13 günde 3.5 kilo almam gerek

evt canm haklısın bnm şok dıyet yapmak için nedenım var ama saglıklı beslenme taraftarıyım .başkalarıda okuyunca uzun vadede yapapılırler . yemeklerı zevk alarak yedıgıınde gercekten kılo alıyorsun psıkolojkmıdır nedır anlamadım bnde .cerez flnda yıyorum arada baya etksı olur artık 48 olmusum az kaldı .

yemeklerı yıne zevk aldıgın gıbı ye ama yanında meyve sebzeyle dengelemeye calış senbılrsın yınedesonradan saglık sorunların cıkmasın

yiyebilirsen günde bir kase tahin pekmez, bir kase fındık veya çekirdek ye derim

bebe büskivisi maması işe yarıyor ama bir daha yemeyi düşünmüyorum demişsin

ben bu dediklerimle 3 haftada 2,5 kilo almıştım

ben senin adına sevindim. cici bebe ile ben 3 haftada 600-800 gr aldım. metabolizmayla alakalı birsey olsa gerek.
gece ye ve yat konusunda da ben yiyorum ama tıka-basa değil. rahatsız olur uyuyamazsınız. bir de şişmanlayacağım diye mide problemi yaşamayalım..

haklısın canm aynen bır 50 olsam sonra da kendımı sıkmadan kılo almak ıstıyorum.bnde tıkabasa yemıyorum ama mıdemı full doldurmaya calışıyorum ara ögünde fln yıyorum muz cerez fln ıyı oluyo

cnm neden bılıyormusun bırcok nedenı var aslında zaayıflıgım yuzunden saglık problemı yaşadım,uygun kıyafet bulma,kıfafetlerımın zayflıgımdan dolayı oturmaması ,yaşımı küçük göstermem (gercı bnm ıcın pek sorun olmuyor sadece yaşımı duyunca sasırıyorlar kucuk gösteriiyon vs)azcıkta olsa kemıklı gözükmem kolarım fln bır derı bır kemık hesabı ,.... birsuru şey
allahtan 1.5 kılo aldımda yanaklarıma yuzume canlılık geldı resmen ılk kılo aldıgımda ya yuzume ya popoma alıyorum .yanaklarımdan anlaşıyor .ama 20sınde abımın dügün var ve azcık kılo almam gerek cnm sonrasını yavas alsamda olur 50 olayımda daha sonra 55 olurum

Neden kilo almak istiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!

evet cnm okudum onu ya geçmiş olsun çölyak hastalıgının cok zorlukları var nereyse üretilen cogu üründe gluten var. buda baya sorun oluyordur allah kolaylık versin canım .ben dr gitsem bana endoskopi yap desem he deyince yapmaz ki bnmde gaz problemım demir eksikligim problemım var ama cok yersem hafıften almaya başlıyorum iştahıma baglı bunlar çölyak hastalıgının belırtılerı mı bılmıyorum ama streste baya etkı edıyor kılo almaya. çölyak teşhisi koymak için sürekli ishal olman gerekliymiş yanı ılk ve kesın belirtisi sürekli ishal olmakmıs sanada cok cok saglıklı günler diliyorum cnm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…