Teşekkür ederim bu hafta öğrenecem insallahBana da erkek gibi geldi
Tşk ederim insallah bu hafta öğreneceğimErkeğe benziyor sanki
Hayırlısıyla eli ayagı düzgün olsun bu hafta insallah öğreniriz merakla bekliyoruzBana da erkek gibi geldi
Tatlım öncelikle Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ben cok anlamadm zaten o yüzden arkadaşlardan bebeğim için yorum istedim. Ama keseye göre tahmin diye bir şey varmış kese yuvarlaksa kız diyorlar bana kız gibi geldi.Merhaba kızlar bana da tahminde bulunur musunuz 12 haftalık
Erkek gibi hissettim bakınca
Teşekkür ederimTatlım öncelikle Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ben cok anlamadm zaten o yüzden arkadaşlardan bebeğim için yorum istedim. Ama keseye göre tahmin diye bir şey varmış kese yuvarlaksa kız diyorlar bana kız gibi geldi.
Teşekkür ederimErkek gibi hissettim bakınca
Sağol canım benim sende sağlıkla kucağına al inşallahTatlım öncelikle Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ben cok anlamadm zaten o yüzden arkadaşlardan bebeğim için yorum istedim. Ama keseye göre tahmin diye bir şey varmış kese yuvarlaksa kız diyorlar bana kız gibi geldi.
Sanki kız gibiKizlar merhaba.13 haftalik hamileyim cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz
Ben kıza benzettim, eğer gördüğüm çizgi nubu ise karşıya bakıyorKızlar bebeğim 13 haftalık. Cinsiyet tahmini yapar mısınız
Benim kesem yusyuvarlaktı en başından beri ama oğluşum olacakTatlım öncelikle Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ben cok anlamadm zaten o yüzden arkadaşlardan bebeğim için yorum istedim. Ama keseye göre tahmin diye bir şey varmış kese yuvarlaksa kız diyorlar bana kız gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?