• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 günlük isveç diyeti ile hayallere kavusalım

hazal3423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
55
48
31
Selam kızlar gecenin 12snde topik acıorm cnkü biraz önce eşime 62 kilo olduqmu söyledim. Alayci sekilde daha kac olacaksn dedi. Bu yüzdn karar werdm sabhtn itibaren isvec diyetine baslıcam. Normalde 54 56 arası gidip gelirdm. Tüpbebek denedimz için hormon ilaçları cok kilo almama sebeb oldu. Bnimle zayıflamaya warmısınz :) yarn sabh ilk gn 13 gün boynca hergn yazıcam destek bekliormm kızlaaarrr

Topiğin hayırlı olsun cnm, daha once 13 gunde 3 kilo vermistim bu diyetle kolay gelsin sana

Selam bende elma diyeti ile iki@haftada 7 8 kilo vermeyi planliyorum birlikte diyet arkadasi olalim nisanliyim 2 ay sonra dugunum var ama 20 gün sonra nisanlim yanima@gelecek kilo vermem@şart

Günaydn olur canm tabi. Ben smdi bi bardk limonlu suyumu içicem . Snrada sade türk kahvemi :) bu arada 60 kilo oldm

ee kızlar nasıl gidiyor? ben de isveç diyeti yapıyorum 4. gündeyim ama ben baya ilaveler filan yaptığım için nasıl bir sonuç alırım bilmiyorum :KK14:

Back