• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 haftalık hamileyim:)

moonrose3435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
24
0
16
selam kızlar 13 haftalık hamileyim ikili testi yaptırdım güzel cıktı sonuçlar çok şükür..dr erkeğe benzediğini söyledi bebeğinn ama 3 hafta sonra kesinleşicek sağlıklı olsunda önemi yok cinsiyetinn allah isteyen herkeze yaşatsın bu duguları:)

Canim hayirli olsun bebisin erkek bebekler cabuk belli oluyor kizlar biraz gec gorunuyor Benim bebisimde erkek 17 haftalik Bende Yeni ogrendim sayilir:)
Bir arkadasimiz hamilelik belirtisi sormus Bende kendimdeki belirtileri yazayim.
Ilk belirtilerim oncelikle gögüslerdeki agri ve sislikdi yani zaten adet onceside agrirdi ama bu DEFA farkli bir agriydi ve sisdi.devamli uyku hali yorgunluk Tembellik gibi:))) tansiyonum dusdu bir kac kez Bad donmesi o kadar... Bazi kisilerde mide bulantisi kasik agrisi Bel agrisida olabiliyor kisiden kisiye degisiyor .. Insallah Allahim zum isteyenlere nasip Etsin

tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :nazar:

darısı benim gibii, bebiş hayali kuranların başına inş. :1:

benn 2 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu göğüslerimdeki hassasiyet dışında çok belirtim yoktu erken olduğu için sanırım..ama ilk 4 haftam sabahları özellikle bulantılarla geçti..en belirgin belirtide bulantıdır sanıyorum hamilelikte..çünki göğüslerin şişmesi iştahsızlık tatlı isteme gibi durumu adet olucağımız zamanda yaşıyoruz ben korunduğum halde hamile kaldım ama aldırmayı hiç düşünmedim hazırlıksız olmama rağmen bu sitede de okuyorum bebek isteyip sahip olamayan bayan çok fazla ne yazık:( allah isteyen hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş:)

Bugun 13.haftaya girdik bizde elhamdulillah ;) bakalim bidahaki kontrolumuzde cunsiyetimiz belli olucak inşallah ;) benim bulantilarim coktu ozellikle sabahlari ama artik hafifledi ve gunluk hayatima geri donmeye basladim..

Back