- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
- Konu Sahibi Kardelen 99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, ilk foto 12 haftalik digerleri 13+2 cinsiyet tahmini olan var mı acaba hala öğrenemedibence erkek
Bnece erkek canım.Ogrenince yazar mısınKızlar merhaba, ilk foto 12 haftalik digerleri 13+2 cinsiyet tahmini olan var mı acaba hala öğrenemedik
Yazarım canım muhakkakB
Bnece erkek canım.Ogrenince yazar mısın
İnşallah canım benim da sağlıklı olsunlar dabizimki de göstermiyor yaaaa
banada erkek gibi geldi
sağlıklı olsunlar
Doğum tarihimiz aynı farkettin mı ogrenirsen yaz banabizimki de göstermiyor yaaaa
banada erkek gibi geldi
sağlıklı olsunlar
Farkettim günü gününe aynı hemdeDoğum tarihimiz aynı farkettin mı ogrenirsen yaz bana
Güzel haberler al insAllah canım ,Farkettim günü gününe aynı hemde
cumartesi tekrar gidicez doktora o zaman gösterirse yazarım
Hiç bir bilgiye dayanmayaraktan baya güzel bir kız var sanki fotoda nasıl net ve güzel çıkmış yüzüKızlar yeni görüntümüz bu doktor hala bir yorum yapmadı sizce yorumlar nedir
Ya bilmişim.benimde oğlum olacak Allah nasip ederse.biraz anladım.Saglikla kucağına alırsın inşallahKızlar cinsiyetim belli oldu erkekmis
Hayırlı olsun canım benim sende sağlıkla kucağına al insAllah canımYa bilmişim.benimde oğlum olacak Allah nasip ederse.biraz anladım.Saglikla kucağına alırsın inşallah
Kim oBir tane üye vardı 6. Haftada kesin bir dille söylüyor cinsiyeti ona sorun
Nur lu bir arkadaş tı.Tam hatırlamıyorum.Konu açmıştı.Onun yüzünden iki gün banlandım
Merhaba bana da tahminde bulunur musunuz? Fotoda tam 8 haftalık.Ya bilmişim.benimde oğlum olacak Allah nasip ederse.biraz anladım.Saglikla kucağına alırsın inşallah
Kız gibi geldi canım.Ogrenince mutlaka yazMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz? Fotoda tam 8 haftalık.