13 haftalık gebelikte cinsiyet söylenip sonra değişen var mı?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
508
84
Merhabalar 13 haftalık gebeyim. Bebeğim cinsiyetini gösterdi doktor bence kesin erkek dedi. Sizce yanlış anlaşılma gibi bir şey var mıdır? Erken öğrenip sonra değişen var mı? Kızımda 13 haftalıkta kız denilmişti değişmedi sonra zaten. 13 hafta da erkek denilip değişen var mı kordon vs. Zannedilen?

O zamanlar detaylı ultrason çok pahalıydı tabi aradan dokuz sene geçmiş 😁
Hem özele gidip hemde detaylıya girmek istemedim ama doktorum hep kız diye yorumladı kendini hiç göstermiyordu 😂

Kızım 1.5 yaşında canım 6.5 aylıktı erkek biliyordum detaylıda kız oldu
yaaaa çok şaşırdım. düzenli kontrole gidiyor muydunuz. işinde iyi bir doktor muydu. benimde 12. ve 13. hafta da iki ayrı doktor erkek tahmini yaptılar ama kesin demediler. oğlum var kızım olsun çok istiyorum. acaba değişir mi yaa

yaaaa çok şaşırdım. düzenli kontrole gidiyor muydunuz. işinde iyi bir doktor muydu. benimde 12. ve 13. hafta da iki ayrı doktor erkek tahmini yaptılar ama kesin demediler. oğlum var kızım olsun çok istiyorum. acaba değişir mi yaa
Ben hemşireyim canım 3 doktor değiştirdim ve çok güvendiğim bir ebe arkadaşıma göründüm sık sık ne yazıkkı ultrason ne kadar iyi olursa olsun yanılma olabiliyor insan üretimi sonuçta 😊

Ben hemşireyim canım 3 doktor değiştirdim ve çok güvendiğim bir ebe arkadaşıma göründüm sık sık ne yazıkkı ultrason ne kadar iyi olursa olsun yanılma olabiliyor insan üretimi sonuçta 😊
bizde nedense hep kız hissiyatındayız rüyamızda bile öyle görüyoruz. oğlumda aynı aylarda kesin kesin erkek demişlerdi bunda erkek gibi demeleri kafamızı karıştırıyor önemli olan sağlık ama işte insan olmayanı ister ya öyle bir şey galiba. fetal dna yaptırdık zaten 10 günü netleşir inşallah sizin gibi bir süpriz yaşarız

Merhabalar 13 haftalık gebeyim. Bebeğim cinsiyetini gösterdi doktor bence kesin erkek dedi. Sizce yanlış anlaşılma gibi bir şey var mıdır? Erken öğrenip sonra değişen var mı? Kızımda 13 haftalıkta kız denilmişti değişmedi sonra zaten. 13 hafta da erkek denilip değişen var mı kordon vs. Zannedilen?
12. Haftada kesin erkek dediler ve gerçekten erkekti Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Özel doktor muydu ? Ben develete gittim 13de daha belli olmaz dedi bana direk

demekki her doktor farklı
Aynen arkadaşımda bakmıştır emin olamamıştır diyor yada erkek daha erken belli ediyor ya kızsa emin değildir diye düşündüm ama ultrasona bakarken gördüm hiç bacak arası vs aramadı bile yani… neyse bakalım belli olur umarım diğer randevumda

