• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 13 aylık oğlum 4 aydır hiç kilo almadı..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

busra_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
56
0
46
Ankara
oğlum 9 aylık olana kadar hep biraz iri bir bebekti ve hep çok hareketliydi ama birden verdiğim yemekleri seçer oldu ağzından çıkarmaya başladı bu arada dişleri de çok zor çıkıyo.ama bu son dört aydır hep aynı kiloda zayıf görünmeye başladı hele iki haftadır ağzına lokma sokamıyoruz anne sütü alıyo ama sütüm çok az doyması imkansız yani gündüzleri zaten onuda az emiyo aç aç geziyo gibi bir hali var şimdiye kadar hiç vitamin kullanmadık acaba kullanmalımıyım ve hangisinden kullanmalıyım hiçbir fikrim yok bir doktora sordum muayeneye gittiğimizde bişey verme önermiyorum dedi ama hiçbirşey yemiyor ki nereden vitamin alsın hem biraz iştahını düzene sokacak hemde vitamin desteği bir şurup bilen var mı ? :(

siz söyleyince şöyle bi araştırdım da eksikliği iştahsızlığa neden oluyomuş peki çinko vitamini olarak ne veriyosunuz adı nedir şurubun yoksa içerisinde çinko olan herhangi bir vitamin şurubu mu vermeliyim

benimde kızım 13 aylık bizimkide 9 aya kadar br buçuk kilo aldı her ay.9. aydan sonra sadece bir kilo aldı.doktor kilosu iyi birşey olmaz artık daha az kilo alcak dedi.bize balık yağı verdi onu kullanıyorum şimdi.

Back