13.gün Hcg 60

Benim olmadı, bebeğimin kalbi atmadı ve onu aldılar. İlkinde de böyle olmuştu. Olmadı yine.

hayırlısı olsun arkadaşım. bak 2 kere hamile kalmışsın. bu bile çok güzel bi işaret bence. hiç de üzülüp kendini yıpratma. çok geçmiş olsun. üzüldüm tabi ama elden gelen bişey yok. bebeğine mutlaka kavuşacaksın, inan buna.

Benim olmadı, bebeğimin kalbi atmadı ve onu aldılar. İlkinde de böyle olmuştu. Olmadı yine.

canım çok geçmiş olsun.herşeyin bir zamanı var inan. bu zamanı birde bizim ihtiyaçlarımızı Allah bizden daha iyi biliyor.hakkımızda hayırlısı olsun.inş birdahaki sefere sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.probleminiz nedir tam olarak bilemiyorum ama eşine ve sana bir genetik test yapılmasını öneriyorum.bizde böyle bir sorun var çünkü.bu sorunu olan kişilerin bebişleri ya tutmuyor yada gelişemeden ilk aylarda kaybediliyor.Allaha emaet ol canım cağlıcakla kal.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…