- Konu Sahibi katinaizmir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk çocuğumuz olacak, o yüzden hiç önemli değil de insan merak ediyor. İçimdeki his ve rüyalarım hep erkek diyor ama kız da olabilir tabisanki pipisi var.
fakat benim kolaylikla gordugum pipiyi doktor takla atarak gorurdu. o yuzden pipi olmayabilir.
2li de cinsiyet söylenmedi mi?Merhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Hayır malesef emin olamadığı için bir sonraki kontrole kaldı2li de cinsiyet söylenmedi mi?
Perinatolog muydu gittiğiniz doktor ? Bana 12. Haftamda söyledi emin sekildeHayır malesef emin olamadığı için bir sonraki kontrole kaldı
Hayır perinatolog değildiPerinatolog muydu gittiğiniz doktor ? Bana 12. Haftamda söyledi emin sekilde
İmkanınız varsa perinatologlar genelde söylüyorlar. Diğer olaya gelirsek doktor anlayamamış cinsiyetini burdan herhangi biri hiç anlamaz bence=(Hayır perinatolog değildi
Ya tabi ki öyle, kimi teorilere göre tahmin yapılıyor ben de onu rica ettim.İmkanınız varsa perinatologlar genelde söylüyorlar. Diğer olaya gelirsek doktor anlayamamış cinsiyetini burdan herhangi biri hiç anlamaz bence=(
Kalp atışına göre de tahmin yapıyorlar (bilimsel olmamakla beraber) 140 üstüyle kız diyorlar bana kız dedi Benimki 12. Haftada 171di mesela sizin?Ya tabi ki öyle, kimi teorilere göre tahmin yapılıyor ben de onu rica ettim.
Baktım şimdi bendeki görüntülerde göremedim bu bilgiyi, ben de hiç sormadım herşey yolunda dediğinde.Kalp atışına göre de tahmin yapıyorlar (bilimsel olmamakla beraber) 140 üstüyle kız diyorlar bana kız dedi Benimki 12. Haftada 171di mesela sizin?
Baktım şimdi bendeki görüntülerde göremedim bu bilgiyi, ben de hiç sormadım herşey yolunda dediğinde.
Yaa maşallah Duruş açıları benziyo gibi
Sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi inşBence kız 13 hafta olmuş doktor sölemediyse kız. Erkek daha erken biliolar kızı biraz 16 küsür haftalarda net sölüyorlarMerhaba, 13.hafta ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
Hiç anlamam ama kız gibi hissettimKızlar bende bugün gittim fakat erken dedi çok heyecanliyim sizce görüntüye göre cinsiyeti nedir bebeğimin