Doğuma Hazırlık 13.haftada ya da önce cinsiyet öğrenenler paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 12. haftada öğrenmiştim erkek olcagını ve erkek oldu azda olsa yanılma payı olabilio erken bakıldıgında

Kizlar ,bende 12+5 ngunlukken gittim ultrasona, sizde neye gore kiz yada erkek dediler peki

Benim elimde bir ultrason fotosu var bakamirsiniz..

billede024.jpg

Ogrendigim kadariyla,cikinti yukari dogru bakiyorsa erkek,assagia dogru bakiyorsa kizmis, benimki yukari dogru bakmiyor,ama tam assagida bakmiyor gibi ±'''

bende 12. haftada ögrendim.erkek dediler.ama arkadasa 24.haftaya kadar erkek dediler sonra kız oldugunu ögrendiler.bu arada ögrenen arkadas doktor.cok sasırdılar.ama biz iki kez gördük pipisini:) bakalım bu gidisimde ne dicekler:)

ben 15+1 haftalığım gitsem doktora öğrenebilir miyim acaba? ama çok heyecan ve korku var eyvahedigeldismile gitmeyi erteliyorum sürekli...

Ogrendigim kadariyla,cikinti yukari dogru bakiyorsa erkek,assagia dogru bakiyorsa kizmis, benimki yukari dogru bakmiyor,ama tam assagida bakmiyor gibi ±'''

Evet, cinsel organin yaptigi aciya bakarak anliyorlar.. Bunun icin bebegin en az 12 en fazla 13 haftalik olmasi gerekiyor..

Bu 12 haftalik erkek bebek cinsel organ acisi...

11w_m.jpg

Bu da 12 haftalik kiz bebek cinsel organ acisi..

11w_f.jpg

Kizlar ,bende 12+5 ngunlukken gittim ultrasona, sizde neye gore kiz yada erkek dediler peki

Benim elimde bir ultrason fotosu var bakamirsiniz..

billede024.jpg

Cok net degil goruntu.. Ama %60 kiz olabilir.. dedigim gibi, bulanik acinin oldugu yer.. Sana birsey dedi mi doktor cinsiyetle ilgili..

Back
X