13.haftadayım başım çok ağrıyorr

brn01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6
0
47
kızlar 13.haftadayım korkunç derecede başım ağrıyor uyuyamıyorum ilaç da almak istemiyorum başka bi önerisi olan varsa lütfen acil cevap yazsın şimdiden teşekkürler

kızlar 13.haftadayım korkunç derecede başım ağrıyor uyuyamıyorum ilaç da almak istemiyorum başka bi önerisi olan varsa lütfen acil cevap yazsın şimdiden teşekkürler

merhaba oncelikle gecmis olsun
bende 13. haftama girdim. gectigimiz gunlerde 3 gun sureyle surekli basim agridi. Agrilarin olabilecegi bu haftalar icin normal oldugu yaziyor. Doktorum minoset alabilecegimi soyledi ama ben almadim. dayanmaya calistim. bol bol dinlen uyu ben oyle yaptim. birde uyumadan once elinle basina hafif masaj yapmak bende ise yaradi, umarim en kisa surede atlatirsin.
gecmis olsun

teşekkürler bozkan biraz dinlenmeye çalışayım umarım iyi gelir yoksa dayanamayacağım inş seninki gibi birkaç günde geçer sana da kolay rahat bi hamilelik geçirmeni diliyorum inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip eder allah

akşam bir arkadaşımla konuştuk aynı sorunu..onda migren vardı,midesi de aşırı derecede bulandığı için korkunç baş ağrıları oluyordu..ona minoset falan hiç fayda etmemiş..özel bir masaj yağıbulmuşlar..ingiltereden temin edilebiliyormuş,türkiye de bulamamışlar..birisi aracılığıyla getirtmişler,keskin mentol aromalı bir yağmış..alnına falan masaj yapıyormuş,ağrıyı tam olarak kesmese de kolaylıkla uyumanı sağlıyormuş..hatta ilaç bitince türkiye de bir benzerini bulmuşlar ama onun gibi etkili olmamış..ben de almayı düşünüyorum,yoksa bu ağrılar bizi mahveder..bu arada adı 'for head' miş..bir araştır istersen..

bende ısıtıcı bitkisel bir krem kullanıyorum baş ağrısı için çok iyi geliyor...Türkiyeden alınabilecek bir krem tavsiye ederim...İnternetten de satın alınabiliyor...

bendede var kızlar migren ağrım 2 gün önce geçti en sonuncusu bende şöyle bişey duymuştum baş parmağınla işaret parmağının arasındaki boşluğu sıkacakmışsın kuvvetlice hangi tarafata ağrın varsa bi kaç kez denedim ama bir faydasını göremedim canım bende 9 haftalık hamişim hiç bir ilaç almıyorum mecbur çekiyorum ne yapim

anamm bende 12-13-14. haftalarda basagrısı cekıyodum aksamları kurulmus saat gıbı baslıyodu. cok zorda kalmadıkca mınoset ıcmıyodum. genelde ılık bı dus alıp odada uzanıyodum walla. sımdı oyle cok agrımıyo ama yınede baslıyo arada bı...

X