13 Haftalık Gebelik Mide Bulantısı

Sareali36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
555
188
Kızlar selam 13+2 gebeyim 13. Haftaya girdiğimden beri mide bulantılarım sanki her gün biraz daha azalıyor yine bulanıyor ama ilk zamanlarda ki gibi değil sizce bu anormal bir durum mu? Kontrolü beklemeden gitsem mi? Şu yüzden soruyorum son kontrolde yanımda 4 aylık bebeğinin kalbi duran bi gebe vardı ve bi anda tüm belirtilerinin kesildiğini söylemişti ondan dolayı bi endişe ettim. Gitsem mi acaba kontrole? Biraz araştırdım kanda HCG artmasıyla mide bulantısı da artıyor azaldıkça da düşüşe geçiyor sizin yorumunuz nedir?

Doktor bana 12den sonra bıçak gibi kesilecek, dünya varmış diyeceksin dedi. Bıçak gibi kesilmese de azalarak ilerledi hep. Hcg dediğiniz gibi belli bi haftadan sonra düşüşe geçiyor onun etkisi. Bence sorun yok ama içiniz rahat etmiyorsa gidin tabii

Kızlar selam 13+2 gebeyim 13. Haftaya girdiğimden beri mide bulantılarım sanki her gün biraz daha azalıyor yine bulanıyor ama ilk zamanlarda ki gibi değil sizce bu anormal bir durum mu? Kontrolü beklemeden gitsem mi? Şu yüzden soruyorum son kontrolde yanımda 4 aylık bebeğinin kalbi duran bi gebe vardı ve bi anda tüm belirtilerinin kesildiğini söylemişti ondan dolayı bi endişe ettim. Gitsem mi acaba kontrole? Biraz araştırdım kanda HCG artmasıyla mide bulantısı da artıyor azaldıkça da düşüşe geçiyor sizin yorumunuz nedir?
Benimde 2 gündür azalmıştı sonra birden kesildi ve bende endişe ettim belkide kuruntu yapiyoruzdur bebeklerimiz gayet sağlıklıdır suan ne durumdasınız gittiniz mi doktora

Benimde 2 gündür azalmıştı sonra birden kesildi ve bende endişe ettim belkide kuruntu yapiyoruzdur bebeklerimiz gayet sağlıklıdır suan ne durumdasınız gittiniz mi doktora
Hayır gitmedim çünkü bunu yazdığımın sabahı deli gibi kusmaya başladım hala asla geçmedi ne yesem kusuyorum :KK43: inşallah

ilk gebeliğimde kızımda 12 haftaya kdar süren bulantı tiksinti kusma vardı ıkncı gebeliğim suan 6+6 ama sıfır bulantı inşallah böylr devam eder 🙏
bu arada dedğinzin alakası yokmus kagan kocatepenin videolarndn bakabilirsiniz

Merhaba içiniz rahat etsin diye muhakak gidin ama ben de çok bulanti çektim kuru ekmek erik limon yerim bol bol. Bir de kötü haberlere bakmayın bu süreçte

X