• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 aydır takıntılı

Yukarıda bir hanımefendinin söylediği benim de kafama çok yattı. Sizin paylaşımlarınızda görebileceği bir yere “arkadaşlar bir süredir etrafımda beni rahatsız eden biri var, elimde de birkaç kanıtım var. Polise başvurmamak için tuttum kendimi ama artık bunaldım ve polise gitmeye karar verdim. Avukat önerisi olan var mı?” Şeklinde bir paylaşımda bulunun. Gözü korkup kaçacak bence. 13 aydır konuşmaya bile çekinen birisi bence korkar böyle bir durumdan.

Şahsınıza ait paylasım olsa mesela isminiz yada sızı mesajla rahatsız etse tamam.. Polise gitseniz bıle ben ona yazmıyorum ki bunları derse polıs ne yapabilir ki. Sizinle ıletısım de kurmuyor derdı neyse
Red yiyeceğini bildiği için kurmuyormuş o tarz bir şey yazmıştı. Yani bu halinden daha memnun şimdilik. Sahte hesaptan yazmıştı bir iki kişi o diye düşünüyorum acaba kim olduğunu biliyorum polise gideceğim mi desem?

Sakin adamla konusup muhatap olma. Sosyal medyanı kapat ya o da seni takip ediyor. Sahte isimli hesapla kontrol edeceksen et . Yuzuk tak parmağina is çıkışları. Arkadaslarina durumu anlat. Yakin cevrende ne olup bittigini bilen birileri olsun.

Hafife alma bos gezenin kaybedecek birseyi olmayabilir.

Yakin zaman da ciddi olmasa da bir sevgili edin.

Yukarıda bir hanımefendinin söylediği benim de kafama çok yattı. Sizin paylaşımlarınızda görebileceği bir yere “arkadaşlar bir süredir etrafımda beni rahatsız eden biri var, elimde de birkaç kanıtım var. Polise başvurmamak için tuttum kendimi ama artık bunaldım ve polise gitmeye karar verdim. Avukat önerisi olan var mı?” Şeklinde bir paylaşımda bulunun. Gözü korkup kaçacak bence. 13 aydır konuşmaya bile çekinen birisi bence korkar böyle bir durumdan.
Evet bunu yapayım kardeşim çok kızacak abla salak mısın diye ama napayım. Kendisi de avukat bu arada.

Ben olsam sosyal medyadan görebileceği bir yerden sapıklığı devam ederse şikayet edeceğimi ima ederdim. Tam bir stalker, hiç de sağlıklı bir beyinden çıkmış paylaşımlar değil. Ayrıca Allah korusun ama daha geçen sene gencecik bir kızı böyle takip edip rahatsız eden bir çocuk yolun ortasında vurup canını aldı. Çok ciddi bir mesele, devam ederse mutlaka şikayet edin..
Bu yorumu yeni gördüm makul geldi evet . Sağolun yapayım bunu. Bu tarz bir şey düşünüyordum ama cümleyi kuramamıştım. Tehditli yazayım daha iyi olacak.

Bu sapik sizle hic iletisime gecmemis peki sizin onun profilinize bakmaniz nasil oldu? Orada paylastigi mektubun size oldugundan nasil emin oldunuz. Belki yaniliyorsunuzdur

Evet bunu yapayım kardeşim çok kızacak abla salak mısın diye ama napayım. Kendisi de avukat bu arada.
Bence kesinlikle bunu yapmalısınız. Amaç zaten göz korkutmak. Ben işe yarayacağını düşünüyorum. Çünkü konuşacak adam ya da ne bileyim bir şey yapmayı planlayan adam bunca zamandır çoktan yapardı diye düşünüyorum. O sizin onu kabul etmeyeceğinizden emin olduğu için platonikliği paranoyaklaştırmış ve iş güç sahibi olmadığı için de bunu kendine meşgale edinmiş. İyice psikopata bağlamadan önünü kesmeniz gerekir.

