- 20 Ekim 2009
- 4.428
- 4.932
- 723
Bu bebiş de oğlanMerhaba kızlar bana da tahminde bulunur musunuz 12 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bebiş de oğlanMerhaba kızlar bana da tahminde bulunur musunuz 12 haftalık
Bu bebiş hiç net değil ama kıza benziyor. 3 çizgi olsa kız derdm ama 2 tanesi görünüyor..
Ben hiç anlamam böyle şeylerden sadece söylenenlerden yorum yaptım. Sevindim sizin adınıza saglıkla doğsunBenim kesem yusyuvarlaktı en başından beri ama oğluşum olacak keseye göre tahmin bebeğin 6-7. Haftalarda bulunduğu konuma göre yapılıyor
Hayırlısı olsun canım sagolKonu sahibi bu bebiş oğlan nub teorisine göre
Evet her sitede farklı sonuçlar cıkıyorÇin takviminden bakan var mı cinsiyete
Ben hepsine baktım bı tane yanlış çıkan var diğerleri de erkek çıkıyor oğlumda da doğru çıkmıştı hayırlısı artıkEvet her sitede farklı sonuçlar cıkıyor
Bazısında kız Bazısındaa erkek cıkıyor :) benim Bi prensesim var zaten Allaha şükürler olsun şimdikini de henüz öğrenemedik. Hayırlısı olsun :)Ben hepsine baktım bı tane yanlış çıkan var diğerleri de erkek çıkıyor oğlumda da doğru çıkmıştı hayırlısı artık
Öncelikle hayırlı olsun ben anlamam o yuzden konuyu ilk ben açmıtm. Ama 3. resim benim bebegime benziyor nubu bugun 14.haftama girdim erkek diye tahminde bulundu doktorumuz o da kesin degilCanım banada bakarmısınız acaba 12 hafta 5 günlük tek yumurta ikizleri
Teşekkür ederim canım benim bakalım sağlıkla gelsinler inşallah en önemlisi o ama insan merak ediyorÖncelikle hayırlı olsun ben anlamam o yuzden konuyu ilk ben açmıtm. Ama 3. resim benim bebegime benziyor nubu bugun 14.haftama girdim erkek diye tahminde bulundu doktorumuz o da kesin degil
Aynen canım benim bi kıızm var gönlümüzden erkek geciyordu doktorumuz da oyle Bi tahminde bulundu ama bakalım hayırlısı olsuj yine de. Saglıkla gelsinler dünyaya seninkiler de bütün bebiş ler deTeşekkür ederim canım benim bakalım sağlıkla gelsinler inşallah en önemlisi o ama insan merak ediyor
Kiz kesinlikleKızlar bebeğim 13 haftalık. Cinsiyet tahmini yapar mısınız
Tahminde bulunurmusunuz 7 haftalik karindan resimKiz kesinlikle
Doktorumuz erkek dedi ama bakalım hayırlısı olsunKiz kesinlikle
Sevgili takitoki bana da yorum yapar mısın 13haftalıkKiz kesinlikle
Sevgili takitoki bana da yorum yapar mısın 13haftalık