Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci haftada soyledi doktor kesi erkek diye acaba?Benim ultrasonumda böyle bana kesinlikle erkek dedi canım erkek seninki net bence
12. Hafta da söyledi özel hastaneye mi gidiyorsunuzKacinci haftada soyledi doktor kesi erkek diye acaba?
Bakın benim bebişimin bacak arasıda öyleKacinci haftada soyledi doktor kesi erkek diye acaba?
Yurt disindayim ben ve evet ozel12. Hafta da söyledi özel hastaneye mi gidiyorsunuz
Ay inanmiyoruuum cok tatliii masallahhBakın benim bebişimin bacak arasıda öyle
Hayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyorAy inanmiyoruuum cok tatliii masallahhkac haftalik oldunuz ve kesinlestimi yani kordon bagi olma ihtimali yokmu dedi doktor?
Kız daha çok erken zaten alışveriş için biraz sabır her türlü öğreneceksin daha çok küçük bebekHerkese merhaba 13. hafta doktor israrim uzerine erken olmasina ragmen %70 erkek dedi ama kordon bagida olabilirmis sizce?ilk cocuk oldugu icin 1 ay sonra ki randevuyu beklemem zor alisveris vs icin yoksa nolursa olsun muhim olan saglikli olmasi![]()
Ah masallah bende 3 gun ileri gidiyor ultrasonda genelde erkek daha iri olur diyorlardi bende ondan suphelenmistim erkek olabilirmi diye hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallahHayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor![]()
Kız daha çok erken zaten alışveriş için biraz sabır her türlü öğreneceksin daha çok küçük bebek