13.gün Hcg 60

NURDVC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
137
4
46
Dün transfer sonucunu aldık, 60 çıktı çok endişeliyim, çok düşük gibi geldi.

canım 50 nin üstü hamilelik olarak kabul ediliyor ancak gün aşırı yapacağın teste iki ye katlaması gerekiyor sonucun bence şimdi endişelenme ve olabildiğince sakin ol bu süreçte kendine çok dikkat et dinlen ve zihninide hoşuna giden şeylerle meşgul et,beslenmenede dikkat et ve bebeğini dünyaya geleceğine pişman olmayacağına ikna et.Degerinin artması dileğiyle Allah hepimizin yardımcısı olsun sevgiler hayırlı olsun

canım 50 nin üstü hamilelik olarak kabul ediliyor ancak gün aşırı yapacağın teste iki ye katlaması gerekiyor sonucun bence şimdi endişelenme ve olabildiğince sakin ol bu süreçte kendine çok dikkat et dinlen ve zihninide hoşuna giden şeylerle meşgul et,beslenmenede dikkat et ve bebeğini dünyaya geleceğine pişman olmayacağına ikna et.Degerinin artması dileğiyle Allah hepimizin yardımcısı olsun sevgiler hayırlı olsun

Amin. Teşekkürler. Bu günler nasıl geçer bilmem ama içim buruk.

Canım hayırlı olsun bazen böyle düşük çıkıp sonra yükseliyo merak etme, seninde kat kat yükselir inşallah hayırlısıyla

canım hamişsin Allah ın ziniyle ama 2 gün sonra tekrarla testini 10 günü nasıl bekleyeceksin.bir problem yoksa değerin ikiye katlar zaten.Ama bence bişiy çıkmaz.hamişsin hayırlı olsun canım :teytey:

tatlım hamişsin senin yaramaz tembel gamsız sakin sakin tutunuyor.Rabbim sağlıklı ilerleyişler nasip etsin.tebrikler

canım hamişsin Allah ın ziniyle ama 2 gün sonra tekrarla testini 10 günü nasıl bekleyeceksin.bir problem yoksa değerin ikiye katlar zaten.Ama bence bişiy çıkmaz.hamişsin hayırlı olsun canım :teytey:

Teşekkürler, güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama yine de kendime ya başka şeyler olursa diye de düşünmekten alamıyorum.a.s.

Amin. şutarafagitti İnşallah. Allah her isteyene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, (banada)

Hayırlısı olsun bebeğin inşallah sana sıkıca tutunur bazılarında olduğunu duyuyorum siteden ama kesinlikle 15. gün bir test daha yaptırmalısın testi yaptırdığın labaratuvara gitmeni öneririm . sağlıklı haberlerini almak dileğimle.

Dün transfer sonucunu aldık, 60 çıktı çok endişeliyim, çok düşük gibi geldi.

canım öncelikle merhaba sonucuna endişelenecek birşey yok gayet güzel bende tedavi aşamasındayım hatta dün dr. la görüştük benim ilk tedavimde 12 çıkmıştı dr. ta bana biz enaz 50 ve 60 hatta birazdaha yüksek olursa gebelik olarak bakıyoruz dedi senin de şu anda durumun iyi sakın endişelenip canını sıkma allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :nazar:

X