Kızlar selam ben yeni katıldım hep takip ediyordum zaten özellikle bdvyi.
2yıl önc mezun oldum işimde kademe atlamam için bir takım aşamaları geçmem gerekiyor fakat kendimde hiç güç bulamıyorum her sabah sinirli uyanıyorum işe gelmek istemiyorum ailemden 1500km uzaktayım çok yorgun hissediyorum kan tahlillerm normal. 6-7ay önce büyük bir travma atlattım aslında atlatmış da sayılmam. 26yaşındayım ilk kez sevgilim olmuştu ilk kez birini hayatıma almak için kendime izin vermiştim. Ama buluşma fobim olduğunu farkettim sebebi de kendimi kusurlu çirkin bulmam. Her gün yüzümde yeni bir yeri sorun ederdim üniversitedeyken ağlardım hep. Dışarı çıkamayacak hale gelirdim bazen. Psikologa danıştım beden algı bozukluğu olduğunu düşündü. Her neyse bu sebepten olduğunu düşünüyorum o kişiyi hayatımda tutamadım. 4aya yakın görüştük ama sadece 4kez buluşabildim bana sabırlı olduğunu benden emin olduğunu ileriye yönelik düşündüğünü anlık olmamı istemediğini bekleyeceğini söyledi hep.En son bana arkadaş gibi hissettiğini artık istersem arkadaş olabileceğimizi söyledi. O arada başka arayışlara girmiş falan. Burası küçük yer affınıza sığınarak sevmediğim bir tabir de olsa rahat birini bulmuş kendine. Kız beni her gördüğünde nispet yapıyor erkek arkadaşımla kötü bitirmiştik bana bitirirken oyunlar falan yaptı çünkü uzun mesele. Kızın arkadaşlarından biri benimkinin yakın arkadaşı muhtemelen ayrılmamızın sebebi de o çocuk bunla uğraşma bak burda bunlar varken deyip ayırdı tahminen. Bahsettiğim o çocuk lisede 2kızın adını tüm şehre yaymış bir çocuk mesleği falan düzgün ama kendisinde efendilik adına hiçbir şey yok. Beni gördüğü yerde gözümün içine bakıyor dalga geçer gibi gülüyor annem bile sinirlendi düşünün. Böyle bir ortamda iyice mahvoldum istifa etmeyi düşünüyorum ama aileme yük de olmak istemiyorum. Babam hasta ama çalışıyor annemde de rahminde kitle olabilir dendi tatl iznimi de hastalıklara ayıracağım muhtemelen. Benimki de o kızla hala devam ediyor artık umrunda değilim. En yakın arkadaşları bile bana yazmaya çalışıyor umrunda değil. Ben mi değersizim yoksa onlar mı saygısız düzelmiştim ama yeniden ağlamalarım başladı hem de her gün. Benden ne istiyorlar buluşup görüşemeyen öpüşüp koklaşmayı bırak el ele bile tutunmaya çekinen biriyim ne bekliyorlar benden? Ayrılık sonrası çok mesaj atmıştım ona dön diye değil ama biri varmış diye sonra duygusal mesajlar nasıl 180derece döndün bak böyle yaptın tarzı. İnkar etmişti oyalamıştı sonra araya ailem girdi çok çirkinleşti olay itiraf etti falan filan. Hakkımı helal etmiyorum ama unutamıyorum da. Dönsün diye çok dua ettim beni tekrar sevsin çizdiği profilde biri olsun bozulmasın diye. Farklıyız sen çok iyisin ben içerim sevdiğim dokunsun isterim bilmem ne dedi bitti gitti. İçimi dökmek istedim kızlar. Her şey üst üste gelince. Görüşmek isteyenler oluyor ama çekiniyorum buluşamıyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?
Simdi söyleyeceklerim sizi rencide etmek icin degil öncelikle bunu söyleyeyim. Ama daha önceki konunuza baktigimda, bu yasadiginiz kötü durumlar, özgüven sorununuz vs. bu sebeple kendinize itiraf edemeseniz de adamin ilgisi hosunuza gidiyor olabilir. Böyle bir manyak olsa cevremde, ben şehir degistiririm. Ki anlattiginiza göre mutasip bir yapidasiniz. Bu durumda konuyla ilgili tepkileriniz biraz hafif kaliyor. Kücük yer daha da sarmasin yerine o sehri terk edip ailenizin yanina gidin. O 3.sayfa kadin cinayetlerinin hepsi gercek. Ve hepsinin nedeni bu adam gibi takintili tipler. Ya gözünü korkutun aileniz devreye girsin. Ya da daha cok ugrasir ne yaparim korkunuz varsa o sehri terk edin. Cünkü su andan aleni taciz ediliyorsunuz.

Bu sapik sizle hic iletisime gecmemis peki sizin onun profilinize bakmaniz nasil oldu? Orada paylastigi mektubun size oldugundan nasil emin oldunuz. Belki yaniliyorsunuzdur
Beni ekledi birkaç kez. O şekilde farkettim. Adım apaçık yazılmış. Mesleğim. Türkan şoray resimleri. Benim kapak fotoğraflarım. Vs vs .

Simdi söyleyeceklerim sizi rencide etmek icin degil öncelikle bunu söyleyeyim. Ama daha önceki konunuza baktigimda, bu yasadiginiz kötü durumlar, özgüven sorununuz vs. bu sebeple kendinize itiraf edemeseniz de adamin ilgisi hosunuza gidiyor olabilir. Böyle bir manyak olsa cevremde, ben şehir degistiririm. Ki anlattiginiza göre mutasip bir yapidasiniz. Bu durumda konuyla ilgili tepkileriniz biraz hafif kaliyor. Kücük yer daha da sarmasin yerine o sehri terk edip ailenizin yanina gidin. O 3.sayfa kadin cinayetlerinin hepsi gercek. Ve hepsinin nedeni bu adam gibi takintili tipler. Ya gözünü korkutun aileniz devreye girsin. Ya da daha cok ugrasir ne yaparim korkunuz varsa o sehri terk edin. Cünkü su andan aleni taciz ediliyorsunuz.
Kardeşim de avukat dedi işin garibi. Böyle bir durumda neler yapabileceğini en iyi o bilir kk’dakilerden daha çok

Beni ekledi birkaç kez. O şekilde farkettim. Adım apaçık yazılmış. Mesleğim. Türkan şoray resimleri. Benim kapak fotoğraflarım. Vs vs .
Oo o zaman baya degişik. Benim boyle seylerden korkum olmadigi icin ben olsam direkt yazardim. Yazmiş olduklarini hemen kaldir yoksa olay buyur falan diye. Bence siz de yazin. Bana boyle cok psikopat bir sapik gibi degil de akli biraz gidik safça bi cocukmus gibi geldi. İlk secenek olsaydi 13 aydir illaki yuzyuze gelirdi.

