- Konu Sahibi pembepasta
-
arkadaşlar 13 günde 3.5 kilo almam gerek 1 ay boyunca pekmezler, mamaları yedim(bir dhada yemeyı düşünmüyorum mide açısından) karnım çatlayana kadar yedim kilo alamadım ancak 46 isem 46.5 olabıldım bır tek lütfen bana yardım edin besin takviyesi flnda istemiyorum dogal beslenmek istiyorum 13günde 3.5 kilo fazla mı kı?bana kilo alanların önericegi şeyler var mı? yada diyetisyene kilo almak için gidenler verdikleri diyette hangi tür besinler oldugunu nelere uyduklarını söylerseler cok cok sevınırım yardım edin ilaç fln istemiyorum
yatacagın zaman yemek ye. öğlene kadar uyu24 saat pc basında geçir
ve en çok neleri sevıyorsan onları ye
faydasını göreceksın
bütün gün pcdeyım ztn anca yatarım heralde 3de flln kahvaltı edıyorum varmı böyle bişi yaaa zamanı fln şaşırıyorum .yatmama yakın yeme fıkrını sevdim aslında sğol
kısacası ağzın hiç boş durmasın
sevdıgın seylerı ye...
pc basında ye dur
Bence sürekli birşeyler yemek için zorlama kendini, vücuduna sürekli besin girerse bu metabolizmanı hızlandırmaz mı? Kilo vermek isteyen insanların yaptıklarının tersini yapmayı denerdim ben senin yerinde olsam, daha az su içerdim, geceleri yatmadan önce birşeyler atıştırır,(cicibebe bisküvileri hem çok lezzetlidir ve yemesi kolaydır hem de çok kalorilidir mesela) hatta saatimi kurup belli bir saatte atıştırır sonra yeniden yatardım. Ve evet sabahları erken uyanma, uyanır uyanmaz birşeyler yemeye başlama bence bekleyip bekleyip en acıktığın anda bol karbonhidratlı birşeyler ye, içecek olarak cidden asla su tüketme, hatta ayran yoğurt tarzı şeylerde tüketme, bol bol kola meyvesuyu filan iç bence kesin kilo alırsın böyle.
byle dedıgın gıbı agızım hiç boş durmasa 3.5 kiloyu kaç günde alırım sence ?
fazla sürmez...
dikkat et aşırıya kaçma
inş fazla sürmez . tavsiyen için sağol cnm
merak etme sürmez.
stres yapma ve dedığım sekılde pc başında tıkın
cnm bn o eti cicibebeleri yedim ama faydasını az gördüm birdeilk zmnlar normaldı sonradan midemi bulandırıyordu bnde bıraktım.insan vücüdünün bütün yiyeceklerdeki besine ihtiyacı var bn sürekli abur bucur yersem su ayran vsden kısarsam vücüdüma zararı olur , ne yazıkktı kola bagımlısı olarak dengeli beslenerek kilo almak istiyorum .şu kolayıda azaltarak bırakmaya calışıyoruum. tavsiyelerin için sağol canım
ben 1 haftada 2 kilo almıştım ama o hafta fazlasıyla uyuşuktum. yedim içtim yattım kısacası. ama hep sevdiğim şeyleri yedim hala öyle yapıyorum. iştahlı yemezsem işe yaramicağını düşünüyorum. çok yağlı şeyler yeme iştahını kapatır kolayı şimdilik bırakma kilo aldıktan sonra mecbur bırakırsın zatenyemeklerle kola iç zaten bi kere iştahın açıldı mı tamamdır :)
sürekli birşeyler yersen metebolizman hızlanır ve vücut nasıl olsa yemek geliyor aç kalmam deyip sen hreket etmesende vucuduna aldıklarını harcar bence acık hemde çok acık ve ekmeği tüketmeyi eksik etme ekmek yemek zayıflar için zordur ama zorla kendini tabağındaki yemeği bitirmek sana kilo aldırmaz ekmekle yemek sana kilo aldırır makarna pilav tüket aralarda badem ceviz mutlaka tüket çay ve nescafe içtiğinde (tabi seviyorsan) yanında bisküvin mutlaka olsun inş kilo alırsın arkadaşın
yemeklerle kola iç diyenler olmuş kesinlikle tavsiye etmiyorum kola asitli olduğundan çabuk doyarsın yemeklerde koladan uzak dur meyve suyu falan iç aralarda keyfi olarak iç kolanı ben senelerce 42-45 kilolardaydım şimde 54 kilodayım hemde 5 aydır hiç vermeden duruyor kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?