13. Hafta

ml1kd2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
50
2
1
19
Merhaba hamileliğin 13. Haftası yani 3 aylıkta usg de nasıl görünür net bi şekilde çıkar mı?

Size açıklama yapmaktan bıkmıciiim. Hamile değilsiniz

Ayrıca ilişkiniz 4 ay önce olmuş. Gebelik son adet tarihinize göre hesaplanır o da 5 aylık demek aşağı yukarı. 5 aylık hamilelik sizce fark edilmez mi

Şöyle oldu tam 100 gün oldu ilişkiye ilişkiden 4 gün sonra regl oldum
Tamam ilişki tarihinden hesaplanmıyor gebelik, ilişkiden önceki adetinizden hesaplanıyor.

Bilemiyorum son adet tarihinizi ama evet 4 aya yakın ya da 4 aydan fazla olmuştur. O da zaten net belli oluyor her şeyinden ki kan da verdiniz. Yarın doktora gidince rahatlayacak mısınız
Yani 4 ay oluyor

Bilemiyorum son adet tarihinizi ama evet 4 aya yakın ya da 4 aydan fazla olmuştur. O da zaten net belli oluyor her şeyinden ki kan da verdiniz. Yarın doktora gidince rahatlayacak mısınız
Kan verdim evet ama belli bir haftadan sonra düşüyormuş değer hepmi düşüyor diye aklımda kaldı

Kan verdim evet ama belli bir haftadan sonra düşüyormuş değer hepmi düşüyor diye aklımda kaldı
5e kadar düşmüyor 4-5 bin civarına kadar düşer maksimum. 5 altı gebe değil demek isterse hamileliğin 9.ayında olsun 5 altı olmaz kimse

Bu ay reglim gecikti o yüzden tedirginim üstüne görme diye bişey okudum 2 -3 ay oluyomuş bi doktorun yazısından okudum

Bu ay reglim gecikti o yüzden tedirginim üstüne görme diye bişey okudum 2 -3 ay oluyomuş bi doktorun yazısından okudum
9 ay rahatlamayacaksınız yani, peki. Yarın ultrasona girerseniz belki rahatlarsınız umudum var

Tabi rahatlıcam + benden bidaha kan alacak
Kana gerek bile yok 4 aylık gebelikte ne kanı, ultrasonda eli kolu var erkekse çükü var zaten :)) ama alınsın bakalım

Bazı yorumları okudum bi kız defalarca usg ye girmiş defalarca kan vermiş 5 ay olmuş hala şüphede. Galiba onun gibi oldum
Ben daha 5. Haftamda kese görmüştüm, 13 haftada da karnımda takla atan bir sıpa vardı. Gerçi hala karnımdalar da yani hareketlerini net görecek kadar büyüyorlar. Farkedilmemeleri imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…