Mutlaka vardır canım ama erkek bebeğin organı erken gösterir derler %80 doğrudurKızlarr 13 haftalık iken kontrole gittiğimde doktorum erkeğe benziyor dedi 2 haftaya netleşir demişti o haftalarda öğrenip bebeğinin cinsiyeti değişen var mı
Teşekkür ederim cevabınız için ilk olduğu için mi artık neyden bilmiyorum çok merakkk ediyorum cinsiyetini insan bir şeyler almak istiyor artık ufaktanMutlaka vardır canım ama erkek bebeğin organı erken gösterir derler %80 doğrudur
Böyle şeyler okuyunca insan acaba benim de başıma gelir mi diye düşünmüyor değilOğlumda 13. haftada detaylı ultrasonda kesin erkek denilmişti, tahmin bir daha değişmedi ve oğlum oldu.
Bu sefer yine 13. haftada normal ultrasonda %90 erkek denildi, 21. haftada hem normal hem detaylı ultrasonda iki farklı doktor kız olduğunu söyledi. Dün 25. haftalıkken kız olduğunu tekrar teyit ettirdim
13+4'te erkek gibi görünüyordu. 144'te bugün kontrolden çıktım veee kızınız olacak dedi doktorumuz. Bizimkinin pozisyonu uygun olmuyor hiç. Detaylıdan sonra kesinleştireceğim kendi kafamda.Kızlarr 13 haftalık iken kontrole gittiğimde doktorum erkeğe benziyor dedi 2 haftaya netleşir demişti o haftalarda öğrenip bebeğinin cinsiyeti değişen var mı
Bende 13 haftalıkken daha dün öğrendim erkek dedi erkeklerin cabuk belli oluyor ve doktor ilk cocuk oldugu için hemen söylüyor değişmesi cok zor ama senın kesın dememıs bana dırek erkek hayırlı olsun dedıKızlarr 13 haftalık iken kontrole gittiğimde doktorum erkeğe benziyor dedi 2 haftaya netleşir demişti o haftalarda öğrenip bebeğinin cinsiyeti değişen var mı
Dediğiniz gibi Bana net demedi ilk mi diye sordu evet dedim erkeğe benziyor dedi bakalım şimdi 15 haftaligiz haftaya tam netleşir artık herhaldeBende 13 haftalıkken daha dün öğrendim erkek dedi erkeklerin cabuk belli oluyor ve doktor ilk cocuk oldugu için hemen söylüyor değişmesi cok zor ama senın kesın dememıs bana dırek erkek hayırlı olsun dedı
Netlesti mi cinsiyet.ayrintulida her sey yolunda insallahDediğiniz gibi Bana net demedi ilk mi diye sordu evet dedim erkeğe benziyor dedi bakalım şimdi 15 haftaligiz haftaya tam netleşir artık herhalde
Bende 13. Haftada öğrenmiştim değişiklik olmadıKızlarr 13 haftalık iken kontrole gittiğimde doktorum erkeğe benziyor dedi 2 haftaya netleşir demişti o haftalarda öğrenip bebeğinin cinsiyeti değişen var mı
Hayır değişmedi cinsiyeti ayrıntıya daha girmedik 20. Haftamda gireceğim inşallah teşekkür ederimNetlesti mi cinsiyet.ayrintulida her sey yolunda insallah
Banada erkeğe benziyor dedi 16 haftalık oldum kız dediKızlarr 13 haftalık iken kontrole gittiğimde doktorum erkeğe benziyor dedi 2 haftaya netleşir demişti o haftalarda öğrenip bebeğinin cinsiyeti değişen var mı
Şimdi kızınız mı oğlunuz mu oldu benzer durumu şu an ben yaşıyorumBanada erkeğe benziyor dedi 16 haftalık oldum kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?