Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım öncelikle merhaba sonucuna endişelenecek birşey yok gayet güzel bende tedavi aşamasındayım hatta dün dr. la görüştük benim ilk tedavimde 12 çıkmıştı dr. ta bana biz enaz 50 ve 60 hatta birazdaha yüksek olursa gebelik olarak bakıyoruz dedi senin de şu anda durumun iyi sakın endişelenip canını sıkma allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
hayırlısı olsun arkadaşım. bak 2 kere hamile kalmışsın. bu bile çok güzel bi işaret bence. hiç de üzülüp kendini yıpratma. çok geçmiş olsun. üzüldüm tabi ama elden gelen bişey yok. bebeğine mutlaka kavuşacaksın, inan buna.
canım çok geçmiş olsun.herşeyin bir zamanı var inan. bu zamanı birde bizim ihtiyaçlarımızı Allah bizden daha iyi biliyor.hakkımızda hayırlısı olsun.inş birdahaki sefere sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuşursun.probleminiz nedir tam olarak bilemiyorum ama eşine ve sana bir genetik test yapılmasını öneriyorum.bizde böyle bir sorun var çünkü.bu sorunu olan kişilerin bebişleri ya tutmuyor yada gelişemeden ilk aylarda kaybediliyor.Allaha emaet ol canım cağlıcakla kal.:1hug:a.s.