraflı sevgi yük olur.”
Geleceğe dönük hayallerin konusunda da net kararlar alabilirsin.
Yeni bir toplulukla birleşebilir, vizyonunu yenileyebilirsin.
Oğlak Burcu
Kariyer hayatın, toplumsal duruşun ve hedeflerin bu dolunayın ışığında.
İş değiştirme, yöneticilerle yüzleşme, bir pozisyondan ayrılma gibi kararlar kapıda olabilir.
Artık “ne uğruna çabalıyorum?” sorusunu soruyorsun.
Dolunay diyor ki: “Başarı dışarıdan değil, içerideki dengeden gelir.”
Artık başkalarının takdiri için değil, kendi iç huzurun için yol al.
Kova Burcu
Eğitim, yolculuklar, kişisel gelişim ve yaşam felsefesi konularında büyük farkındalıklar yaşıyorsun.
Seni küçülten inanç sistemlerini bırakıyorsun.
Yeni bir bakış açısı kazanabilir, yeni bir eğitime başlayabilir ya da hayatla ilgili büyük bir karar alabilirsin.
Dolunay diyor ki: “Zihinsel denge, ruhsal büyümeyi getirir.”
Kendi doğrularını oluşturma ve yeni bir vizyona açılma zamanı.
Balık Burcu
Paylaşımlar, maddi-manevi bağlılıklar, derin duygular… Bu dolunay seni kendi gölgelerinle yüzleştirebilir.
Bir ilişkide çok fazla mı verdin?
Artık hak ettiğin değeri almadığın bir bağdan özgürleşme zamanı.
Dolunay diyor ki: “Gerçek sevgi, dengesiz fedakârlıkla değil, karşılıklı dengeyle büyür.”
Kendini, sınırlarını ve gücünü hatırla.
Şifalanma, derin dönüşüm ve yeniden doğuş bu dolunayın sana hediyesi.
Duygu Sevinç Sevin