• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aylık bebeğim var yeniden hamileyim

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
merhabalar arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacım var 13 aylık bebeım varken yenıden 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.ne yapmalıyım bana yardım edecek kımsede yok dogursam altından kalkabılır ıyım

neden kalkamıyacaksınki? anneler herzaman güçlüdür...aralarında fazla yaş olmıcak beraber büyürler..

Mrb. Bende seninle aynı durumdayım 11 aylık bebeğim ve 10 haftalık hamileyim. Allah dağına göre kar verir. Zorlanıcaz ama elbette altından kalkarız. Mübarek aylarda yavrumu karnımda hissetmek dışında bir ihtimal düşünmedim ben sende düşünme bence. Allah nasip ettiyse vardır bir hayır...

kalkarsın elbette Allah`ın izniyle,dunyaya geldiginde Allah`a onu sana verdigi icin kimbilir ne kadar sukredeceksin

ikiz gibi büyürler bence korkmayın ALLAH kolaylık versin.benim annem 4 yılda 3 çocuk doğurmuş o yokluk zamanlarında hepimizi de büyüttü.şimdi imkanlar daha çok kendinize güvenin.

merhabalar arkadaslar fıkırlerınıze ıhtıyacım var 13 aylık bebeım varken yenıden 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.ne yapmalıyım bana yardım edecek kımsede yok dogursam altından kalkabılır ıyım[/Q

kuzenimin oğlu 14 aylıkken hamile kaldı şimdi ikiz kızları var üçüde büyüdü.kalkarsın allah büyük.verdiyse vardır bildiği.şimdiden sağlıkla kavuş canım....

Anneler her zaman güçlüdür. Geçen gün parkta bi kadın gördüm ağzı burnunda bi yandanda ufak çocuğu var 1,5 yaşlarında su çiçeği olmuş çocuk bide kadın ablasıyla gelmiş ablası yardımcı oluyordu. Allah yardım eder merak etme yanında kimsen yoksa. hele de ablan, annen, kayınvaliden falan varsa yanında hiç sıkıntı olmaz dert etme :49:

ne guzel Rabbim sen istemeden hediye yollamis :16::16:

her cocuk nasibiyle kismetiyle gelir, hic dert etme insanin basina gelince herseye katlanabilir.

cok tskler desteklerınız ıcın ama yanımda kımse yok yardım edecek bılmeıyorum hamıleyken cocugu buyutmek ve sonra ıkı bebek bırden off cok bunalıyorum

Merhaba merak etme yalniz degilsin,benimde oglum 12 aylikken tekrar hamile oldugumu ogrendim.Simdi ikincisi dogdu 2 aylik ilk oglum 2 yasinda
yavas yavas buyuyorlar sikintili tarafi bakmakta degil,aradaki kiskanclik o daha zorluyor insani.
Insallah saglikli olsunlarda bu gunlerde gecer sana encok esinin destek olmasi gerekir.Allah kolaylik veriyor merak etme...

bence geri dönüş yok. artık ikisini beraber büyütürsün. zaten ikinci doğuncaya kadar birinci bayağı bir yol kat eder. korkma allah kolaylık verir....

aslinda konu sahibi arkadas ne yapayim derken bizden nasil bir cevap bekliyorsun onu dusundum…yani buyutemezsin kurtaj yaptir filan dememizi mi???

basa gelen cekilir, onca insan saglikli bir evlat sahibi olabilmek icin hastane yollarini mesken tutuyor. lutfen elinizdekilerin kiymetini bilin. Rabbim sag saglim kucagimiza versin meleklerimizi yeterki.

bence hiç canını sıkma benimde 8 aylık oglum var ve 5 haftalık hamileyim çok üzüldüm başda ama 4 sene tedavi gördüm sonra hamile kaldım şimdi istememek rabbimin gücüne gider oyüzden ikiside büyür gider diye düşünüyorum

canım benim kuzenimin 1,5 yaşında kızı ve 6 aylık oğlu var yani kırkı çıktıktan hemen sonra hamile kaldı ve çokta güzel bakıyor bence sıkma kendini böyle şeylerle onu sana veren allah kolaylıkta veriri

