13. Haftada gozuken sizce kordon bagimi yoksa cinsel organimi?🙏

selincp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
17
1
1
27
Herkese merhaba 13. hafta doktor israrim uzerine erken olmasina ragmen %70 erkek dedi ama kordon bagida olabilirmis sizce?ilk cocuk oldugu icin 1 ay sonra ki randevuyu beklemem zor alisveris vs icin yoksa nolursa olsun muhim olan saglikli olmasi🥹🙏

fotoğraf var mı bende görünmedi ama
IMG_4267.webp

fotoğraf var mı bende görünmedi ama
IMG_4267.webpIMG_4267.webp
IMG_4249.webp
IMG_4253.webp

Ay inanmiyoruuum cok tatliii masallahh 🧿 kac haftalik oldunuz ve kesinlestimi yani kordon bagi olma ihtimali yokmu dedi doktor?
Hayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor 🫶🏻

Herkese merhaba 13. hafta doktor israrim uzerine erken olmasina ragmen %70 erkek dedi ama kordon bagida olabilirmis sizce?ilk cocuk oldugu icin 1 ay sonra ki randevuyu beklemem zor alisveris vs icin yoksa nolursa olsun muhim olan saglikli olmasi🥹🙏
Kız daha çok erken zaten alışveriş için biraz sabır her türlü öğreneceksin daha çok küçük bebek

Hayır hatta kızdı birdaha sorma dedi en son gittiğimde 13 buçuk haftalıktım şuan 16+3 üm ama ultrasonda 1 hafta önde gidiyor 🫶🏻
Ah masallah bende 3 gun ileri gidiyor ultrasonda genelde erkek daha iri olur diyorlardi bende ondan suphelenmistim erkek olabilirmi diye hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah 🙏💘

Back
X