How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları 13 aylk Bebein Dilerindeki sorun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

citol

Edward&Citol
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
4.192
44
683
Diğer
nasılda anlatacagımı bilemedim ama şöyle izah edeyim
beim 13 aylık bir yigenim var ve şuan öndeki iki düşü( tavşan dişi derizya)
üzerinde hafif bir siyah liklarvar daha çok ince çizgi gibi
şu anda arkataraflardan 2 azı dişlerini çıkarıyo sorun ne olabilirr

dişlerindeki o lekeler daha sonra çürüğe dönüşüyor.şimdiden önleminialırsanız iyi olur.bide çok erken başlamış.benim kızım3.5 yaşında aynı şekilde dişlerinin üstünde kahverengi lekeler vardı.önemsemedik.kullanılan demir damlaları leke yapıyo demişlerdi.daha sonra 2.5 yaşından sonra çürümeye başladı.şimdi ön dişleri kapkara çürük.vede kırılıyorlar.onun için daha yeniyken önlemini alın.bide fazla antibiyotik kullanmaktan oluyo diyorlar.

kan damlası kullanıyorsa o lekelenme yapmış olabilir.Zaten bu dişler dökülecek,kalıcı dişler çıkınca sorun kalmaz

oglumda ayni sorunu yasadim sizde biraz erken baslamis 3 yasindan sonra olustu ve giderek cürümeler basladi doktorlar fazla antibiyotik kullanimindan oldugunu söylediler ve bütün dislere yayildi giderek operasyonla bütün disleri alindi sükür simdi yenileri cikti...erken mudahale cok önemli biz cok cektik aslinda büyük oglumdada olmustu ön iki disinde basladi doktorumuz hemen dolgularla kapatti cürügü engellemis oldu kücügümde problem cok oldugu süreklide antibiyotik kullandigimiz icin malesef sonuc hüsrandi ....neyseki atlattik

arkadaşlar benimde 9 aylık bikızım var ve ön iki dişi çıktı ve ardından hemen siyahlıklar olutu vitamin veriyorum ve antibiyotik kullanıyorum baktirim acaba onlar yapmış olabilir mi.yada sizler ne gibi önlemler aldınız yazarmısınız...daha çıkmadan çürüdüler......

Back