• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13.degerim 562

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
42
İstanbul
merhaba kıslar bılıyorsunuz 8.gun kan testı yaptırmıstım deger 111 cıktı
bugun yıne kan verdım ama transferımın oldugu hastanede baktırdım bu sefer 562 cıktı dusuk gıbı geldı bana 5 gunde az degılmı sızce carsamba gunu tekrar bakılıcak

canım benım 10.gün 116 12.gün 516 çıkmıştı değerim yazayım dedim bu değerlerle ikizlere hamıleyım bence düşük değil canım doktor keselere bakmadı mı daha canım

yok canım bence düşük değil gözükmesi lazım canım bence en yakın bı polıklınıge gıt derım en azından için rahatlar kendı doktorun bakmıyo mu canım ultrasonda bakmadımı

kendı doktorum şuan ızınde canım 15 gun sonra gelıcek kendı tanıdıgım baska bı doktoru aradım kan degerın 2500 3000 lerde oldugu zaman gorebılırsın anca keseyı dıyor
sen tranaferımın kacıncı gunu gormustun canım

canım ben 12.günü sonucu öğrendım doktora gittim bı kaç gün sonraydı yanlış hatırlamıyorsam ama benım bı arkadasım normal sekılde gebe kaldı onun adetı geçmıs 2 gün sonra kan testı istemıs doktoru kanı verıyo bırde ultrasona giriyo orada keseı gözükmüş canım senınde gözükmesi gerek canım

Yok canım düşük değil.Normalde 2 günde bir 2 katlanması lazım.Seninkine bakalım
8 günde 111
10 günde 222
12 günde 444
13 günde deee 562 normal yanii.Ha bir de bildiğin gibi doktorlar test gününü 12 gün bakılmasını istiyorlar.Çünki kanda b HCG 8 günden salınmaya başlıyor.Yani bu salınım 12 günden dengeyle oluyor.Gönlünü ferah tut.Tebrik ederim.Bence bebeklerin ikiz.Sağ salim kucağına al inşallah..

anladım canım sen bılırsın yınede beklemek istersen bekle ama sıkıcı olur şimdi içiniçini yiyodur tahmın edebılıyorum eğer yakın bı hastane yada kadın doğum evı falan varsa yınede bı git derım doktorun gelmesınede çok varmış daha

Yok canım düşük değil.Normalde 2 günde bir 2 katlanması lazım.Seninkine bakalım
8 günde 111
10 günde 222
12 günde 444
13 günde deee 562 normal yanii.Ha bir de bildiğin gibi doktorlar test gününü 12 gün bakılmasını istiyorlar.Çünki kanda b HCG 8 günden salınmaya başlıyor.Yani bu salınım 12 günden dengeyle oluyor.Gönlünü ferah tut.Tebrik ederim.Bence bebeklerin ikiz.Sağ salim kucağına al inşallah..

ayy canım ıcımın rahatlattın saol canımmm

dr günay arkadasımda ne güzel yazmış canım evet 2 günde bır2 ye katlanması lazım ve senınde güzel ilerlemıs değerin ikiz olması yüksek ama içini daha da çok rahatlatacaksa git gör derım ben

canım benım kendı doktorum transferı yapan hep alttan baktı ilk günden berı ama diğer doktorlar alttan bakmıyomuş o arkadasıma karından bakmış yınede bılıyorum canım sen söylersın doktora karından bakmasını o da ona göre bakar

naz merhaba cnm değerın gayet guzel hıc kafana takma arkadaşımmm keseyı gormeye gelince bence gıtme 12. gebelık testınden sonra 10.gun bakılıyor ben dr uma sormustum hcg 1.000 veya 1.500 ustunde gorunur onun altında kesınlıkle gorunmez demıstı ınternetten araştırabılırsın zaten 3 yada 4 gun sonra senın 1.000 geçmış olacak bıraz sabret o zaman gıdersın bugun gıdıpte goremezsen uzulursun buda beeğini etkıler yanı bence cok hemde cok erkennnnn

tebrik ederim canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum
henüz erken kese görmeye gitmen için
ben pozitif sonuçtan 15 gün sonra gidip görmüştüm kesemi

Back