- 2 Ocak 2023
- 30
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi sedaaaa1111
-
Erkek sanki
Kız bence
NedenKız bence
Erkek çocuklar genelde 11 maksimum 12 haftada belli oluyor o yüzden kız diye düşündüm
Haklı olabilirsiniz aslında doktorum 11. Haftada gördü diye düşündüm haftaya cinisyet söyleyeceğim dedi 12. Haftada gittiğimde dur bakalım daha erken dedi bende burda paylaşmak fikir almak istedim çok teşekkür ederimErkek çocuklar genelde 11 maksimum 12 haftada belli oluyor o yüzden kız diye düşündüm
Bence erkek seninki neyse benim ki de odur duruşlar aynı bende 14 haftalık oldum doktor erkege benziyor dedi halen net bişey yok
Erkekmis canımBence erkek seninki neyse benim ki de odur duruşlar aynı bende 14 haftalık oldum doktor erkege benziyor dedi halen net bişey yok
Erkekmis ca
Bence erkekSizce neye benziyor 12 13 haftalık burda daha gitmedim
Nerden anladınızBence erkek
Kızların kese şekli yuvarlak erkeklerin ki fasulye gibi oluyor bende bugün öğrendim cinsiyetini bebeğimin erkekmisNerden anladınız
Nerden anladınız
Öylemi masaAllah eevt ilk gittigimdede fasulye gibiydi ama doktor kıza benzetti bende anlamadimKızların kese şekli yuvarlak erkeklerin ki fasulye gibi oluyor bende bugün öğrendim cinsiyetini bebeğimin erkekmis
Benim de 14 haftada kız dediler şuan 16 haftalık erkek diyorlarÖylemi masaAllah eevt ilk gittigimdede fasulye gibiydi ama doktor kıza benzetti bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?