Aynen arkadaşımda bakmıştır emin olamamıştır diyor yada erkek daha erken belli ediyor ya kızsa emin değildir diye düşündüm ama ultrasona bakarken gördüm hiç bacak arası vs aramadı bile yani… neyse bakalım belli olur umarım diğer randevumda
belki de kızdı emin olmak istedi. bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin diyim. ilk çocuksa zaten hiç önemlide değil cinsiyet. fetal dna filan düşünmediniz sanırım orda öğrenirdiniz. sadece o test yetiyor başka tarama testine gerek kalmıyor. ikili vs testlere göre yüzde 99 sonucu var sağlık açısından

belki de kızdı emin olmak istedi. bilmiyorum Allah gönlünüze göre versin diyim. ilk çocuksa zaten hiç önemlide değil cinsiyet. fetal dna filan düşünmediniz sanırım orda öğrenirdiniz. sadece o test yetiyor başka tarama testine gerek kalmıyor. ikili vs testlere göre yüzde 99 sonucu var sağlık açısından
Doktorum hiç fetalden vs bahsetmedi bende burda öğrendim böyle bir test olduğunu 13te ikili vermeye gittiğimde sordum yaştan dolayı gerek yok ama istersen yaptır dedi yaptırmadım sonra ama bir daha hamile kalırsam sanırım ilk yaptıracağım şey fetal DNA olabilir. Ya tabii benim için önemi tok hem kızım hem oğlum olsun isterim ama kız bende daha ağır basıyor :) eşimde tam tersi bir ara psikolojim bozuldu erkek olsun erkek baskısından kurtulayım diye, insan ne yoksa onu istiyor sanırım eşim bana tarafından 13 kuzen ve 3ü kız sadece birde esnaflık var mal mülk kalır kafasıyla o yüzden erkek çocuk çok önemli onlarda, bizdede erkek çok kız yok birde ne bileyim benim ailemde bende hep kız istedik. Hayırlısı olsun Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıcaz ama kız çocuk için baba figürünün anneden daha önemli olduğunu düşünüyorum umarım çocuğumuz için en hayırlısı olur

Doktorum hiç fetalden vs bahsetmedi bende burda öğrendim böyle bir test olduğunu 13te ikili vermeye gittiğimde sordum yaştan dolayı gerek yok ama istersen yaptır dedi yaptırmadım sonra ama bir daha hamile kalırsam sanırım ilk yaptıracağım şey fetal DNA olabilir. Ya tabii benim için önemi tok hem kızım hem oğlum olsun isterim ama kız bende daha ağır basıyor :) eşimde tam tersi bir ara psikolojim bozuldu erkek olsun erkek baskısından kurtulayım diye, insan ne yoksa onu istiyor sanırım eşim bana tarafından 13 kuzen ve 3ü kız sadece birde esnaflık var mal mülk kalır kafasıyla o yüzden erkek çocuk çok önemli onlarda, bizdede erkek çok kız yok birde ne bileyim benim ailemde bende hep kız istedik. Hayırlısı olsun Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıcaz ama kız çocuk için baba figürünün anneden daha önemli olduğunu düşünüyorum umarım çocuğumuz için en hayırlısı
işinde iyi bir doktor bacak hemen çözüyor cinsiyeti ki kız deyip erkek çıkanda çok oluyor en garanti fetal dna. artık çocuklar teknoloji çocukları kız erkek çok farketmiyor onlar eskidenmiş hayırlı evlat versin Allah bu devirde önemli olan o. bir oğlum var bana çok bağlıdır o yüzden ben ikincisi erkek olmuş çok önemli değil ben eşim için bir kızı olsun isterdim ikincisi ama oda sağlıklı hayırlı olması düşüncesinde. bu zaten çok zor oldu. ilk çocuğumda hiç önemli değildi cinsiyet. hiç düşünmemiştim bile. hemen hemen aynı haftalardayız haberdar et bana kız gibi geliyor senin ki hadi bakalım hayırlısı

Bende başından beri kız hissediyorum 🙏🏼 🤣 Son haftalarda erkekte hissetmeye başladım 😂 11inde randevum var bakalım 16 oluyoruz doktor söyler herhalde bu defa :)

Yakın bir arkadaşıma "büyük ihtimal" erkek denmişti. 1 hafta 10 gün sonra "kesin" kız dendi. İşte burada kullanılan kesinlik derecesi önemli sanıyorum ki.

X