- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
-
- Konu Sahibi huzurolsun
Bende polikistik over var, dr um klomen verdi, dün 13. gunumdu 14 e 15 mm 1 yumurta vardi, onun yaninda 1 yumurta daha vardi ama o biraz daha kucuktu galiba, onun olculerini soylemedi, pazartesi gunune tekrar cagirdi, catlatma ignesi icin gec olur mu? Hafta sonu girdigi icin mi pts ye cagirdi acaba?
Gunde 2 ml büyürse 23 ml falan oluyo canim ama o kadar buyumez belki, hadi hayırlısı bakalım, bi de bazilarinda gerileme olabiliyomus, ondan da korkuyorum, inşallah olmaz oyle bisey, cevabin icin cok tesekkurler, Allah razı olsun :)canım günde ortalama 2mm büyüse pazartesie 19-20mm civarı olur , iğne için ideal büyüklük
Bence hiç stres yapma ben 11.günü gitmiştim yumurta yok dedi 14.günü gittim 13 dedi 16.günde 17 hatta 18 dedi bende üzülmüştüm ama nasip herkes farklı farklı bence unut doğal akışmış gibi düşün bırak yumoşların stressiz büyüsüGunde 2 ml büyürse 23 ml falan oluyo canim ama o kadar buyumez belki, hadi hayırlısı bakalım, bi de bazilarinda gerileme olabiliyomus, ondan da korkuyorum, inşallah olmaz oyle bisey, cevabin icin cok tesekkurler, Allah razı olsun :)
Öyle yapmayı deniycem, çok teşekkürler cevabın için.Bence hiç stres yapma ben 11.günü gitmiştim yumurta yok dedi 14.günü gittim 13 dedi 16.günde 17 hatta 18 dedi bende üzülmüştüm ama nasip herkes farklı farklı bence unut doğal akışmış gibi düşün bırak yumoşların stressiz büyüsü
n
Cnm 14. Gün 14 mm yumurta 16.gün 16 mm oldu çok umutsuzdum Dr catlatma ignesi verdi 2 gün sonra vurun dedi ben de hiç ümit yoktu iğneyi vurundum dedim ne de olsa olmayacak keyfimize göre ilişki oldu ilişkiden sonra bekledim yine de bir ay ara verip öbür ay tekrar tedavi denerim diyordum çünkü bir ay öncesi 14. Gün 20 mm olmuştu yumurtalar ama tutmadı en ümitsiz olduğum ay hamile kaldım şimdi Bebeğimi bekliyorum ve bulantilarla mücadele ediyorum çok şükür darısı basinaBende polikistik over var, dr um klomen verdi, dün 13. gunumdu 14 e 15 mm 1 yumurta vardi, onun yaninda 1 yumurta daha vardi ama o biraz daha kucuktu galiba, onun olculerini soylemedi, pazartesi gunune tekrar cagirdi, catlatma ignesi icin gec olur mu? Hafta sonu girdigi icin mi pts ye cagirdi acaba?
Cnm 14. Gün 14 mm yumurta 16.gün 16 mm oldu çok umutsuzdum Dr catlatma ignesi verdi 2 gün sonra vurun dedi ben de hiç ümit yoktu iğneyi vurundum dedim ne de olsa olmayacak keyfimize göre ilişki oldu ilişkiden sonra bekledim yine de bir ay ara verip öbür ay tekrar tedavi denerim diyordum çünkü bir ay öncesi 14. Gün 20 mm olmuştu yumurtalar ama tutmadı en ümitsiz olduğum ay hamile kaldım şimdi Bebeğimi bekliyorum ve bulantilarla mücadele ediyorum çok şükür darısı basina
ne güzel ya maşallah
Bende uc aydir arka arkaya klomen kullandim ilac bugun bitiyor pzrtsi kontrol var yumurta boyutlari ve sayisi kac olmali ???Öyle yapmayı deniycem, çok teşekkürler cevabın için.
klomeni adetin 2 veya 3.günü başlayıp 5 gün kullanıp bırakıyorsun ve kontrole gidiyorsun sen 3 ay nasıl içtin yani 3 ay hiç kontrole gittinmiBende uc aydir arka arkaya klomen kullandim ilac bugun bitiyor pzrtsi kontrol var yumurta boyutlari ve sayisi kac olmali ???