Çocuk Hastalıkları 13 gunluk bebegimin göbek bagi düşmedi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KaMerEyEs

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2021
16
3
31
13 günlük bebeğimin göbek bağı halen düşmedi.
Göbek bağı geç düşüp de sorun yaşayan oldu mu?
Biraz daha beklemeli miyim yoksa bir cocuk doktoruna götürmeli miyim?

Bugun saglik ocagina götürdüm. Biraz kisa kesilmiş o yüzden hemen kurumamis olabilir dediler. 14 gune dusmesi gerekiyormus ama 2 gunde falan da dusecek gibi değilmiş. Bu arada hic banyo yaptirmadim ve gobegine hic birsey surmedim.
Fikir ve yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Ben de yıkamadık deyince ilk kez duyuyorum böyle bir doktor önerisi, biz eve geldikten 2 3 gün sonra banyo yaptırdık oğluma sadece göbeğine suyu daha dikkatli değdirdik ovalamadık göbeğini hemen kenarlarını ovaladık sadece ve oğlumun göbeği bir hafta içerisinde düştü. Bizim doktorumuz istediğiniz zaman yıkayabilirsiniz demişti hatta yazın ortasında doğduğu için sık sık yıkayın demişti
Her Dr farklı bize kesinlikle yıkama yok dendi. Bence de yıkama yapmalı idik 14gun sonra bebiş banyo ve suyu hiç sevmedi sürekli ağladı yeni yeni 3=aylık oluyor banyo da ağlamayı ufaktan bırakıyoruz

Her Dr farklı bize kesinlikle yıkama yok dendi. Bence de yıkama yapmalı idik 14gun sonra bebiş banyo ve suyu hiç sevmedi sürekli ağladı yeni yeni 3=aylık oluyor banyo da ağlamayı ufaktan bırakıyoruz
Hay Allah ya.. Doktorlar insanları doğru düzgün yönlendirmeli. Ben çocuğum olduktan sonra eskiler dediğimiz anneannelerimizin birçok batıl görünen sözlerinde aslında birçok bilimsel dayanaklı gerçekler olduğunu öğrendim. Hepsi değil tabi ki ama bazen büyükleri dinlemek gerek gerçekten ☺️

X