13. Haftada gozuken sizce kordon bagimi yoksa cinsel organimi?🙏

selincp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
17
1
1
27
Herkese merhaba 13. hafta doktor israrim uzerine erken olmasina ragmen %70 erkek dedi ama kordon bagida olabilirmis sizce?ilk cocuk oldugu icin 1 ay sonra ki randevuyu beklemem zor alisveris vs icin yoksa nolursa olsun muhim olan saglikli olmasi

Benim ultrasonumda böyle bana kesinlikle erkek dedi canım erkek seninki net bence

Ay inanmiyoruuum cok tatliii masallahh kac haftalik oldunuz ve kesinlestimi yani kordon bagi olma ihtimali yokmu dedi doktor?
Hayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor

Herkese merhaba 13. hafta doktor israrim uzerine erken olmasina ragmen %70 erkek dedi ama kordon bagida olabilirmis sizce?ilk cocuk oldugu icin 1 ay sonra ki randevuyu beklemem zor alisveris vs icin yoksa nolursa olsun muhim olan saglikli olmasi
Kız daha çok erken zaten alışveriş için biraz sabır her türlü öğreneceksin daha çok küçük bebek

Hayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor
Ah masallah bende 3 gun ileri gidiyor ultrasonda genelde erkek daha iri olur diyorlardi bende ondan suphelenmistim erkek olabilirmi diye hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…