• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13. Günde 10 mm yumurtalık normal mi?

halolita

Bu bencesi zaten.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
3.666
8.255
358
30
Kızlar merhaba az önce doktordan çıktım . Nişanlıyım eylülde düğünüm var. 2 sene önce polikistik over ve yumurtalık tembelleşmesi olduğunu öğrendim. Evleneceğim içinde kontrole gittim . Doktorum klomen verdi adetin 3. Günü başladım ve 5 gün kullandım. Bugün baktı 10 mm olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar gidicem. Moralim çok bozuk internetten yaptığım araştırmalar pek iç açıcı değil. Bilenler yazabilir mi lütfen

5 gün kullanıptamı gittiniz doktora kontrole bende yaptırdım 5 gün kullandım 5 gün ara verdim sonra gittim doktora 19 mm ve 20 mm di yumurtam sizinde bi 5 güne falan aynı olur büyür internetten bende araştırıyorum bazı konular insanın çok moralini bozuyor bakmıyorum artık sende takma kafana kontrollerini yaptır internete pekte güvenme heryerde farklı yazıyor inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese

Bende de pko var. Klomen kullandığım ilk ay 11. Günde 16 mm oldu yumurtam. Sonuç alamadık, daha fazla büyümedi. 2. Ay kullandığımda 1.99 cm oldu. Çatlamasına rağmen yine hamile kalamadım. Bu ay 3. Kez kullandım klomen 2.20 cm ye ulaştı. 2 tanesi büyüdü. Yani demem o ki gittikçe daha etkili oluyor,endişelenme, ilk ay aldığın sonuçtan daha iyi sonuçlar almaya başlıyorsun. Ben ilk ay tek doz kullanmıştım, ikinci aydan itibaren günde 2 doz aldım.

Kızlar merhaba az önce doktordan çıktım . Nişanlıyım eylülde düğünüm var. 2 sene önce polikistik over ve yumurtalık tembelleşmesi olduğunu öğrendim. Evleneceğim içinde kontrole gittim . Doktorum klomen verdi adetin 3. Günü başladım ve 5 gün kullandım. Bugün baktı 10 mm olduğunu söyledi. Pazartesi tekrar gidicem. Moralim çok bozuk internetten yaptığım araştırmalar pek iç açıcı değil. Bilenler yazabilir mi lütfen
benim anlamadigim nisanliyken klomen neden verdiki dr hamilelik isteyenler icin yumurta gelistirici ilac kullandiginiz

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Dün 12. Gunumdu gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmaliydi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Gercektem kucuk mu sorun mu bu ? Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi nasil buyutebilirim ?Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Back