- 17 Nisan 2023
- 36
- 8
- 6
- 25
- Konu Sahibi gizemhuner
-
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinŞuan yogunbakımda yatıyor ama doktorlar nedenini bulamıyorlar. Gece aniden uykusundan uyanıp beyin kanaması geçirdi. Başına gelen veya çevresinde tanıdığının başına gelen varmı ? Gözleri açık ama bize tepki vermiyor. Sağ kol ve bacağında his kaybı var. Şuan kafasında evd (drenaj) takılı.
Amin çok teşekkür ederimBir bilgim yok ama allah şifa versin
Amin teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun, Allah şifa versinKonu ile ilgili bilgim yok fakat üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın yardımcınız olsun en kısa sürede sağlığına kavuşması dileğiyle
Düşme falan olmadı gece yatmadan önce de çok iyiydi ogün bilindik bir hastalığı da yok neden oldu doktorlar nasıl bulamıyor aklım almıyor.Allah şifa versin hasarsız atlatır inşallah. Sebebini bilmiyorum. Ani gelişen bir olay olduğunu biliyorum. Düşmeye filan da bağlı olabilir. Benim babam tansiyon kaynaklı yaşamıştı.
Yani belki pıhtı filandır ama kanamanın bölgesine mevcut duruma göre görünemiyodur. Bir sebebe ulaşacaklardır belki durumda gelişme/değişme olunca.Düşme falan olmadı gece yatmadan önce de çok iyiydi ogün bilindik bir hastalığı da yok neden oldu doktorlar nasıl bulamıyor aklım almıyor.
Rabbim şifa versin yavrunuza inşallah.Şuan yogunbakımda yatıyor ama doktorlar nedenini bulamıyorlar. Gece aniden uykusundan uyanıp beyin kanaması geçirdi. Başına gelen veya çevresinde tanıdığının başına gelen varmı ? Gözleri açık ama bize tepki vermiyor. Sağ kol ve bacağında his kaybı var. Şuan kafasında evd (drenaj) takılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?