- Konu Sahibi pembepasta
-
BEn özel bir gün için hazırlanıyorsun, 13 gün içinde giyeceğin elbiseyi doldurman gerekiyor şok diyet tarzı geçici birşey arıyorsun diye düşünmüştümTabiki uzun vadede çok sağlıklı değil daha dengeli beslenmeye çalışmak lazım ben hemen hemen sadece zevk aldığım için yukarda anlattığım gibi besleniyor olsam da sağlıklı olduğunu idda edemem asla.
arkadaşlar 13 günde 3.5 kilo almam gerek 1 ay boyunca pekmezler, mamaları yedim(bir dhada yemeyı düşünmüyorum mide açısından) karnım çatlayana kadar yedim kilo alamadım ancak 46 isem 46.5 olabıldım bır tek lütfen bana yardım edin besin takviyesi flnda istemiyorum dogal beslenmek istiyorum 13günde 3.5 kilo fazla mı kı?bana kilo alanların önericegi şeyler var mı? yada diyetisyene kilo almak için gidenler verdikleri diyette hangi tür besinler oldugunu nelere uyduklarını söylerseler cok cok sevınırım yardım edin ilaç fln istemiyorum
yiyebilirsen günde bir kase tahin pekmez, bir kase fındık veya çekirdek ye derim
bebe büskivisi maması işe yarıyor ama bir daha yemeyi düşünmüyorum demişsin
ben bu dediklerimle 3 haftada 2,5 kilo almıştım
ben senin adına sevindim. cici bebe ile ben 3 haftada 600-800 gr aldım. metabolizmayla alakalı birsey olsa gerek.
gece ye ve yat konusunda da ben yiyorum ama tıka-basa değil. rahatsız olur uyuyamazsınız. bir de şişmanlayacağım diye mide problemi yaşamayalım..
Bu topicte olup da bu soruyu soranı da ilk defa gördümNeden kilo almak istiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!
Neden kilo almak istiyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/536712-kilo-alma-problemi-colyak-hastaligi.html
Açtığım konuyu ve sayfaları da okursanız çok yemenize rağmen hala kilo alamayışınızı belki araştırırsınız.
Sağlıklı günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?