Doğuma Hazırlık 13 HAFTALIK HAMİLEYİM CİNSİYET TAHMİNİ DOĞRU MUDUR?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok canım karından baktı son olarak kendi doktorum da 17. Haftada erkek dedi
Saol canim cevap verdigin icin. Aynen ben de 13+2'de gitmistim doktora, doktor cok iyi, tecrubesine cok guvendim. Cinsiyet sordugumda cok erken ama pipi goremedim, %75 kiz dedi. Ama icime hep erkek doguyor. Doktor da karindan bakmisti, acaba pipi kucuk diye gorememis olabilir mi diye dusundum, bir yandan da bebek iyi gelisiyor, 5-6 gunden onden gidiyor. Pipisi acaba 14. Haftadan sonra olusuyor olabilir mi?

Canım bildiğim kadarıyla bu haftalarda erkek ve kız cinsel organı birbirine çok benziyor 17. Haftadan sonra tam olarak oluşmuş oluyor ama bazı doktorlar daha tam gelişmeden anlayabiliyorlar bekle bakalım bir daha ki randevuda kesinleşir hayırlı evlat olsun insaAllah

İnsallah, hepimizinki hayirli olsun. Sevgiler..

Erkekmis, icime dogan dogru cikti :)

bana da doktor 13 haftalıkken erkek dedi 16 haftalıkken kız dedi başka bi doktora daha gittim o da kesin bişi diemem %80 kız dedi 7 eylülde ayrıntılı tarama olcak orda kesin belli olur die düşünüorm ama bi yandan da kafamı kurcalıo çünkü artık bişilerde almak istio çevremdekiler ben tutuyorum herkesi bekleyin die =) bakalım merakla bekliorm bende ama sanırım 20. hafta ve sonrası en doğru tahmin oluyo gibi okuduğum forumlara göre

Arkadaslar 13+1 de gittim ikili tarama testine doktor buyuk ihtimal kiz dedi ben pek yanilmam dedi. Bacak arasi tam gorunuyordu pipi olmadigi icin kiz dedi ama kizin organinida net gormedi 16. Hafta kesinlescek bakalim dogru tahmin mi ? Ben erkek hisediyordum saglikli olsunlarda insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…