Aslına bakarsanız burada mecburi kalıyorum. Annem bir aydır yanımda. Adamı başta ciddiye almadım. Aylarca bakmadım ama sonra sahte hesaplardan istek çoğalınca bakayım dedim devam ediyor beni takip etmeye. Başlangıçta komik geliyordu. Ama yavaş yavaş rahatsız etmeye başladı. Biraz korkak bir yapım var şikayet etmek istiyorum ama korkuyorum. Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Arkadaşların dediğini yapacağım korkutacağım bakalım.

Kardeşim de avukat dedi işin garibi. Böyle bir durumda neler yapabileceğini en iyi o bilir kk’dakilerden daha çok
Ortada davalık şikayetlik bir şey yok ki amacım adam vazgeçsin konu kapansın. Burdan güzel fikirler çıktığı için paylaşmak istedim.

Yani konu sahibini kesinlikle kırmak istemiyorum ama cevapları celiskilerle dolu. Ve durumu olmasi gerekenden az ciddiye aliyor
Az ciddiye alıyor olduğumu arkadaşım da söyledi. Belki de savunma mekanizması. Ama çelişki nerede yaşattım size kendimle alakalı bilmek isterim?

Aslına bakarsanız burada mecburi kalıyorum. Annem bir aydır yanımda. Adamı başta ciddiye almadım. Aylarca bakmadım ama sonra sahte hesaplardan istek çoğalınca bakayım dedim devam ediyor beni takip etmeye. Başlangıçta komik geliyordu. Ama yavaş yavaş rahatsız etmeye başladı. Biraz korkak bir yapım var şikayet etmek istiyorum ama korkuyorum. Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Arkadaşların dediğini yapacağım korkutacağım bakalım.
Mutlaka uzak tutun kendinizden. Psikopatligin sakasi yok inanin.. Ne bileyim hic ummadiginiz anda cikar karsiniza.. Bir de is yerimin önunde dolaniyor diyorsunuz.. Cok ciddi boyutta adamin takintisi

Hanfendi bu insan sizi bunca zamandır takip ediyorsa iş yerinizi bildiği gibi evi de biliyordur. Adınıza kadar öğrenmişse emin olun telefonunuza kadar da bulmuştur. Şahsen ben sokağımda 10 gün boyunca aynı adamı aynı saatlerde işsiz işsiz böyle beklerken görsem işkillenirim içime kurt düşer. Siz 13 aydan bahsediyorsunuz insan aklını kaçırır. Ben gerçekten diken üstünde olurdum. Mümkünse işimi de değiştirirdim evimi de şehrimi de. Bunlrın napacağı belli olmaz.

Az ciddiye alıyor olduğumu arkadaşım da söyledi. Belki de savunma mekanizması. Ama çelişki nerede yaşattım size kendimle alakalı bilmek isterim?
Mesela reddedilme korkusuyla size acilamadigini yazdigini söylüyorsunuz(ki o bunu kendi sosyal medya hesabina yaziyor).. Ama ayni zamanda yazdiklarinin size oldugundan eminsiniz. Bu durumda sosyal medyada da olsa niyetini belli etmis oluyor. Henüz icini acamamis bir adamdan korkmaya gerek yoktur. Ama ayni adam is yerinizin cevresinde dolaniyor.. Bu kadar cesur olan icini de açar.. Celiski derken konunun kendi icinde celiskiler var demek istedim.. Cizdiginiz erkek profili tam bir ruh hastasi özetle.. Hem öyle hem böyle.. Ne yaptigi amaci hic biseyi belli degil ve cok tehlikeli..

Mesela reddedilme korkusuyla size acilamadigini yazdigini söylüyorsunuz(ki o bunu kendi sosyal medya hesabina yaziyor).. Ama ayni zamanda yazdiklarinin size oldugundan eminsiniz. Bu durumda sosyal medyada da olsa niyetini belli etmis oluyor. Henüz icini acamamis bir adamdan korkmaya gerek yoktur. Ama ayni adam is yerinizin cevresinde dolaniyor.. Bu kadar cesur olan icini de açar.. Celiski derken konunun kendi icinde celiskiler var demek istedim.. Cizdiginiz erkek profili tam bir ruh hastasi özetle.. Hem öyle hem böyle.. Ne yaptigi amaci hic biseyi belli degil ve cok tehlikeli..
Buraya yazana kadar bu kadar tehlikeli diye düşünmemiştim. Arkadaşım biraz korkutmuştu ama sanırım haklısınız. O zaman yukardaki fikri uygulayayım mı ne dersiniz? Daha mı çok bela olur?

Back
X