Son düzenleme:
benim ablamla aramda 15 ay var korkmayın lütfen evet zor olur ama eğlenceli de olur

biz küçüklük resimlerimize bakarken çok eğleniyoruz bol bol anılarınız olur

Son düzenleme:
sizi anlamaya çalışıyorum kendinize göre haklı endişeleriniz var elbette ama artık yapacak birşey yok bence artık durumunuzdan zevk almaya bakacaksınız benimde 3. hamilelikten sonra devam eden 4. hamileliğim bu bebek kaybetmenin acısını o kadar çok hissettimki yüreğimde rabbim sağ salim kucağıma verirse bu defa 1 yıl sonra hemen korunmayı bırakmayı düşünüyorum :) bence muhteşem birşey lütfen tadını çıkarmayı deneyin :) Rabbim bunu size nasip etmişse eminim herşey çok güzel olacaktır ve siz bu üstün görevi başarıyla devam ettireceksinizdir ben size güveniyorum :)

bence hiç canını sıkma benimde 8 aylık oglum var ve 5 haftalık hamileyim çok üzüldüm başda ama 4 sene tedavi gördüm sonra hamile kaldım şimdi istememek rabbimin gücüne gider oyüzden ikiside büyür gider diye düşünüyorum
insan cok sasirir ve sevinir aslinda, onca zamandan sonra ilk bebegin zar zor gelmis, 2. Bebegin ise Rabbimin bir lutfu ne guzel ugrastirmadan gelmis..darisi bizlere olsun insaAllah :emir_bebek::nazar:

yanımda kımsem yok derken esın yanında sonucta dımı ... ne guzel 2 evladın olucak daha ne olsun buun mucızesını ben yasayamıyorum tup bebek tedavısı goruyorum bebk ozlemıyle yanıyorum ama sen ne yapayım dıyorsun aldıracakmsıın ... ne yapıcaksın... yanı bızden ne beklıyorsun ....
belkı kızıyorsun bana aama ben bebk ozlemıyle yanarken senın bunu sorman benı kızdırdı... ama ne guzel ıkız gıbı buyurlerrr

benim oğlum 30 eylülde 36 aylık olacak.eşim geniş ailenin tek çocuğu ve oğlumda tabiiiiiiiiiiiiii tek torun.el bebek gül bebek büyüyo.haftanın 3 5 günü babannesinde kalıyo.çok yaramaz ve çokta akıllı bi çocuk.bana çok düşkün.beni her gören doğur bi tane daha diyo.büyür giderler diyo ama ben kendime güvenemiyorum.bikaç sene daha beklemeli miyim yoksa hemen yapıpta arayı uzatmamalı mıyım ???? bi fikir verin bana :S

benim oğlum 1o aylıkken hamiel olduğumu öğrendim.. başta çok üzüldüm. ama sonra klendime kızdım o kadar bebek bekleyen insan var. şükretmeliyim diye düşündüm. şimdi oğlum 2,5 kızım 1 yaşında.. tek başıma baktım.. valla 2 çocuk falan demedim, gezmelere de gittim, hiç bişeyden eksik kalmadım :) annelik mucizevi bişey ya.. çocuklarınız doğduğu andan itibaren, kimse bişey bilmiyor,onların için en iyisini, en güzelini siz biliosuz sanki.. otomatik olarak dengeyi kurup,yapıosunuz zaten.. zorlanmadım mı? tabiki zorlandım ki hala zorlanıyorum.. tek çocukla iki küçük çocuk bir olur mu? ama üstesinden gelemeyeceğiniz bi durum değil.. azcık başınız ağrıcak ama çocuklarınız sağlıklı bi şekilde yanınız da olacak ya işte bu en büyük şans die düşünüyorum.. bana da neler neler dediler.. canını sıkan bütün seslere kulağını tıka.. bebeklerine odaklan... mucizeler yaratabiliriz, çünkü biz anneyiz..

Back