• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aylık bebeğim uyumuyor

mylk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
4
0
1
29
13 aylık bebeğim gündüzleri iki kere ayakta sallanarak uyuyor. Ayaktan indirdiğimizde hemen uyanıyor. Geceleri ise önce ayakta sallanarak uyuyor ayağımdan indirdiğim sırada uyanıyor ve bütün gece emerek uyumak istiyor aksi takdirde uyanıyor ve bir daha uyumuyor. Kendi yatağında zaten yatmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten fazlasıyla bunaldım :(:(

13 aylık bebeğim gündüzleri iki kere ayakta sallanarak uyuyor. Ayaktan indirdiğimizde hemen uyanıyor. Geceleri ise önce ayakta sallanarak uyuyor ayağımdan indirdiğim sırada uyanıyor ve bütün gece emerek uyumak istiyor aksi takdirde uyanıyor ve bir daha uyumuyor. Kendi yatağında zaten yatmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten fazlasıyla bunaldım :KK43::KK43:
Ac olabilir mi?

Gece doyurup yatırıyorum ama yarım saate kalmadan uyanıyor ve sonrasında yanından ayrılmamı hiç istemiyor sürekli emerek uyuyor

Canım çok iyi bilirim ben çok kötü çok yorucu. Sallamayı bırakman lazım.açlıktan falan değil bu tamamen ayağa alıştığından.her uyku döngüsünde nasıl uyuduysa onu bekliyor.desteksiz uyumayı öğrenmediği sürece maalesef düzelmez.azalta azalta bırakmalısın sallamayı.

Back