13 haftalık ve cinsiyet

hayaller76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
51
25
3
31
arkadaşlar herkese selamun aleykum rabbim evlatlarınızı size bağışlasın yeni üyeyim 13 haftalık hamileyim cinsiyeti için doktora gittim doktor erkek olabilir dedi sizce değişir mi yoksa erkek mi olur tabi rabbime emanet sağlıklı olması yeter ama merak ediyorum

Benim ilk hamileliğimde 3. ayda erkek olabılır dedı erkek oldu. Ama bi arkadasıma erkege benzıo demış ama kız. Yanılma payı oluyor malesef. Dr zaten kesin söylemiyo olabilir diyo bu haftalarda. Tam cinsiyetini 4. ayda öğrenmiştim ben

Benim ilk hamileliğimde 3. ayda erkek olabılır dedı erkek oldu. Ama bi arkadasıma erkege benzıo demış ama kız. Yanılma payı oluyor malesef. Dr zaten kesin söylemiyo olabilir diyo bu haftalarda. Tam cinsiyetini 4. ayda öğrenmiştim ben
yani kızımda 12 haftalıkken kız dediler diğer bebeğimde 12 haftalıktı erkek dediler bundada doktora ısrar ettim geçen sene oğlumda erkek demiştiniz 12 haftalıkken buda erkek olabilir dedi:anneadayı::KK56:

arkadaşlar herkese selamun aleykum rabbim evlatlarınızı size bağışlasın yeni üyeyim 13 haftalık hamileyim cinsiyeti için doktora gittim doktor erkek olabilir dedi sizce değişir mi yoksa erkek mi olur tabi rabbime emanet sağlıklı olması yeter ama merak ediyorum
Banada 13 haftalikken erkek Bebek dedi şimdi kız olacak inşallah :)

Bende 14 haftaya girdim doktorum ne erkek nede kız dedi 4 ay bitince belli oluyomus

Banada 13.haftada erkek demişti dün gittik kontrole kesin erkek sesi erkek çocuğu daha çabuk belli oluyor sanırım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı

Benim de 13. haftamda erkek gibi dedi ve şuan kesin olarak oğlum olacak. He yanılma payları olmuyor mu tabiki olabiliyor ama genelde tahminler doğru çıkıyor.. Önemli olan sağlıklı olması..

11 haftadayım kızlar hafataya söylerim dedi dr bakalım ne diyecek merak içindeyim.

Bana da 13.hafta kiz gibi denildi gctigim8z haftada kiza benziyor dedi ben hep erkek bebek hissediyordum 16.haftada belirginlesir dedi dr.um heyecanla bekliyorum cinsiyetini

Selam kizlar bende suan tam 4 bucuk aylik hamileyim 4 aylikken doktora gittim doktorum bana kiz olabilir 100 de 80 dedi ama bana 20 lik pay verdi bnde 1 hafta sonra gene gittim malum 20 lik pay verdi bndeki merak dururmuyum hic rahimden bakti kiz dedi kziim cok inatciydi mecbur rahimden bakmasni kabul ettim bagdas kurar gibi bacaklari inatci oldu bide baktik anasi gibi inatci bir kzim olacakms:):KK46::anneadayı::KK200::KK51:

16. Haftada % 80 kız olur demişti doktorum . ( Yüz üstü yatıyor benim kuzum )
20. Haftada detaylı ultrasonda erkek olduğunu ve kesin olduğunu söyledi doktor .
Tabi biz kıza alıştırmıştık kendimizi , ufak çaplı bir şok yaşadık :anneadayı:

Sağlıkla gelsinler de melekler .:KK68:

ALeykum selam, benimde ilk gebeligimde 9 ay boyunca hep kıza benziyo dedi doktor. Tabi bizde kız olacak diye herseyi pembe aldim. Tabi bi oglumuz oldu. Bütün aile büyük bi şok yasadik. Çünkü herseyi pembe almıştık. Simdi ise erkek gibi görünüyo dedi doktor. Degisme ihtimalinin olup olmadığını sordum, degismez ama bazen biz doktorlar da yanlış gorebiliyoruz dedi. Rabbim herkeze hayırlısı versin kız erkek farketmiyo

ALeykum selam, benimde ilk gebeligimde 9 ay boyunca hep kıza benziyo dedi doktor. Tabi bizde kız olacak diye herseyi pembe aldim. Tabi bi oglumuz oldu. Bütün aile büyük bi şok yasadik. Çünkü herseyi pembe almıştık. Simdi ise erkek gibi görünüyo dedi doktor. Degisme ihtimalinin olup olmadığını sordum, degismez ama bazen biz doktorlar da yanlış gorebiliyoruz dedi. Rabbim herkeze hayırlısı versin kız erkek farketmiyo
Evet malesef oluyor. Benim de bir arkadaşımın arkadaşına doğana kadar kız demişler. OPdası vs. herşey pembe hazırlamışlar. Doğduğunda b i bakıyorlar erkek. Artık pempiş pempiş giydirdiler cocuga aldıklarını. Odasınıda değiştirmediler

Back
X